2 aylık evliyim eşim ilgilenmiyor

Bosanmak istiyorsan gidebilirsin dedi seni tutamam
ama ailem ortada sadece süphe varken neden geldin der cocuk oyuncagimı evlilik deyip birakmazlar annesine göre erkekler egemen hayatina sahip ben ise feminist düsünceye sahip ben nasil bu aileye düştüm ne gunah isledim diyorum

Ya

Yahu daha 2 aylık ne demek. 3 aylık evlilikten bahsediyorum: evli olmak öyle birsey değil, hic değil. Adamin ev g*tünün dibinden ayrilmamasi gerekirken yaptigi ise bak. Evlenmeden önce ilgisi nasıldı? Telefon bağımlılığı mi var acaba?
Biz mesela kanepeye uzanirirz esimin telefonundan komikli videolara falan bakariz aktivite olarak, en azından herkes kendi telefonunda takilmis olmaz (ki buda belli bir seviyeye kadar normal tabii ki). Siz de bi öyle deneseniz, hem telinde senden birseyler sakliyor mu saklamiyor mu, anlamis olursun.
Gizli sakli telefon karıştırmasıni tavsiye etmem, yakalanirsan kötü olur. Oturup endiselerini dile getir, neyi niye öyle yaptığını falan sor, iletisimini ayakta tut.
Evlenmeden once

Evlenmeden önce cok iyiydi evlendikten sonra cok degisti beraberde izlemyoruz cok nadir oda bir kac videodan sonra kapatip izlemiyelim der

Yilar once biri varmis evlenmekte istemisler aile karsi cikinca evlenmemis vb. Seyler soyledi ama zere sevgi kalmadı dedi yeminler etti bende gecmis gecmiste kalmis deidm
Geçmemiş demek ki. Evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın. Sakın çocuk evliliği düzeltir eşimi eve bağlar sanmayın. ayrılığı hızlandırırsınız 🤷‍♀️

O cok istedi evlenmeyi ben cok erken dedim ama ısrarla evlenelim deyip evlendik madi durumu cok yüksek değil ögretmen maaşı bende ögretmenim ögrenim hayatimda yüksek aklım almiyor yaptiğı şeyleri
Ben de öğretmenim maalesef okumak o insanlığı bazen sağlamıyor okulda ne kadar Güler yüzlü iyi dediğiniz insanın evde alakası olmayabiliyor. Madem öğretmensiniz ayakları üstündesiniz adam boşanmaktan çekinmiyor bile, erkek tarafı desen anlayış yok, boşuna çekmeyin bu hayatı. Gerçekten giderseniz aklı başına gelebilir. İkinci seçenek de bir ay daha sabredin, görevinizi yapıyorsanız sıkça arkadaşlarınızla görüşün buluşun. Biraz kendi halinizde yaşayın. Tek bir yaşam sürülüyorsa bu devam ediyorsa ortak bir gelecek beklemekten vazgeçin

Bosanmak istiyorsan gidebilirsin dedi seni tutamam
ama ailem ortada sadece süphe varken neden geldin der cocuk oyuncagimı evlilik deyip birakmazlar annesine göre erkekler egemen hayatina sahip ben ise feminist düsünceye sahip ben nasil bu aileye düştüm ne gunah isledim diyorum
Pööf çok sıkıcı ben olsam boşanırdım.

2 aylık evliyiz eşim sürekli telefonda telefonu onun için çok kıymetli yanina yaklaştırmiyor şüphe duyuyorum 2 kez gizli kontrol ettim bisey bulamadm ama hisediyor gibiyim bisey var sanki dün gece dısardaydim kaçta geleceğimi ısrarla sordu şüphelendim erken geldim paronayak mı oluyorum yardım edinnn
Sizi elde etmiş gibi düşünüp keyfine bakıyor.

Ya lütfen evlenmiş olmak için evlenmeyin artık. Hadi siz evlenmişsiniz bari çocuğum olsun diye çocuk yapmayın ya bu daha ciddi bir şey.

Ben de öğretmenim maalesef okumak o insanlığı bazen sağlamıyor okulda ne kadar Güler yüzlü iyi dediğiniz insanın evde alakası olmayabiliyor. Madem öğretmensiniz ayakları üstündesiniz adam boşanmaktan çekinmiyor bile, erkek tarafı desen anlayış yok, boşuna çekmeyin bu hayatı. Gerçekten giderseniz aklı başına gelebilir. İkinci seçenek de bir ay daha sabredin, görevinizi yapıyorsanız sıkça arkadaşlarınızla görüşün buluşun. Biraz kendi halinizde yaşayın. Tek bir yaşam sürülüyorsa bu devam ediyorsa ortak bir gelecek beklemekten vazgeçin

Ailem istedi bende bu evlilige cok sicak bakmiyorudm soyledim ya görücü usulü sonra biz tmm dedik

Ilk basta hayir deyip ondan sonra gizli görüsmüssünüz. Neyise. Adam size aslinda evlenmek icin evlendigini söylemis. Ilgi yok, saygi yok. Yani siz karar vereceksiniz ne kadar cekeceginizi. Üstüne kayinvalide ile ayni binaya girmeyi kabul etmissiniz. Bende bugün kayinvalidemle ayni binadayim, ama bunu evliligin basinda asla yapmazdim.

En mantıkli olan o ama ne yapacam Bilmiyorum gidersemde döndururler
Döndüren eşiniz olmazsa gerisi boş demektir. kendi ailenize de elinizden geleni yaptığınızı anlatırsınız bir hoş sohbete tatlı bi güler yüze hasret kaldığınızı söylersiniz bunlar yoksa zaten devam etmesi çok zor

Herşey bayağı hızlı gelişmiş.
Adaptasyon sorunu olmuş.
Zamana bırak biraz

Back
X