buyukler hep soyluyordu fakat ben okudugum kitaplardan izledigim programlardan 0-6 ay bebeklerin her agladiginda kucaga alinmasi gerektigini her istediginde emzirmek gerektigini bende bebegim kotu hissetmesin diye her istediginde kucagima aldim oksadim sevdim ve sonuc su...
sabah 5;30 aksam 9;30 a kadar bilumuk kucak bir sure ziplatmak ve gezdirmek suretiyle kollarim uzadi bir nevi maymun gibi oldum kollarim uzadi.
bir turlu karar veremiyorum yanlis mi yapiyorum?
psikolog bir komsu var burada o bana sabirlar diledi ve isimin zor oldugunu bebegin her istedigini yaptigim icin ic gudusel olarak beni kullandigini soyledi ...
halbuki benim dogru yolda oldugumu soyleyecegini ummustum.
sizin fikirleriniz ne?
buyukler hep soyluyordu fakat ben okudugum kitaplardan izledigim programlardan 0-6 ay bebeklerin her agladiginda kucaga alinmasi gerektigini her istediginde emzirmek gerektigini bende bebegim kotu hissetmesin diye her istediginde kucagima aldim oksadim sevdim ve sonuc su...
sabah 5;30 aksam 9;30 a kadar bilumuk kucak bir sure ziplatmak ve gezdirmek suretiyle kollarim uzadi bir nevi maymun gibi oldum kollarim uzadi.
psikolog bir komsu var burada o bana sabirlar diledi ve isimin zor oldugunu bebegin her istedigini yaptigim icin ic gudusel olarak beni kullandigini soyledi ...
sizin fikirleriniz ne?
sabir gosteriyorum.hep gulumsuyorum esim guler yuzlu hizmet budur diye dalga geciyor. ( esim yardim ediyor onun kucaginda da cok az durup bana gelmek icin agliyor)
ama saatlerce kollarim sirtim belim agriyor yemek yiyemiyorum tuvalete gidemiyorum ev isi hak getire.
bu konuda ne dusunuyorsunuz?
sizin fikirleriniz ne?
Benimde iki aylik bir bebegim var.ve bnde her agladgnda kucagma aliyorum yanlis mi yapiyrum yani
Benimde iki aylik bir bebegim var.ve bnde her agladgnda kucagma aliyorum yanlis mi yapiyrum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?