23 ünde kontrole gidicem doktor basla derse veririm bendeEvet katılıyorum doktor önermeden kullanmamak gerek. Benim sütüm tazyikli geliyor ben de sütüm çok diyordum ama bebeğim hep ağzı açık aranıyordu ve ağlıyordu, meğer sütüm doyurmuyormuş doktor emzirme sonrası mama takviyesi yapmamı söylemişti akşamları mama veriyoruz. Doyunca biraz daha iyi oluyor uyku süresi uzuyor.
Konuyu ben açtım sandımMerhaba, oğlum 53 günlük; fena halde kucağa alışmış durumda. Gece ya da gündüz sadece kucakta gezinerek ya da kucakta sallanarak uyuyor. Yerine koyar koymaz uyanıyor. Her seferinde başa sarıyoruz tekrar kucakla, tekrar yatır, tekrar kucakla... Zaten kolik bir bebek oldugu icin akşam 8den gece 12ye kadar hep kucağımızda, anne karnı sesi açıyoruz internetten eşimle sırayla alıyoruz evin her yerini dolaşıyoruz . Çıldırmak üzereyim, çok yoruluyorum... Gündüz de aynı şekilde kucakta ya da memede uyuyakalıyor, yatırınca uyanıyor. Gündüz hiçbir işimi yapamıyorum. Su içemiyorum, tuvalete gidemiyorum... Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Ben bebeğime öyle güzel oda yapmıştım kiAhhh ahhh o aylarr.. oğlum şuan 7 aylık ve ilk 3 ay dehşet geçti seni çok iyi anliyorum. Hep derdim ki bu bebegin büyüdüğünü gorebilecekmiyim.. hep aynı kalacak gibi geliyor ama kalmiyorlar canım. İçini bu aylarda olabildiğince ferah tut çocuk nerede uyuyorsa bırak orada kalsın ama kucağında uyuturken düşme ve boğulmasına karşı lütfen çok dikkat et. Neyse işte 3 ay sonra melek gibi oluyorlar kolik molik çok kalmiyor bu arada biz gazına biogaia kullanmıştık bir eşim bir ben kucakta hoplata ziplata uyutuyorduk sonra ayağıma koyup sabahlara kadar salliyordum basimizda bir fan sesi .. dediğin gibi evde kimse yokken tuvalete bile gidemiyordum su icemiyordum şimdi duş bile alabiliyorum çok şükür... Çok sabır ama geçecek hepsi.. umudun gelecek olsun. Dış çıkma zamanı gelene kadargözünü korkutmak istemem ama o da kötü zamanlardan biri ama hiç biri gaz kadar olamaz bence..
Benim oğlumda 3.ayını doldurdu gaz sancıları azaldı. Beşiğine koyuyorum uyuyor.Merhaba, oğlum 53 günlük; fena halde kucağa alışmış durumda. Gece ya da gündüz sadece kucakta gezinerek ya da kucakta sallanarak uyuyor. Yerine koyar koymaz uyanıyor. Her seferinde başa sarıyoruz tekrar kucakla, tekrar yatır, tekrar kucakla... Zaten kolik bir bebek oldugu icin akşam 8den gece 12ye kadar hep kucağımızda, anne karnı sesi açıyoruz internetten eşimle sırayla alıyoruz evin her yerini dolaşıyoruz . Çıldırmak üzereyim, çok yoruluyorum... Gündüz de aynı şekilde kucakta ya da memede uyuyakalıyor, yatırınca uyanıyor. Gündüz hiçbir işimi yapamıyorum. Su içemiyorum, tuvalete gidemiyorum... Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Boşa bekleme ben de çok bekledimBlue0Pink Tavsiyeler için tşkler, şu 3 ayın bitmesini bekliyorum merakla.. biraz daha çekeceğiz bu zorlukları anlaşılan
Ben 2 hafta önce odasını ayırdım sabah 6dan sonra gelitiyorum bizimle beraber uyumaya devam ediyor daha onun oncesinde de her emzirmede yatağa getiriyorum (odalar dipdibe)yani nerdeyse sabahlara kadar beraberiz nasıl oda ayrılma bu anlamadımBen bebeğime öyle güzel oda yapmıştım ki
Şimdi oda yanından geçerken kendime saydırıyorum
Aynen nerde uyursa uyusun morundayım suanda
Kaç aylık oldu?Boşa bekleme ben de çok bekledim
Hala ayni bebeğim
Valla biz 24 saat beraberiz çünkü aynı yatakta yatıyoruzBen 2 hafta önce odasını ayırdım sabah 6dan sonra gelitiyorum bizimle beraber uyumaya devam ediyor daha onun oncesinde de her emzirmede yatağa getiriyorum (odalar dipdibe)yani nerdeyse sabahlara kadar beraberiz nasıl oda ayrılma bu anlamadım
Kaç aylık oldu?
