Dün gece olanlari yazmak istiyorum buraya. Aramizda biseyler yasandi yine son zamnalrdaki gibi ,ilginc olan esimin artik gercekten erekte halini gözlemleyebiliorum,yani nasil desem önceden pantolon altinda ya sa kirk yilin basi bir dkunursam fln hep sönüktü ama simdi gercekten olmasi gerektigi gibi,dün az daha olanlar oluyordu,olmadi cünkü canim cok feci yandi,o da bunu hissetti ve direkt kalkti üstümden hicbisey demedi,öptü beni iyi geceler dileyip,uyuduk sonra,yani beni birseye zorlamadi ya da tavri sirf bu is olsun bitsin degil,sevisme gibiydi yani,zaten cok degisti son zamnalrda ,sevgisini ilgisini belli ediyor artik,gözlerinden bile anlayabiliorum,öyle diline pelesenk etmis degil ama seni coks eviyorum bile dedi,dün gece aklimdan gecti,biliyorsnz ben hala ba......m, acaba eger birseyler olursa daha sonra pisman mi olurum ,zaten bildiginiz gibi hala kimseye söylemis degilim,zaten desem de inanmazlar,sanarlar ki ,belki iktidarszlik belki ayda yilda bir,ama abartiyorum,nerden bilsinler,1.5 yillik evli bir kadin olup hala genc kiz oldugumu.
Bu tarz seyler hic yasanmiyordu önceden aramizda ,artik baska bir boyuta gecti,böyle oldukca icimdeki ümit kirintilari canlanior,acaba düzeleck mi diyorum asacak miyiz diyorum,bir tarafim ise sen rüya görmeye devam et,1.5 sene oldu artik 30 unu gecersin bu gidisle bosandigin zaman diyor

(( Artik ne düsünecegimi ne diyecegimi,ne hissedecegimi bilmiyorum,hersey birbirine karisti. !!!