2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Bu konuyu takip ediyorum ama hiç yorum yapmadım.

Ben genel konuya değil yalnızca dikkatimi çeken bir kısmna yorum yapmak istiyorum.

Konu sahibi sıklıkla bakireyim, genç kızım hala, kızım ben , bunları vurguluyorsun.

Boşanıp yeni tanıştığın insanlara ben zaten bakireyim biz birlikte olmadık diyeceksin, anladığım daha doğrusu vurguladığın bu.

Oysa ki bir insanla 1,5 yıldır aynı yatağı paylaşıyor, onunla çıplak durumda , eşler arasında yaşanacak mahrem şeyler paylaşıyorsun.

Bu durumda zarın önemi nedir?

Şurada erkekler bacak arasında namus arıyor diye yırtınıyoruz , peki bu düşünceyi kadınlar aşılamaış olmuyor mu bu durumda.

Ne yaşanırsa yaşansın ama zarın zarar görmesin modundasın ve bence bu çok itici.

Yaşadığın şey zor ama yeterince uğraşın da yok.

Durmadan kısır bir döngü içindesin ve boşanmalısın.net.

Ihtimalle ve ben hic yasamafigim bir evliligin tek paylasimi ayni yatagi paylasmak disinda,ömür boyu bedelini ödeyecegim,bu yazdiklariniz beni öylesine acitti ve kanatti ki ,insanlarin icinde aglamamak icin kendimi cok zor tutuyirum,kumseye demedim ans size diyorum umarim bir gün benim yasadiklarimi siz de yasarsiniz !!!! Ve son söz kimseyi kinamayin,kinadiginizi yasamadan ölmezsiniz !!!

Bakire olmak sadce o zara sahip olmak degil cok farkli birsey.
Esin en son denemesinde canin yandi diye ustunden kalkti diyorsun tamam zar duruyor ama diger butun bakireligin bitmis tukmis coktan.

Zaten yipranmisin birde zarla falan ugrasma bosu bosuna. Eline birsey gecmiyecek sonucta. Ya bosanicaksin yada bu adamla bir omur tukericeksin.

arkadaşlar bu olaya sadece zar olarak bakmak çok kötü bir ruhalini yansıtyr diye düşünüyorum. kadınlar için de cinsellik önemli ama sizin anladığınız anlamda değil. kadın beğenilmek arzulanmak ister bu kadının yapısında var. peygamber efendimiz eşleri regl olduğunda elbiselerinin üsütünde severmiş onları eşi kendini kötü hissetmesin diye. bu eşler sıradan eşler değil cennetle müjdelenmiş eşler. onlar için bile önemli olan bu mesele neden tullip için önemli olmasın. ben bütün konuyu okudum onun derdinin kızlık bakirelik olduğunu düşünmüyorum eşi tarafından arzulanmak istiyor o adar. biz bayanlar eşimizle günlerce küs kaldığımızda barıştığımızda direk bu işi yapıyoruz. neden bunu kendinize sorun arkadaşlar bu olay eşleri birbirine bağlıyr. inş. tullip hanımda en kısa zamanda bu olayın üstüseinden gelir boşanmak zorunda kalmaz. allah bu büyük sınavdan başarıyla geçmenizi nasip etsin ikinize de

Bu nasil Bir yorum diye düsünmekten kendimi slamadim,siz kimsiniz de beni böyle acimasizca yargiliyorsunuz,öyle ki tek derdiniz zari korumak ve bu cok itici deme cürwtinde bile bulunuyorsunuz,suan sinirden titriyorum resmen ben asla ama asla böyle düspnmedim,bu durumu dillendirmem yasadigim travmsnin büyüklügpndendir,ister istemez ksfamda bunlar dolasiyor ben evlendim hala cinsellik yasayamiyorum,1.5 yillik evli bir kadinim oysaki gercek cok ama cok farkli,bunu yasamak en dogal hakkim ama bu adam bana elini bile sürmedi, beni anlasa anlasa buklelikedi anlayacaktir,ki kendisi de demis bu cok özel bir durum hemen herkese söylenecek ya da sonrasinda cinsellik herkesle yasanilacak bir durum degil diye,siz ne saniyorsinuz ayrildigimda zar yanima Kar kaldi deyip,tanistigim erkeklere yani ben hala bakireyim sorun yok deyip bundan yarar saglayacagim öyle mi,bu nasil bir akil tutulmasi,nasil hastalikli bir kafa yapisi,Allah bilir ya ne biseyler yasayanlari yargiladim ne de diger iki sevgilimle neyse ya zara zarar gelmesin hersey olsun seklinde düsündüm ,benim ne yasadigimi nereden bioiyirsunuz,ne szaplar cektigimi,evimde carsaf carsaf dügün fotolarim var ,zaman ilerliyor,bosanacgz büyük ihtimalle eninde sonunda

