2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

az çnce okudum da çabalamanıza sevindim.yuvanız kurtulur umarım...

Bu ne güzel bir yorum oldu tesekkür ederim,gününüz güzel gecsin :)) Ben de bunu bilebilsem,ondan böyle cekip gitmemem,önceden gelsimler yoktu,bu daha da güclendiriordu ayrilmak icin vs ama simdi biseyler de oluyor,benim gercekten danisabilecgm bana yol göstereck birine ihtiyacim var,umut iyidir güzeldir ama ayni zamanda en kötü iskencedir demisler.:43:

Dün gece olanlari yazmak istiyorum buraya. Aramizda biseyler yasandi yine son zamnalrdaki gibi ,ilginc olan esimin artik gercekten erekte halini gözlemleyebiliorum,yani nasil desem önceden pantolon altinda ya sa kirk yilin basi bir dkunursam fln hep sönüktü ama simdi gercekten olmasi gerektigi gibi,dün az daha olanlar oluyordu,olmadi cünkü canim cok feci yandi,o da bunu hissetti ve direkt kalkti üstümden hicbisey demedi,öptü beni iyi geceler dileyip,uyuduk sonra,yani beni birseye zorlamadi ya da tavri sirf bu is olsun bitsin degil,sevisme gibiydi yani,zaten cok degisti son zamnalrda ,sevgisini ilgisini belli ediyor artik,gözlerinden bile anlayabiliorum,öyle diline pelesenk etmis degil ama seni coks eviyorum bile dedi,dün gece aklimdan gecti,biliyorsnz ben hala ba......m, acaba eger birseyler olursa daha sonra pisman mi olurum ,zaten bildiginiz gibi hala kimseye söylemis degilim,zaten desem de inanmazlar,sanarlar ki ,belki iktidarszlik belki ayda yilda bir,ama abartiyorum,nerden bilsinler,1.5 yillik evli bir kadin olup hala genc kiz oldugumu.

Bu tarz seyler hic yasanmiyordu önceden aramizda ,artik baska bir boyuta gecti,böyle oldukca icimdeki ümit kirintilari canlanior,acaba düzeleck mi diyorum asacak miyiz diyorum,bir tarafim ise sen rüya görmeye devam et,1.5 sene oldu artik 30 unu gecersin bu gidisle bosandigin zaman diyor :((( Artik ne düsünecegimi ne diyecegimi,ne hissedecegimi bilmiyorum,hersey birbirine karisti. !!!:25:

meraba canım seni uzun zamandır merak ediyodum dünmene sevindim nasılsın buarada? sanırım hala aynı durumdasınız yapma lütfen kendine bunu çektirme normal bişey yaşamıyosun eşin hala doktora gidip tedavi olmadı dimi sorunun ne olduğuda belli değil:19: eşindeki ufak değişmeler çokta ümit verici değil

sayın tullip hanım inanın yazdıklarnızı baştan sona okudum. bazen size kızdım bazen size üzüldüm. neden kızdığımı soracak olursanız sonuçta bu eşinizin elinde olan bişey değil. ama okuduğumda bunları aşacağınızı ben çok net gördüm. unutma yüce Allahım her çekilen sıkıntıdan sonra (siz grekli sabrı ve şükrü gösterirseniz) mükafatını verecektir. okuduklarımda bazen boşanmayı düşünmüşsünüz. arkadaşlar da boşan gençliğin heba oluyor falan demiş. Ama inanın bu sebekten boşansaydınız yüce mevlam buna asla razı olmazdı. sayın tullip hanım inanın size o kadar iççten dua ettim ve namazlarımdan sonra sizin için mevlamdan çıkış yol istedim. ama bu yol asla boşanmak değil. sabır sabır. ben gönüden bu sorunu aşacağınıza inanıyorum. 10 yıl sonra çocuklarınız kocaman olduğundan bu günleri hatırlmayacaksınız bile..Peygamber efendimiz demiş ki Allahın en sevmediği helal boşanmak. evet boşanmak helal ama en son çare bile değil bana göre. kafanızdan boşanmak alternatifini çıkartığınız zaman daha kolay bu sorunu aşacaksınız. çünkü kafanızda bu ihtimal olduğu sürece bazı şeylere yaklaşımınız yanlış olabilir. kendinize şunu deyyin tek yol var o da bu sorunu aşıp Allaha ve kendimize hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almak. Allah yar ve yardımcınız olsun...bütün dualarım sizinle..

