Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba 2 aylik bebisim arada sari kusuyo idrar tahlili temiz kakasini yapiyo dr sorduk sen veya bebek üsütmüştür dedi pek tatmin olmadim cevabindan sizden biyle bi durum yasayan varmi?
Benimki 7 aylık ve 7 aydır kusar ama safra kesesi suyu gibi bi sariysa hiç öyle kusmadi ne zamandır öyle kusuyo ayaklarını 3 kat giydir en az sırtında mutlaka hirkasi olsun usutmus olabilir evet ama midesinde bisey kalmiyoki sari su kusmus başka doktora gotir canım 2 aylık daha ve bugün gotur bekleme midesi içindşurup veriyorlar kusmayi onluyo
Ya acikcasi 2 hafta once 1 kez sari kustu ama sutle karisik kusuyo sadece safra degil bide bu sabah kustu burdaki drlar cok ilgili degil dogudayim gorev icabi gittim bana usutmusundur dedi baksada dr yok her zman sari kusmuyo bu ikinci oldu.
Canım kesinlikle sıcak tut bebeği her uyandığında sırtını kontrol et terliyse değiş ayaklarından çabuk usur aç kalmasın acaba süt sarisimi kusmuğu tıp fakültesi varmı yakininda
Ya acikcasi 2 hafta once 1 kez sari kustu ama sutle karisik kusuyo sadece safra degil bide bu sabah kustu burdaki drlar cok ilgili degil dogudayim gorev icabi gittim bana usutmusundur dedi baksada dr yok her zman sari kusmuyo bu ikinci oldu.
Ya 4 saatlik mesafede var ama bilmiyorum acele etmemmi lazim dr onemsemedi ama ne bilym ben korkuyorm bu arada evimz geceleri soguk oluyo kaloriferleri dogru durust yakmiyolar gece soguk oluyo cok ortuyorum sabaha karsi cok yakiyolar bukezde terliyo kuzum napicam bilmiorm usuttummu acaba bebegimi