2 aylık evliyim eşim ilgilenmiyor

Eşler arasında gizli saklı olmaz, telefonlar ortalıkta durur herhangi bir şey gibi yani evdeki eşya gibi... Telefon saklamak çok saçma yerinde olsam ben de şüphelenirim.

Yani ben de eşime kaçta geleceksin diye sık sorarım ona göre yemekti çaydı onu ayarlarım, hiç evde biri olup da evden çıkarmaya çalışmadım eşime kaçta geleceksin diye sorarak. Eğer aklınızda bu varsa :)

Ama telefon konusunu bilemiyorum. Sizin karıştırdığınızı fark ettiği için uzak duruyor olabilir mi

Bizim görücü usulü oldu biraz konusunca sevdik ailelere biz basta hayır dedik biz gizli konusup anlastik 5 ay sonra nisan kararı aldık 2 ay nisanlı kaldım 2 aylikta evliyim
Daha çok yeni tanıyorsun adamı
Eğer huyu böyle ise düzelmesi zor
Bence baştan koy tavrını

Okadar kolay olsaydı gitim annemlere geri gönderdiler

Neden ayrı bir hayat bilincine sahip değilsiniz? Mesleğiniz var zaten, aileden ayrı hayat kurabileceğinizi kabullenin lütfen. Bakın daha 2 aylık böyle, ya bunu kabullenip tekrar gelmeyecek olan gençliğinizi bu şekilde harcayacaksınız ya da kendinize bir hayat kurup yaşayacaksınız. Siz bilirsiniz. 2 ay bu haller için çok erken, bilmem kaç yıllık evlilik olsa farklı konuşurduk zaten.

Bizim görücü usulü oldu biraz konusunca sevdik ailelere biz basta hayır dedik biz gizli konusup anlastik 5 ay sonra nisan kararı aldık 2 ay nisanlı kaldım 2 aylikta evliyim
E tanımadığınız adamla iş olsun diye evlenirseniz sonu sürpriz olmaz pek. Geçmiş olsun

Bizde telefonlar ortada durur ne ben nede eşim daha bı kere telefonlarımızı karistirmadik eşim gece vardiyasindan gelince bana derse şu kişi arayacak beni uyandır o zaman bakarım o kişi mi ariyo diye sizin eşiniz sakkiyosa bı nedeni vardir

Back
X