- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
talus çok önemli eğer yamuk kaynarsa felan topal kalma ihtimalin bile var denildi bana ama benim gecirdğim kaza baya kötüydü araba tamamen pert oldu kolda felanda olunca pek kalkacak halimde yoktu açıkçası kırık ta yapacak bişi yok sigara kulanıyorsan içme protein ağırlıklı beslen ilikli kemik suyuna çorba felan toparlarsın
Buraya 2 ay önce konu açmıştım sorunlu bir nisanlilik geçirdiğim için. Neyse evlendim evlenmeden önce yaşadığımız sorunları atlattik ve tartismasiz evliligimizi yürütmeye calisiyorduk. Ancak cinsel sorunlarımız vardı bunun için de cinsel terapiste gidecektik eşimle. Öyle veya böyle hayat akıp gidiyordu. Derken geçen gün araba kullanırken kaza yaptım. Hizliydim. Virajı alamayip ağaca carptim. Araba pert sayılır. Yaptırmaya kalksak 10,000 civarında bir meblağ tutacak. Neyse araba önemli değil de ayağımda kırık çıktı. Talus kemiği catlamis. Alciya alindi. 45 gün alcida kalacakmis . Yani 45 eve mahkumum demektir bu. Koltuk degnekleri ile yürüyorum evde. Pek bi iş yapamıyorum zaten de doktor yasakladı. Bütün yük esimde artık . Gerçi ailem de yardım eder sagolsun. Derdim ise eskisi gibi yuruyememekten korkuyorum. Aksar miyim, yoksa yavaş mi yururum. Yeni evliyim eşime mahçup hissediyorum bazen. Ağlıyorum ara sıra. Lütfen ayağında kırık olup duzelenler yazsın moral verin nolursunuz.
Canim hic sikinti etme. Ayak bilegimi kirdim. Film hala durur ayak komple bilekten ayrilmisti. 2,5 ay alcida kaldi herhangi bir degisiklik yok yurumede merak etme :) sadece bol bol kalsiyum al. Sut, yogurt, peynir. Ozellikle bol bol sut ic
Ben kızım 2 yaşındayken tibiamı kırdım tüm bacak alçıdaydı yattım 2 ay sonra 2 ayda yarım alçı ve fizik tedavi şükür hiç birşeyim kalmadı.bana eşim baktı zaten onun bakması gerekirdi banyo tuvalet oturtma vs.hiçte mahcup olmadım eşim sonuçta önemli olan zor zamanlarda birbirini idare etmektir.neye mahcup oluyorsunuz şimdiden mahcup oluyorsanız daha başınıza neler gelecek o zman ne yapacaksınız doğum vs.hayat müşterektir
Hayır olmadım kemiğin kaynaması 3.5 ayı geçti.inşallah eskisi gibi yürürsünüz bunları düşünmeyin şükredin Allah korusun omuriliğinizde zarar görüp felç olabilirdiniz eşler her şekilde birbirini kabul etmeli yoksa zaten ortada düzgün bir evlilik yoktur ve unutmayın herkes engelli adayı eşinizdeAmeliyat oldunuz mu? Benimki kanaması en zor olan kemikmiş. Doktorunuz eskisi gibi yuruyebilirsiniz demiş miydi?
Tabiki yurumeyle alakali hic sikinti olmuyor. Hatta babamin ayakkabilarini giyip bisikler surmeye cikiyordum o derece dusun bol bol sut cok onemli ne kadar kalsiyum o kadar cabuk kaynarDoktorunuz eskisi gibi yuruyebilirsin demiş miydi?
Annenizin yürüyüşü nasıl aksamiyor dimi inşallah?Annrmin ayağı aynı yerden iki kez kırılmıştı korkma eski haline döner yürüyüşün zamanla..
Iki yil evvel benim de ayak bilegim kirildi. 60 gun alçıda kaldi. Alci ilk açılınca ağrıdan çok acı çekmiştim. Yaklaşık bir ay kadar aksadim. Sonra sonra duzeldi. Simdi hiçbir problem yok.
ben futbol oynuyorum profesyonel. ayağım kırıldı 3 kez. sanırım birinde 3 ay alçıda kalmıştı. hala da oynuyorum normal yürüyorum sıkıntı olmuyor. Geçmiş olsun size çok. ama doktorun uyarılarını dinlemek çok önemli.
Geçmiş olsun. Yurumeniz nasıl şimdi. Surunuyorum demişsiniz. Esiniz bakmıyor mu size?Bende dedim herhalde felç kaldınız yada bacaginiz falan koptu altı üstü kırık bu kadar dramatize etmeye gerek yok benimde bebeğim 4 aylık ayağım kırıldı ama hiç sizin kadar Tribe girmedim bakanim olmadığı içinde mecbur alciyi cikarttirdim ve resmen surunuyorum siz neyin kafasını yasiyosunuz
Hangi kemikti kırılan peki hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?