2 aylık evlilik, trafik kazası, yuruyememek:(

Sukredin diyen arkadaşlar. Evet , doğru baya bi sukretmeliyim. Çok şükür ki elime, yüzüme, başıma bişey olmadı. Sadece çaresizlikten agliyorum. Bi de çok sıkılıyorum sürekli evdeyim ve zıplayarak bir yerden bir yere gidebiliyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim

Allah iyiliğinizi versin.
Başlığı görünce boyundan aşağı felç oldunuz sandım.
Kırık yahu
İnsanlar ömürleri süresince defalarca karşılaşıyor bu sıkıntıyla.
Kırık kaynar siz de eski halinize dönersiniz.
Geçmiş olsun.

Ben hem kolumu hem ayagimi kiran biri olarak yaziyorum. Biri 1 ay ayagimda 45 gun alcida kaldi. Simdi hic birsey yok gayet kosuyorum bile. Uzulmeyin yani gececek bu surec. Evin tadini cikarin kitap okuyun film izleyin..

Alci ciktiktan ne zaman sonra normal bir şekilde yürümeye başladınız?
Alci ciktiktan hemen sonra yuruyorsunuz zaten. Sadece kaslariniz gucsuz oldugu icin bir bacaginiz digerinden ince oluyor oda yurudukce guclendikce eski haline kisa surede donuyor.

Çok geçmiş olsun canım.Allah canını korumuş şükür.Geçer tabiiki sadece biraz zaman.Eşinin başına da gelebilirdi bu.O zaman bütün yük sana kalacaktı.Hayat arkadaşı sonuçta.Yardımcı olmak zorunda.

Nikahtaki "hastalıkta sağlıkta" bu gibi durumlar içindir. Eşin bunun için söz verdi sana. Neden mahcup hissediyorsun? 1.5 ay yanında olmayacaksa adam ohoo bir ömür??

Oyle bir baslik atmissiniz ki omurilik kirildi felc kaldiniz diye nasil okudugumu bilemedim.. allah daha buyuk sikintilardan korusun ayak kirigi nedir yahu.. bir arkadasima platin takildi cocuk takir takir yuruyor hicbir seyi yok.. ayrica evlenirken iyi gunde- kotu gunde diye evleniyoruz eger esiniz 45 gun yuruyememenizi dert edecekse yaziklar olsun yani..

Ben de trafik kazası geçirdim üç ay önce
Arabamız dört takla attı ben de camdan fırlamışım.
Ameliyatla dalağım alındı çünkü çok hasar görmüştü ve öncelik dalağımdı,ancak bacaklarımda iki tane kırık,bir elimde de dört tane kırık varmış.Bunları fark etmediler
Hepsi kendi kendine kaynadı.Elim pek sorun olmadı ancak yürüyüşüm çok aksaktı,ben de düzelmez sandım hatta doktor bile düzelmeyebilir dedi ancak düzeldi
Kendini çok zorlamadan biraz yürü her gün,yavaş yavaş açılır bacakların.
Olmazsa doktor zaten ya fizik tedaviye yönlendirir,ya da ordaki kırığı ameliyatla yeniden kırıp tekrar alçıya alırlar.
Ama öyle veya böyle düzelir diye biliyorum.

Canim oncelikle gecmis olsun. Senlik birsey yok ki cok sukur hayattasin. Kemik kaynatsinlar bol bol corbasini yemegini yapsinlar ic. Protein agirlikli beslen. Eminim iyileseceksin

Başlığı okuyunca ömür boyu yürüyemeyeceksin sandım . Allak korusun . Bunla geçmiş olsun ... rabbim beterinden saklasın.. Diğer dertler düzelir merak etme sağlık bulunmaz ..

Bu konulari okudukca kadin olarak halinize uzuluyorum gercekten kaza yapmissiniz belki olebilirdinizde ayaginiz aksar diye mahcup mu oldunuz gercekten ? Artik kadin erkek insani insan oldugu icin sevmeye calisin kendinizide oyle ...

ben futbol oynuyorum profesyonel. ayağım kırıldı 3 kez. sanırım birinde 3 ay alçıda kalmıştı. hala da oynuyorum normal yürüyorum sıkıntı olmuyor. Geçmiş olsun size çok. ama doktorun uyarılarını dinlemek çok önemli.

Benimde kırıldı,
Diz kapağım tamamen parçalanmış, yan kemikler vs baya bir kırık vardı. Bu kırık yüzünden 2 ameliyat geçirdim, çift taraflı platin takıldı.
Şuan gayet iyi yürüyorum, bir farkım yok.

Yalnız benim anlamadığım şey şu,
Kaza geçirmişsiniz. Hayatta olmayabilirdiniz. Benim eşim kaza geçirmiş olsa günlerce yanından ayrılamazdım 'ya sana bir şey olsaydı' diyerek.
Siz bir de kendinizi kötü mü hissediyorsunuz?
Doğru ve anlayışlı bir insanla evli olduğunuza emin misiniz?

Çok geçmiş olsun. Bacağımda kırık olmasa da bende trafik kazası sonucu tam hareket edemiyorum. Eşinize karşı mahçup hissetmenizin sebebi de ,birine bağımlı gibi hissetmek. 3 aydır evde tek bir bardak bile yıkamadım. Eşim herşeyimle ilgileniyor sağolsun. Bir gün bile şikayet etmedi. İsteyerek bu durumda değilsiniz.kötü hissetmeyin lütfen.

Bende gecen yaz trafik kazası geçirdim ,arabanın önünde sıkışmıştım,Kemerim boynumdan karnıma kadar yarmıştı ,ayaklarımı kıpırdayamıyordum, arabadan zorla çıkıp gece yolun ortasında gecen arabalar tekrar çarpmasın diye el edip yardım istedim .ve o sırada arabayı süren arkadaşım içinde olduğu için çarpmalarından korktum tekrar, çok kötü korkunç bir gün olabilirdi ,değildi çünkü çok şükür ikimizde sağlıklıydık. Ambulans hastane tomografiler içkanamalar derken ayağımda parmak kırıkları ile kurtulduk.3 ay alçı dize kadar ..evde dur dedi doktor ,ben durmadım tabiki alçı terliği alıp gezdim topallaya topallaya ..doktor kızdı tabi çok ..kırık yanlış kaynar ,yada kaynamaz diye..benim çok büyük kırığım yoktu şükür ve ayak tarağımdaydı .iyleştim şimdi bir sorun yok ..

Ben 9 yaşında bisikletle 3 mt sen uçmuştum dizim kırıldı kırık iyileştide çatlak vardı bileğimde şimdi kilo dalasın bileğim sıkıntılı

Çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış ki sadece bir bacak kırığıyla kurtulmuşsunuz..Gerisini de bence çok düşünmeyin hayattasınız ve sadece bacağınız kırık oda zamanla düzelir.

Ay başlığı okuyunca felç oldunuz zannettim. Durumu neden bu kadar abartıyorsunuz gözünüzde? Bir kazadır olmuş, geçmiş olsun. Geçici de bir durum hadi en abartısını söylüyorum 3 ay sıkıntı yaşayacaksınız ondan sonra bitti gitti. Eşiniz de birkaç ay yapıversin işleri, zannediyorum ölmez. Kazayı ucuz atlattığınıza sevinin, yazınızdan buram buram melankoli akıyor. Cinsel sorunlarınız da terapiyle, uzman yardımıyla aşabileceğiniz şeyler. Her şeyi bu kadar gözünüzde büyütürseniz hayatta hiçbir şekilde mutlu olamazsınız. Cinsel sorunlardan ekstra olarak kendi psikolojik durumunuz için de destek almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…