F fofo1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 919 293 83 Balıkesir 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gudu #21 Cok normal o donemlerde oluyor
elif1310 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 2.793 1.660 333 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gudu #22 Gudu .!.: Veriyorum sabah akşam Zeytinyağı ama bılemedım beklıcem bakalım ıkınıyor yapamayınca bırakıyor sonra bı huzursuzluk yok şuan ama teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Benimkide aynıydı. Önemli olan idrarini yapması bezi dolu oluyorsa sorun yok. Kilo alımı nasıl Peki. Benimki de o aylarda öyleydi yaptığı zaman da sulu yapıyordu zamanla İki üç güne bir düşürdü şimdi her gün bazen birkaç kere yapıyor
Gudu .!.: Veriyorum sabah akşam Zeytinyağı ama bılemedım beklıcem bakalım ıkınıyor yapamayınca bırakıyor sonra bı huzursuzluk yok şuan ama teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Benimkide aynıydı. Önemli olan idrarini yapması bezi dolu oluyorsa sorun yok. Kilo alımı nasıl Peki. Benimki de o aylarda öyleydi yaptığı zaman da sulu yapıyordu zamanla İki üç güne bir düşürdü şimdi her gün bazen birkaç kere yapıyor