bu arada üniversitedki arkadaşım ve eşi arasında bu olay 2.5 yıl sonra oldu ve inanın arkadaşım hiç sorun etmedi. şu anda 6 aylık bi kız çocuğu var.lütfen kendinizi ailenizi eşinizi ve eşinizin ailesini üzecek bir karar alamyın. bu aşılmayacak bi sorun değil.bu sorunu bi kere aşarsanız sonrasında ayınızı olur mu diye düşünmeyin olmaz....

Hayırlısı tullip umarım güzel günler yakındır..
Konunu okuduğumda çok şaşırmıştım.. baya kızmıştımda..
Ama bu son durum güncellemende gördüm ki sen çok sakin,dingin bir yapıya sahipsin,
Ne kadar anlatsanda bulunduğun durumu tahimin bile edemiyorum. O yüzden yanlış yorum yapmakta istemiyorum.

okuyunca yalnız olmadığımı anladım.çok zor bir durum.ben üç senedir kabul ederek,gençliğimden vererek sürdürüyorum evliliğimi.o iktidarsızlığını kabul ediyor susarak.hata bendeydi aslında.nişanlı iken bu durumlarını az çok belli etmişti fakat konduramamıştım.annesine her yaptığımı neredeyse iç çamaşırı rengimi anlatacak kadar ağzı açık olması,eltimi bana karşı hep koruması,beni hiç arzulamaması...artı üzerine çekici iç çamaşırları falan giyilmesi sebep değil sevişmek için bana göre.bir erkek kadını kot pantolonla bile arzulayabilir yani giyinikken bile.bu bahane değil arkadaşlar.içinden gelen yapar.bazen diyorum ki dayan belki düzelir.öyle diye diye 3 yıl oldu düzelen birşey yok.üstelik bebeğim oldu.yazık...ailesi her yerde göğsünü gere gere torununu gösteriyor.bence sorunu onlar da biliyorlar ve bana buna rağmen sürekli ordan burdan laf sokuyorlar.halbuki oğullarının bu problemi benle tanışmadan önce varmış.sen kaynana olarak bana şükret daha değil mi?oğlunun elinden tutuyorum hala.ona üzülüyorum hala.salaklığıma doymayayım.bazı arkadaşlar demişler gençliğine yazık.gerçekten de öyle.gençliğim çürüyor resmen.çok sinirli bir insan oldum çevrem ailem beni tanıyamıyor artık.herkes böyle söylüyor.ne kadar çok arttı bu erkekler.yazık bize gerçekten.erkeklere de yazık vallaha.onların böyle birşeyi isteyeceğini sanmıyorum.fakat benim eşim neredeyse 1 ay yapmasa aklına gelmeyecek ve rahatsız olmayacak.sırf ben birşe demeyeyim diye zoraki yapıyor.sizce buna katlanılır mı bile bile?
al bendende okadar kardeşim ben 10 yıllık evliyim evlenmeden önce aşırı istekliydi kocam şimdi tısssss. Ben istemezsem asla yanaşmıyor kardeş kardeş yaşıyoruz.aslında sebebi belli testis yetersizliği dolayısı ile testesteron düşüyo ve istek olmuyor haaa bide üstüne eşimde azosperm çıktı yani menide hiç sperm yok ohhh al sana hayat diyorum bazen büyük aşkla evlendik ama insanın en basit hayalleri bile suya düşebiliyormuş benimki gibi. Koca desen varda yok bebek desen olmuyor ama bu kadın yani ben bu adama hala aşık ve ona asla kıyamıyor

