Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebek soguk algınlıgı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pembegul38s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
3
0
1
37
Mrb 2 aylık bebegimde balgamlık öksürük burun akıntısı var doktorumuz soguk buhar makinesi ile verilen ilaçlardan verdi 4 gün oldu öksürek aynı tekrar acile gittik verile bilcek baska bir sey olmadıgını cok küçük oldugunu söylediler geçmesi için sizlerin önere bilceği bisey var mı? 2 aylikken bebegi hasta olan varsa ve gecmesini sagladıgı bir yöntem söylerse sevinirim bu arada bebegim anne sütü az oldugu icin gelen anne sutünü takviye olarakta mama iciyor bende cok kucuk oldugu icin aslında bazi seyleri uygulamakta korkuyor ayak altına limon 2 aylık bebege uygulanır mı öksüregi kesmek icin

Merhaba. Ben 17 aylık bebeğim için doğal zeytinyağ ve iyice ezilmiş sarımsağı karistirip tabanlarına suruyorum ve çorap giydiriyorum. Öksürüğü hemen azalıyor ve on dakika sonra tamamen kesiliyor. Sabaha kadar oksurmeden uyuyor bu tarifle.

Dikkat etmeniz gereken ciltte hiç sarımsak tanesi bırakmamak. Yani karışımdan elinize bulaşan sulu kısmı sureceksiniz. Çünkü sarimsak cildi yakabiliyor. Limonu daha önce hiç duymadım ama turuncgillerin alerjik özelligi var, çok dikkat etmek lazım.

Gogsune ve sirtina ilik havlu bez gibi bir sey koy . İse yaradigini dusunuyorum.

Sirtina hafif vur demişti bir dr . Balgami atmasina yardimci oluyormus. Balgami da ya diski ya da kusma ile atiyormus bebek.

Allah yardimciniz olsun.

Bizdede aynı sorun var canım 3 aylık bebeğim var ve sürekli balgamı var doktor bana ventolin ve budecort verdi ventolini gunde 6 kez budecortu 2 kez kullandik buhar makinesoyle birde klamer antibiyotik verdi hastalandığında henüz 3 ayını bitirmemisti aradan bir hafta gecti yine tekrarladi nabicami bende bilmiyorum

Back
X