2 aylık evlilik, trafik kazası, yuruyememek:(

Allah şifa versin çok geçmiş olsun öncelikle ama her halinize şükredin, 45 gün çok uzun bir süre değil geçip gider önemli olan eski sağlığınıza kısa süre içerisinde kavuşmanız...

Çok geçmiş olsun.Mahçup hissedecek bir şey yok.Hastalıkta sağlıkta demiyor muyuz evlenirken.Üzülme bir an önce toparlanırsın inşallah.

Canim hic sikinti etme. Ayak bilegimi kirdim. Film hala durur ayak komple bilekten ayrilmisti. 2,5 ay alcida kaldi herhangi bir degisiklik yok yurumede merak etme :) sadece bol bol kalsiyum al. Sut, yogurt, peynir. Ozellikle bol bol sut ic

Şimdi nasıl durumunuz. Normal bir şekilde yuruyebiliyor musunuz? Ben bugun ameliyata gireceğim

Öncelikle geçmiş olsun. Üzüldüm kaza yapmana ve yürüyememene.. ama iyi olan nokta şu ki iyi ki yeni evliyken geçirmişsin kazayı yoksa yıllanmış olsaysınız o Halinle tüm işler yine sana bakacaktı

Geçmiş olsun. 4 aylık evliliğimde yayayken minibüs çarptı omiriliğimde ve kalçamda kırık oluştu. 3 ay lavabo dahil ayağa kalkamadım. Sırt üstü yatıyordum sadece , yan bile dönmem yasaktı. Annem ve eşim baktı ama lavabo ihtiyacın için başkasına bağlı olmak dehşet acı verici bir durumdu. 3 ay sonra ayağa klktığımda kas kaybım olduğu için 1 ay aksadım ama egzersizlerle normale döndüm çok şükür geçti gitti eskisi gibiyim. Sizde öyle olacaksınız inanın. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun ...
Mahcup hissetmeyin insanlık Gali olabilir bunlar

Ben kızım 2 yaşındayken tibiamı kırdım tüm bacak alçıdaydı yattım 2 ay sonra 2 ayda yarım alçı ve fizik tedavi şükür hiç birşeyim kalmadı.bana eşim baktı zaten onun bakması gerekirdi banyo tuvalet oturtma vs.hiçte mahcup olmadım eşim sonuçta önemli olan zor zamanlarda birbirini idare etmektir.neye mahcup oluyorsunuz şimdiden mahcup oluyorsanız daha başınıza neler gelecek o zman ne yapacaksınız doğum vs.hayat müşterektir

Canim hic sikinti etme. Ayak bilegimi kirdim. Film hala durur ayak komple bilekten ayrilmisti. 2,5 ay alcida kaldi herhangi bir degisiklik yok yurumede merak etme :) sadece bol bol kalsiyum al. Sut, yogurt, peynir. Ozellikle bol bol sut ic

Doktorunuz eskisi gibi yuruyebilirsin demiş miydi?

Ameliyat oldunuz mu? Benimki kanaması en zor olan kemikmiş. Doktorunuz eskisi gibi yuruyebilirsiniz demiş miydi?

Ameliyat oldunuz mu? Benimki kanaması en zor olan kemikmiş. Doktorunuz eskisi gibi yuruyebilirsiniz demiş miydi?
Hayır olmadım kemiğin kaynaması 3.5 ayı geçti.inşallah eskisi gibi yürürsünüz bunları düşünmeyin şükredin Allah korusun omuriliğinizde zarar görüp felç olabilirdiniz eşler her şekilde birbirini kabul etmeli yoksa zaten ortada düzgün bir evlilik yoktur ve unutmayın herkes engelli adayı eşinizde

Valla abartmışsınız desem yeridir başlığı okuyunca ve sona gelene kadar vahladım falan ama 45 günden bahsediyorsunuz bende de dedim her halde ömür boyu yürüyemeyecek biraz şükür etseniz iyi olur Allah şifa versin. Zor bir dönem 45 gün ama inşallah hemen iyleşirsiniz kemik suyu kelle paça dayanın bunlara :) Geçmiş olsun

Iki yil evvel benim de ayak bilegim kirildi. 60 gun alçıda kaldi. Alci ilk açılınca ağrıdan çok acı çekmiştim. Yaklaşık bir ay kadar aksadim. Sonra sonra duzeldi. Simdi hiçbir problem yok.

Talus kemiği miydi kırılan yer?

Hangi kemikti kırılan peki hatırlıyor musunuz?

Geçmiş olsun. Yurumeniz nasıl şimdi. Surunuyorum demişsiniz. Esiniz bakmıyor mu size?

Ameliyat oldum 2 tane vida yani platin takıldı çünkü parçalı kırık varmış Talus kemiginde. Doktor zor kaynayan bir kemik dedi biraz korktum bu yüzden konuyu hortlatip duruyorum. Açıkçası topal kalmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…