Dün gece olanlari yazmak istiyorum buraya. Aramizda biseyler yasandi yine son zamnalrdaki gibi ,ilginc olan esimin artik gercekten erekte halini gözlemleyebiliorum,yani nasil desem önceden pantolon altinda ya sa kirk yilin basi bir dkunursam fln hep sönüktü ama simdi gercekten olmasi gerektigi gibi,dün az daha olanlar oluyordu,olmadi cünkü canim cok feci yandi,o da bunu hissetti ve direkt kalkti üstümden hicbisey demedi,öptü beni iyi geceler dileyip,uyuduk sonra,yani beni birseye zorlamadi ya da tavri sirf bu is olsun bitsin degil,sevisme gibiydi yani,zaten cok degisti son zamnalrda ,sevgisini ilgisini belli ediyor artik,gözlerinden bile anlayabiliorum,öyle diline pelesenk etmis degil ama seni coks eviyorum bile dedi,dün gece aklimdan gecti,biliyorsnz ben hala ba......m, acaba eger birseyler olursa daha sonra pisman mi olurum ,zaten bildiginiz gibi hala kimseye söylemis degilim,zaten desem de inanmazlar,sanarlar ki ,belki iktidarszlik belki ayda yilda bir,ama abartiyorum,nerden bilsinler,1.5 yillik evli bir kadin olup hala genc kiz oldugumu.

Bu tarz seyler hic yasanmiyordu önceden aramizda ,artik baska bir boyuta gecti,böyle oldukca icimdeki ümit kirintilari canlanior,acaba düzeleck mi diyorum asacak miyiz diyorum,bir tarafim ise sen rüya görmeye devam et,1.5 sene oldu artik 30 unu gecersin bu gidisle bosandigin zaman diyor :((( Artik ne düsünecegimi ne diyecegimi,ne hissedecegimi bilmiyorum,hersey birbirine karisti. !!!:25:

Geçmiş olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
amacın sadece bekaretinden kurtulmaksa tamam, ama mesele o değil. bir kez ilişkiye girdikten sonra rahatlamayacaksın, tam tersi daha kötü olacaksın çünkü sonrası meşhul. belki ayda yılda 1 olacak. o zaman diyeceksin ki keşke hiç yapmasaydık zar zor. eşinin durumu normal değil biliyorsun. bence deneme falan yapma, önce adamın ciddi anlamda tedavi olması lazım

1,5 yıl hangi adam bu durumu düzeltmek için uğraşmaz ki...

Tulipcim, bende 6 aylik evliyim , bende 10 gun sonra olabildi ilk iliski zaten bu konularda ne kadar baski olursa sikinti olursa sonrasinda yasanma aninda biz bayanlarda geride durma psikolojisi basliyor. Benim evliligimi 6 ay sonra hayirlisi ile noktalicam , tek sorun bizde bu konudaki anlasmama degil , ama 6 aylik evlilige gore cok azdir iliski sayimiz, bende bosanacagim icin madem boyle az yasayacaktik keske hic olmasaydi diyorum sende de eger bosanma yuksek oranli bi secenekse cok ustune gitme istersen derim olayin, ama duzelecegine inaniyorum diorsan olayi yasamaya calis

al bendende okadar kardeşim ben 10 yıllık evliyim evlenmeden önce aşırı istekliydi kocam şimdi tısssss. Ben istemezsem asla yanaşmıyor kardeş kardeş yaşıyoruz.aslında sebebi belli testis yetersizliği dolayısı ile testesteron düşüyo ve istek olmuyor haaa bide üstüne eşimde azosperm çıktı yani menide hiç sperm yok ohhh al sana hayat diyorum bazen büyük aşkla evlendik ama insanın en basit hayalleri bile suya düşebiliyormuş benimki gibi. Koca desen varda yok bebek desen olmuyor ama bu kadın yani ben bu adama hala aşık ve ona asla kıyamıyor

Bebeğinizin olmamasına üzüldüm,istiyorsanız eğer Allah en kısa zamanda verir inşallah.Hİç belli olmuyor bu işler merak etmeyin.

