Ben de sorun olduğunun farkındayım. Beni o kadar üzdü ki bu yüzden içimde hiçbir şey yok. Öyle ki onda da yok sanırım. Sıkıntılar çok yıprattı bizi. Ama ben mesela onun yemek yeyişinden bile tiksiniyorum. Tamam kültür farkı var ama okumuş etmiş diyorsun bununla da bitmiyor. İçimden ona karşı bir şey yapmak gelmiyor. Kendime de bakmak gelmiyor açıkçası. Evlenmeden önce böyle olacağını hiç düşünmüyordum.
Yemek yiyişinden tiksiniyorsun? Bu gidişat çok kötü, ne oldu size, daha önceden de böyle gıcık oluyor muydun?Ben de sorun olduğunun farkındayım. Beni o kadar üzdü ki bu yüzden içimde hiçbir şey yok. Öyle ki onda da yok sanırım. Sıkıntılar çok yıprattı bizi. Ama ben mesela onun yemek yeyişinden bile tiksiniyorum. Tamam kültür farkı var ama okumuş etmiş diyorsun bununla da bitmiyor. İçimden ona karşı bir şey yapmak gelmiyor. Kendime de bakmak gelmiyor açıkçası. Evlenmeden önce böyle olacağını hiç düşünmüyordum.
Ben de sorun olduğunun farkındayım. Beni o kadar üzdü ki bu yüzden içimde hiçbir şey yok. Öyle ki onda da yok sanırım. Sıkıntılar çok yıprattı bizi. Ama ben mesela onun yemek yeyişinden bile tiksiniyorum. Tamam kültür farkı var ama okumuş etmiş diyorsun bununla da bitmiyor. İçimden ona karşı bir şey yapmak gelmiyor. Kendime de bakmak gelmiyor açıkçası. Evlenmeden önce böyle olacağını hiç düşünmüyordum.
Çok normal ufak tefek sorunlar alışma süresi herkeste olmuştur bu durumlar. Ama cinsellik yeni evlilik için az.Merhabalar. 24 yaşındayım eşimle ikimiz öğretmeniz. Evleneli 2 ay oluyor. Benim ailemin bulunduğu şehirdeyiz. Onun ailesi nişanlılık döneminde de düğün hazırlıklarında da hiç aramadılar. Düğün zamanı gelip altın aldılar ertesi gün düğün oldu zaten.
Evlenmeden önce 4 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıl nişanlı kaldık. Bu süreçte çok tartışmalarımız oldu. Ailem de bunları duydu. Tartışma sebepleri aldatma, içki, para gibi çok çok büyük konular değil. Düşüncesiz davranışları, kibar olmadan bodoslama konuşması, ailesinin yanımızda olmaması, bulunduğumuz ortamda patavatsız konuşmaları vb. Ama sonuç olarak istediğimiz gibi çalışarak ev kurduk. Ailenin desteği hep çok büyük ve bunu eşimde biliyor. Bu yönden sıkıntı yok. Sıkıntı şu ki aramızdaki cinsellik 1 hafta 10 günü buluyor. Afedersiniz ama gelin için alınan iç çamaşırları vardır özene bezene alınır. Daha bir tanesini giydim sadece o günden sonra hiç lafını açmadı istemedi vesaire. Ben de o günden beri içimden gelmediği için giymiyorum. Eşim için değil kendim için olmalı farkındayım ama ben daha hâlâ üniversite modundayım. Eşofman felan. Eşim de şunu giy bunu giy giydiğin şöyle güzel demedi aramızda bir şeyler yaşanması 10 günü buluyor. Bunlar normal mi? Bu arada biz balayında bile kavga ettik ağladım baya bi aileme belli etmedim. İkimiz de aynı okulda çalışıyoruz. İnsanlar bu zamanlarda çok mutlu olmalı bi biz mi böyleyiz
Nasil yapiyorsunuz sunu ya : ))) yani ben 2 aylik evliyim daha 1 kere giydim sanirim.gerek kalmiyor gerci bir de giysem yapisik ikiz gibi gezeeriz herhalde ama takdir ediyorum sizin gibi hatunlari :))))))Çocuk olana kadar o saten geceliklerle yattım. yatarken bu giyilir gbisinden eşim yaklaştı ben çekildim ama hep giyindim. Yani sadece bşe yapcaz die giyme . Çocuk olana kadar giyin ve yat çekici bulcaktır seni..
haftada 1 defa yeni evliler içn çok seyrek bnce. Bu durumu eşinle konuşmalısın. 5 yıllık evliyim daha yeni haftada 2 yada 1 e düştü. Oda çoğu zaman başım ağrıyor die ben yaklaşmıyorum.
Eşin p.rno fln izliyor mu o açıklığı bu şekilde gideriyor olabilir. Bekarlıktan alışan erkekler zor bırakıyor.
Birde şunu ekleyim eğer sen memnunsan eşin çok saygılı ve sevgisinide gösteriyorsa sayıya takılma. Anı yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?