Niye erkek olunca dediniz ?Ah, evet. İkinci asla diyorum, hele erkek olunca :)) rabbim isteyene versin
Daha çok kucukmus ama ben her yatisimda sesini dinleyerek uyurdum odasını değiştirince ilk gün çok zorlandim özledim yapamiycam sanırım dedim eşim destekledi hemen yanımızda merak etme diye şimdi çok daha rahat hissediyorum kendjmi..10 gün sonra 4 bitecek
Bebeginle rahat uyumaya alistiysan sorun yok nasılsa bir gün büyüyecek ve kendi odasına kendi başına gidip yatacak. Tamam belki uzak bir tarih ama en azından olacak bu.Valla biz 24 saat beraberiz çünkü aynı yatakta yatıyoruzen hoşlanmadığım şeydi basıma geldi
Bana çok yapışık kokum olmadan uyumuyor malesef
Sen yine bırakıyormuşsun
Ben kusup bopazına kaçacak diye de çok korkuyorum
Erkekler daha gazlı ve daha hareketli oluyormuş:)Niye erkek olunca dediniz ?
Evet oturduğumu da anlıyor anlayınca ağlamaya başlıyor malesefKonuyu ben açtım sandım
Ben geceleri memede yatarak emzirmede çare buldum
Ama gün içinde kucakta evi gezerek uyuyor
Yüz üzeri yatırınca uyanmıyor
Biz 3 buçuk aylık olduk
Uyku haricinde de hem kucak hem de ayakta olmak istiyor
Bitik haldeydim
Kucakta oturduğum an anlıyor basıyor yaygarayı
Benimki de ayni napıcam bilmiyorumEvet oturduğumu da anlıyor anlayınca ağlamaya başlıyor malesef
Erkekler daha gazlı ve daha hareketli oluyormuş:)
Zaten çocuk bir tek açken ağlar bazılarına göre hep öyle sanıyorlar, şefkat gösterin o zaman ağlamaları duruyor, sonuçta ilk defa gözlerini açmış dünyaya alışmaya çalıştıkları için o kadar çok ağlıyorlar. Mama takviyesi de yapabilirsiniz doktora danışıp o yazsın mamanın adını. Çişinde kristallenme oluyorsa turuncu bir renk olur bu o zaman süt yetmiyor diye veriyorlar. Bir de su verin susuz bırakmak yanlış mutlaka 1 kaşık bile olsa su verin bebeklere 6 ayın dolmasını beklemeyin.Sürekli emmek istiyorsa belki süt doyurmuyor olabilir mama takviyesi yapıyor musunuz?
Canim o gazli oldugu icin karni surekli sanci halinde. Teselliyi sizin sicakliginizda buluyor. Sabırlı olun. Zamanla duzelir. Yarim kundak yapin kollarini sarin. Yatinca sagina soluna yastik koyun. Kendini kucakta hissetsin.Merhaba, oğlum 53 günlük; fena halde kucağa alışmış durumda. Gece ya da gündüz sadece kucakta gezinerek ya da kucakta sallanarak uyuyor. Yerine koyar koymaz uyanıyor. Her seferinde başa sarıyoruz tekrar kucakla, tekrar yatır, tekrar kucakla... Zaten kolik bir bebek oldugu icin akşam 8den gece 12ye kadar hep kucağımızda, anne karnı sesi açıyoruz internetten eşimle sırayla alıyoruz evin her yerini dolaşıyoruz . Çıldırmak üzereyim, çok yoruluyorum... Gündüz de aynı şekilde kucakta ya da memede uyuyakalıyor, yatırınca uyanıyor. Gündüz hiçbir işimi yapamıyorum. Su içemiyorum, tuvalete gidemiyorum... Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Benim durum da aynıydı herkes 40ı çıkınca iyileşti ben 5 ayda zor iyileştim. Geceyi gündüzü ayırt ederse düzeliyor canım bunun tek yöntemi gündüz çok uyutmamak. Şimdi senin durumun şöyledir gece uykusuz gündüz o uyuyunca sende uyuyorsundur bir türlü düzelmez bu durum. 1 günlük gündüzü ona ayırıp uyumayıp uyutmayacaksın. Akşam da lambayı gün ışığı zannediyorlar. Loş bir ışık olsun geceleri uyku zamanını anlaması için de ninni belirleyin bir tane ve hep onu söyleyin. Ancak bu şekilde olur uykusu. 1 seneye kadar zor düzeliyor.Merhaba, oğlum 53 günlük; fena halde kucağa alışmış durumda. Gece ya da gündüz sadece kucakta gezinerek ya da kucakta sallanarak uyuyor. Yerine koyar koymaz uyanıyor. Her seferinde başa sarıyoruz tekrar kucakla, tekrar yatır, tekrar kucakla... Zaten kolik bir bebek oldugu icin akşam 8den gece 12ye kadar hep kucağımızda, anne karnı sesi açıyoruz internetten eşimle sırayla alıyoruz evin her yerini dolaşıyoruz . Çıldırmak üzereyim, çok yoruluyorum... Gündüz de aynı şekilde kucakta ya da memede uyuyakalıyor, yatırınca uyanıyor. Gündüz hiçbir işimi yapamıyorum. Su içemiyorum, tuvalete gidemiyorum... Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?