Son düzenleme:

Güvenilir bir hoca şöyle demiştir:"...Eşler arasındaki en önemli ve en etkili ilişki yatak odası ilişkisidir. Zira eksikliği başka türlü telafi edilemeyecek yegâne eksiklik yatak odasında ortaya çıkabilecek eksiklik olarak karşımızda durur.
Bir erkeğin yıllık yatak odası ihtiyacının yüz ile yüz yirmi arasında olduğu söylenebilir. Kadın için de bu rakam böyledir. Bunu şöyle anlayabiliriz:
Bir erkek, her yıl dengeli bir şeklide yaklaşık yüz defa yatak odasını başarılı bir şekilde kullanmalıdır. Bu kullanmada ‘başarı’ şuna diyoruz. Bir defa süre olarak kırk dakika ile bir saat arasında bir zaman bu işe tahsis edilmelidir. Başlangıcı ile bitimi arasında bu kadar zaman bulunmalıdır. Erkek veya kadından birisinin aceleciliği, isteksizliği, zoraki cevap vermesi gibi nedenler başarısızlık nedenleridir. Bilhassa kadının isteksizliği, gereksiz görmesi erkeğin de sempatik olmayan bir ortamda bulunmak durumunda olması gibi bir sonuç doğurur. Birbirlerinin uyku ihtiyacına, günlük yorgunluklarına, ihtiyaç hacimlerine, zevklenme ve yararlanma durumlarına dikkat etmeleri, sözünü ettiğimiz ‘anlayış’ kapsamında kalmaktadır. Kadınların özellikle erkekleri, yatak odası konusunda anlayış kıtlığı ile itham etmeleri bilinen bir durumdur. Bir de genel bir algılama olarak, erkeğin yatak odasını abarttığı, kadınların pek buna ihtiyaç hissetmedikleri vehmi vardır ki bu tamamen hatadır. Allah Teâlâ erkek kadar kadını da yatak odasında huzur bulacak kıvamda yaratmıştır. Kadınların, bunun aksini iddia etmeleri yani, bir ihtiyaçları olmadığı hâlde sadece erkeklerin gönlü olsun diye yatak odasını kullanmayı kabul ettikleri görüntüsü sahtedir. Her şeyden önce fıtrat aykırıdır. Kadın da erkek kadar şehvet taşır. Ama bu şehvet daha geç hareketlenir veya daha az kendini gösterir; bu ayrı bir meseledir. Allah Teâlâ’nın evliliği ‘huzur kaynağı’ olarak göstermesini sadece erkeklerin huzuru için konmuş bir kural gibi görebilir miyiz? O zaman kadınlara ne getirmiş olacak evlilik?
Bunlar normal şartlarda bir erkek ve kadın için söylenebilir şeylerdir...."

Son düzenleyen: Moderatör:
Tullip hiç önemli değil ama ben sana söylemiş sende bana çok kızmıştın hatırladınmı

görünen o ki değişien bişey yok ve haklı çıkmışım
çok ileri gitmeniz neyi değiştirir olimpiyatlaramı hazırlanıyorsunuz altı üstü bir ilişki yaşanacak yani hala kendini kandırıyorsun

tullip bekaretini korumaya mi calisiyorsun, adam hazir istekliyken destek olmalisin bence, ayrilsaniz da ayrilmasaniz da siz kari kocasiniz bir kere de olsa yasayin bu duyguyu.
birak gecmisi gelecegi bir gunlugune anin tadini cikar!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

evlilikler kolay kurulmuyor hem eşinin de çabası var yıkma yuvanı.. aynı durum senin için de geçerli olabilirdi yıllarca birlikte olamayan çiftler ve onları sabırla bekleyen kocalar da var...

