2 Aylık Evliyim Eşim Beni Arzulamıyor :/

2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil. :KK43:
Canim esinin kafasinda mujakkak cozemedigi bi problem vardir bu dogru bi davranis deil cunku..seninle ilgili evliligiyle yada cinsel iliskinizle ilgili kendiyle ilgile yada tamamen farkli bi konuyla ilgi ama belliki var bi problem ve destek almadan cozulecek gibi durmuyor esin susup aciklama yapmiyorsa...muhakkak bi uzmandan yardim alin bence

Yahu ne camasiri ne suslenmesi ne guzel bulmamasi. 2 aylik evlilik cinsellik yok, bisex bi hayrani var gizemli mesajlar, anala ilgi vs adam gay iste.

Gec karsisina gay oldugunu biliyorum. Neden bana soylemedin? Bileyim ki sInden beklentim olmasin. Istersen mantik evlilifi olarak falan devam etsin. Ben boyle seyleri olagan karsiliyorum vs diye onu yureklindir konustur sonrada bas tekmeyi. Hatta mumkunse ses kaydina al ama cirkeflesmezse bosanmamak icin kullanma. Cunku uzerlerinde yogun bi baski oldugundan malesef paravan evlilik hatasina dusuyorlar.
Supersi arkadasim guzel fikir En Büyük KK:KK9:

Biraz önce telefonunu karistiriyodum aklıma engellenenler listesi geldi herkesin engellediği birileri vardır sosyal hesaplarında esiminde varmış ve hepsi travesti :KK43:

Şuan ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum.
Sana akıl vermeyeceğim aklın yolu bir çünkü. .
Hakkında hayırlısı olsun ..

Biraz önce telefonunu karistiriyodum aklıma engellenenler listesi geldi herkesin engellediği birileri vardır sosyal hesaplarında esiminde varmış ve hepsi travesti :KK43:

boyle adamlar ne demeye evlenir ki ya,gunahsizlarin hayatini karartiyorlar :KK43:
ne denir onu da bilmiyorum ki,engelledigine gore artik o sayfayi kapatmaya mi calisiyor ki kendince :bicak:

sizin icin ayrilmak daha hayirli olur bence..

Ay çok üzüldüm sana :( bir an önce karşına al ve konuş nasıl devam edecek bu evlilik :(

O iş geceleri oluyo deseydin :))
Gerçi bence gece olmamali insanin uykusu oluyo:)

olumlu bi yorum yapmaya çalışıyorum ama iyi bir şey gelmiyor aklıma:KK43: çok üzüldüm. konuşacak mısınız?

Back
X