2 Aylık Evliyim Eşim Beni Arzulamıyor :/

Şaka bir yana sanırım durum baya ciddi anala ilgi duyuyorsa, biseksüel arkadaşları falan varsa seninkide biseksüel olabilir...

Gay olduğunu düşünmüyorum gay insan zaten bir kadınla evlenmez... Biseksüel olma ihtimali var değilse bile merakı var kendini keşfetme aşamasında olabilir...

Daha yenisiniz biraz zorlasan çozersin...

Bence bu adamla biseyler yasadı ve Pişman oldu ve sizinle beraber olurken bu aklına geliyor ve geri cekılıyor

2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil. :KK43:
geçmiş olsun bacım. acaba bilinçaltında skıntılı bi sorun mu var. acaba küçükken cinsel istismara filan mı uğradı? bakın ciddi bir problemler yaşamış olabilir ve bu yüzden dünyası allak bullak olmuş olabilir

Bir olay yaşadık daha önce eşim doğal gaz faturalarını okuyo işi bu. Bir ara bi adam takalasti nisanliyken adam biseksuel midir nedir ondanmis o zaman halletmistik geçen ay aynı adam akşam mesaj attı neden beni görünce kaçtın diye ilk ben bayan zannettim yanımda aradı yine aynı adam sonra adama kızdı arama falan dedi kapattı aklımı karıştırıyo bu durum.
Geçmiş olsun..

eşcinsellik bizim ülkemiz için hala kapalı kutu
evlenip boşanıp cinsiyet değiştiren insanlar, ya da eşcinsel olduğu halde ömür boyu karşı cinsle evliliğini sürdüren örnekler var
bunlar biseksüel değil, biseksüel olan kişi her iki cinse de cinsel istek duyar, bunlar kadınlarla seks yapıyor ama hiçbir istek duymadan, sadece cinsel kimliklerini gizlemek için.
tamamen toplum baskısından kaçtıkları için ya da bazen değişebilirim umuduyla paravan evlilik yapıyorlar
karısıyla nadiren de olsa ilişkiye girdiğini ama bunu yaparken erkeği hayal ettiğini o nedenle anal seks tercih ettiğini söyleyenler, karısıyla ilişkiye girerken midesinin bulandığını ama bişey belli etmemek için kendini zorladığını söyleyenler daha neler neler...
yıllar önce çalıştığım dergi grubunda anadolu ayılarıyla röportajlar yapmıştı arkadaşlarımız, kimlikleri gizlendi tabi basılırken, ama inanamazsınız, meslek sahibi, çoluk çocuk sahibi, 10-15 yıllık evli, gayet maskülen görünümlü adamlar, adam gay, gözümü kapıyorum vazifemi yapıyorum, çünkü pasif eşcinsel olduğum anlaşılırsa işimi, ailemi, her şeyimi kaybederim diyor.
keşke daha özgür bir toplumda yaşasaydık da bu insanlar hem kendi hayatlarını hem eşlerinin hayatlarını mahvetmek durumunda kalmadan, cinsel kimliklerini özgürce yaşayabilselerdi.

Yuh:oha: İnsanın kocasının,doğalgazcıyla flörtleşmesi de çok tuhaf yahu:olamaz: Yeni evlisiniz 2 ay olmuş daha bu uzaklık normal değil,doğalgazcıyla olan konuşma hiç normal değil.

Sen tepki vermedin mi?Şaşırmadın mı anlamıyorum ki?

Al karşına konuş yapacak birşey yok başka.
Konuştum hatta daha geçen gece konuştum ama aynı değişen bişey yok sorunları varmış para dusunuyomus iş yerinde sıkıntı varmış

Tamam erkekler iş hayatı düzgün gitmedıgınde veya baska bır problemle karsılastıgında cınsel hayatı etkılenen varlıklar hangımız etkılenmıyoruz ki ancak 2 aylık evlıyken isteksizlik problemı bana pek normal gelmedi ya baska bir kadın var yada esınız homoseksuel olabılır bu konuyu arastırın derım
Sorunlarım var falan dedi ama bana da sizin dediğiniz gibi geldi 2 aylıkken normal değil

K
Erkek herdaim cinsellik düşünür diyr bişey yok onlarında psikolojileri bozulabilir. Siz tahrik ettikçe rahatsız bile olabilir o an isteğinizi karşılayamayacağı için. Her erkek aşırı sağlam aşırı güçlü olacak diye bile yok hiç dertleştiniz mi? Genel olarak
Konustuk geçen gece hatta o gün biraz istekli davrandı ben tabi düşüncesini bilmiyodum halbuki bütün gün iş yerinde düşünmüş bana ilgisiz davrandığını fark etmiş bunu gidermek için istemiş birlikte olmayı

Adam biseksuel 1.si adamin tekiyle flortlesmis 2.si anal iistemiş... geçmiş ola bboşanma protokolunu hazirla yada ama ben kocami seviyiriiiiiimmmm diyenlerdensen buyur cek
Ben hiç aşkı yüzünden gözü kör olanlardan olmadım kesin emin olsam tabikide gençliğimi böyle biriyle curutecek değilim daha 21 yaşındayım hepsi geçer yenisi de gelir ama kesin bişey yok

Valla bunun en iyi örneği benim gözümde izzet çapa'dır. Adam, kimse anlamasın diye evleniyor. Kadına bile gay olduğunu söylemiyor. Hatta babası mutlu olsun diye çocuk bile yapıyor. Babası öldükten sonra, kadına ve çocuğa maaş bağlayıp, gizlilik anlaşmasıyla doğruuuuu yurt dışına yolluyor. Kendi kimliğini de açık açık söylüyor şimdi.

Valla bunun en iyi örneği benim gözümde izzet çapa'dır. Adam, kimse anlamasın diye evleniyor. Kadına bile gay olduğunu söylemiyor. Hatta babası mutlu olsun diye çocuk bile yapıyor. Babası öldükten sonra, kadına ve çocuğa maaş bağlayıp, gizlilik anlaşmasıyla doğruuuuu yurt dışına yolluyor. Kendi kimliğini de açık açık söylüyor şimdi.
Ülkemize ters olan bi durum bir de şurası var böyle biriyse bile eşim zannetmiyorum kendinin bile kabul edeceğini

eğer böyle bir durum varsa, bence baya kızmanız gerekli. En azından 5 senelik arkadaşlığınız hatırına size bu kötülüğü yapmamalıydı.

eğer böyle bir durum varsa, bence baya kızmanız gerekli. En azından 5 senelik arkadaşlığınız hatırına size bu kötülüğü yapmamalıydı.
Kızdım tabiki dediğim gibi geçen gün bu konuda tekrar tartıştık zaten ama şu an beklemedeyim bir iki ay daha böyle giderse olmaz zaten

Back
X