ben de bu sebepten dolayı ayrılmıştım. hatırlayanlar vardır belki. son zamanlarda bu kafa karışıklığını ben de yaşadım. zaten birebir tullip ile benzer şeyler yaşadım. hep bir "acaba düzelir mi" düşüncesi oldu. ama ben bu kadar uzun zaman bekleyemedim. 1 yılın sonunda boşandık. ama o 1 yılı da kendimden çoook fazla ödün vererek, elimden gelenin çoook daha fazlasını yapmaya çalışarak geçirdim. çünkü sonrasında keşke demek istemedim. keşke biraz daha çabalasaydım demeyeceğim kadar çok çabaladım o süre boyunca. o bozuk psikoloji ile. insanın kendine güveni gidiyor gerçekten de. ve benim eşim sürekli suçu bana atıyordu. fiziksel ve de manevi çok zarar verdi bana. "sen şöylesin de ondan benim içimden gelmiyor. sen bunu yaptın da ondan soğuttun kendinden beni" . böyle şeyleri duydukça insanın aynaya bakası bile gelmiyor.

artık "zaten olacağı yok. bu adam 1 kere olsa oldu tamam deyip çekilecek kenara. en iyisi hiç olmasın" diye düşündüm. ki zaten de olacağı yoktu. bu sefer o 1 kereyi kullanıp yiyecekti benim ömrümden. boşanalı 3 sene oldu. ve boşandığım için en ufak bir pişmanlığım yok benim. iyi ki daha fazla kendimi harap etmemişim. daha çok yara alacaktım. bu sefer de duygusal ilişki yaşadığın, belli bir yakınlaşma yaşadığın erkeklere bunu açıklamanın zorluğu beni üzüyor. çünkü bu benim için çok özel bir durum. ciddi anlamda sağlam duygular hissettiğim biri ile yaşayabilirim bunu anca. zaten gerçekten çok seven birisi, "zaten evlenmiş biri olduğu için bunu yaşamış, ben rahatça yaklaşabilirim" gibi de düşünmüyor.

yani tullip ve benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlara tavsiyem: asla vakit kaybetmeyin. bir arkadaşın dediği gibi: olimpiyatlara hazırlanmıyoruz. o yüzden yaşanacak olsa yaşanır. 2 yıl hazırlanılmaz bu durum için. gerçekten bunu dert eden ve çözmek isteyen adam bunu öncelikle kendisi için çözer. karısına veya herhangi bir kadına karşı mahçup olma riskini göze almak istemeden çözer. erkeklerin bencilliklerine ve sizi, etrafındakilere sağlıklı imajı vermek için paravan olarak kullanmalarına asla izin vermeyin.

bir defa olunca sorun çözülmez, bu defa "kendimi ıspatladım, işim tamam" havasına girer ki
olan sana olur
iyi düşün tullip her geçen gün senin hayatından çalıyor

Bu konuyu takip ediyorum ama hiç yorum yapmadım.

Ben genel konuya değil yalnızca dikkatimi çeken bir kısmna yorum yapmak istiyorum.

Konu sahibi sıklıkla bakireyim, genç kızım hala, kızım ben , bunları vurguluyorsun.

Boşanıp yeni tanıştığın insanlara ben zaten bakireyim biz birlikte olmadık diyeceksin, anladığım daha doğrusu vurguladığın bu.

Oysa ki bir insanla 1,5 yıldır aynı yatağı paylaşıyor, onunla çıplak durumda , eşler arasında yaşanacak mahrem şeyler paylaşıyorsun.

Bu durumda zarın önemi nedir?

Şurada erkekler bacak arasında namus arıyor diye yırtınıyoruz , peki bu düşünceyi kadınlar aşılamaış olmuyor mu bu durumda.

Ne yaşanırsa yaşansın ama zarın zarar görmesin modundasın ve bence bu çok itici.

Yaşadığın şey zor ama yeterince uğraşın da yok.

Durmadan kısır bir döngü içindesin ve boşanmalısın.net.

MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?

Erkelerin bazıları evlenince baglanabılıyorda stres bunalım korku nerden biliyorum benim arkadısımın basına geldi ve uzmandan yardım aldılar öylelikle ilişkiye girdiler her ihtımali degerledir düsün harketlerinde başkalarına bakışlarından onu uzaktan izle sen yine pes etme kadınlıgını kullanmaya devam et benim bana sorarsan allah yardımcın olsun

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hersey ama hersey anlayisla karsilanabilir.ama gerek psikiyatrik gerekse ürolojik hicbir yardim almaya calışmaması anlayışla karsilanamaz.
Sonucta bu gibi problemi olan insanlar yardim aliyorlar tedavi goruyorlar ve duzeliyorlar.ürolojik tedavi gorur gerekirse ilac kullanir,psikolojik tedavi alır.bir doktor olarak soyluyorum,esinizin sıkıntısının sebebi hormonal olabilir,genetik bir hastaliga bagli olabilir,damarsal bir hastaligi olabilir,testisleri(yumurta) olmayabilir,hatta kromozomal olarak hastaligi olabilir.hepsinin bir sekilde ilaci var.belki de hicbir zaman duzelmeyecek hatta duzelse de cocugu olmayacak,boyle bir hastaligi da olabilir.bilmeye hakkiniz yok mu ? eşinizin bu konuda doktora gitmemesi de tek kelimeyle bencilligin dik alası.
Eşinizi doktora götürün.bir an önce

Bu konuyu takip ediyorum ama hiç yorum yapmadım.

Ben genel konuya değil yalnızca dikkatimi çeken bir kısmna yorum yapmak istiyorum.

Konu sahibi sıklıkla bakireyim, genç kızım hala, kızım ben , bunları vurguluyorsun.

Boşanıp yeni tanıştığın insanlara ben zaten bakireyim biz birlikte olmadık diyeceksin, anladığım daha doğrusu vurguladığın bu.

Oysa ki bir insanla 1,5 yıldır aynı yatağı paylaşıyor, onunla çıplak durumda , eşler arasında yaşanacak mahrem şeyler paylaşıyorsun.

Bu durumda zarın önemi nedir?

Şurada erkekler bacak arasında namus arıyor diye yırtınıyoruz , peki bu düşünceyi kadınlar aşılamaış olmuyor mu bu durumda.

Ne yaşanırsa yaşansın ama zarın zarar görmesin modundasın ve bence bu çok itici.

Yaşadığın şey zor ama yeterince uğraşın da yok.

Durmadan kısır bir döngü içindesin ve boşanmalısın.net.

Bu nasil Bir yorum diye düsünmekten kendimi slamadim,siz kimsiniz de beni böyle acimasizca yargiliyorsunuz,öyle ki tek derdiniz zari korumak ve bu cok itici deme cürwtinde bile bulunuyorsunuz,suan sinirden titriyorum resmen ben asla ama asla böyle düspnmedim,bu durumu dillendirmem yasadigim travmsnin büyüklügpndendir,ister istemez ksfamda bunlar dolasiyor ben evlendim hala cinsellik yasayamiyorum,1.5 yillik evli bir kadinim oysaki gercek cok ama cok farkli,bunu yasamak en dogal hakkim ama bu adam bana elini bile sürmedi, beni anlasa anlasa buklelikedi anlayacaktir,ki kendisi de demis bu cok özel bir durum hemen herkese söylenecek ya da sonrasinda cinsellik herkesle yasanilacak bir durum degil diye,siz ne saniyorsinuz ayrildigimda zar yanima Kar kaldi deyip,tanistigim erkeklere yani ben hala bakireyim sorun yok deyip bundan yarar saglayacagim öyle mi,bu nasil bir akil tutulmasi,nasil hastalikli bir kafa yapisi,Allah bilir ya ne biseyler yasayanlari yargiladim ne de diger iki sevgilimle neyse ya zara zarar gelmesin hersey olsun seklinde düsündüm ,benim ne yasadigimi nereden bioiyirsunuz,ne szaplar cektigimi,evimde carsaf carsaf dügün fotolarim var ,zaman ilerliyor,bosanacgz büyük ihtimalle eninde sonunda

Son düzenleme:
Back
X