tulip cim ,mesajlarınıı başından beri okuyanlar biliyor ki sen bir zarın derdinde değil evliliğinin derdindesin.Severek evlenmişsin eşinle ama evliliğini doğal mecrasında akmıyor.sevdiğin adamla aranda dağlar var.bu büyük bir travma ve üstesinden kolay gelinecek bir yük değil.
sen çok sabırlısın.muhtemelen eşine olan büyük sevginle sabrede ede bugünlere geldin.acabalar kalmasın diye çabalıyorsun,tartıyorsun.
bu büyük sorunu zara indirgeyen arkadaşları da biraz daha empatiye davet ediyorum.
sen de üzme kendini.sanal alemde bu tür yanlış anlaşılma ve yorumlar oluyor sıklıkla.muhtemelen konuyu yarım okuyup bir kaç kelimeden koca anlamlar çıkarıyorlar.
üzülme de ağlama da.hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonrasında.aklında ve yüreğinde yüzdeyüz bitirdikten sonra geriye bakmadan ayrılacaksındır eşinden.bu da zaman istiyor.bu travmayı sindirmek,kabullenmek ve harekete geçmek kolay değil.manevi bir yük taşıyorsun üzerinde.

Dün gece olanlari yazmak istiyorum buraya. Aramizda biseyler yasandi yine son zamnalrdaki gibi ,ilginc olan esimin artik gercekten erekte halini gözlemleyebiliorum,yani nasil desem önceden pantolon altinda ya sa kirk yilin basi bir dkunursam fln hep sönüktü ama simdi gercekten olmasi gerektigi gibi,dün az daha olanlar oluyordu,olmadi cünkü canim cok feci yandi,o da bunu hissetti ve direkt kalkti üstümden hicbisey demedi,öptü beni iyi geceler dileyip,uyuduk sonra,yani beni birseye zorlamadi ya da tavri sirf bu is olsun bitsin degil,sevisme gibiydi yani,zaten cok degisti son zamnalrda ,sevgisini ilgisini belli ediyor artik,gözlerinden bile anlayabiliorum,öyle diline pelesenk etmis degil ama seni coks eviyorum bile dedi,dün gece aklimdan gecti,biliyorsnz ben hala ba......m, acaba eger birseyler olursa daha sonra pisman mi olurum ,zaten bildiginiz gibi hala kimseye söylemis degilim,zaten desem de inanmazlar,sanarlar ki ,belki iktidarszlik belki ayda yilda bir,ama abartiyorum,nerden bilsinler,1.5 yillik evli bir kadin olup hala genc kiz oldugumu.

Bu tarz seyler hic yasanmiyordu önceden aramizda ,artik baska bir boyuta gecti,böyle oldukca icimdeki ümit kirintilari canlanior,acaba düzeleck mi diyorum asacak miyiz diyorum,bir tarafim ise sen rüya görmeye devam et,1.5 sene oldu artik 30 unu gecersin bu gidisle bosandigin zaman diyor :((( Artik ne düsünecegimi ne diyecegimi,ne hissedecegimi bilmiyorum,hersey birbirine karisti. !!!:25:

merhaba arkadaslar, size son durumu haber vermek icin yaziyorum,burda hepniz 1 yili askin süredir,derdime ortak oldunuz,merak ettiniz,dua ettiniz. Malesef naptiysam evliligimi kurtarabilmeyi basaramadim,esim yine genel bir doktora göründü bir sey cikmayinca ürüloga sevkettiler ama gitmedi,hep gidecem tabiki bu böyle olmaz dedi ama gitmedi,sorun benim beynimde dr napacakki fln die herzamnki seyleri söyledi yine,ne ürüloga gitti ne de psikolaga . Dün ufak bir seyden tartisma cikti aramizda ve inanilmaz büyüdü uzun zamndir dile getirilmeyn seyleri yine konusmus bulundum,ben dedim ki bu evlilik bitti uzatmalari oynuyoruz,o da daha fazla dayanamadi,tamam böyle ikimiz de huzursuzus olmuyor demekii,böylesi hayirli olucak dedi belki de,dün gece aglamktan ne uyuyabildim ne bisey yapabildim,bi kac gün sonra türkiyeye gidiyorum ailemin yaninina,bu kez anneme anlaticam herseyi,ben elimden geleni yaptim.Ama sonrasini suanda hic bilmiyorum,okulum sonbaharda bitecek son bi sinavim ve tezim kalmisti,ama dönünce napicam bilmiorum,benden bi süre sonra da o gelicek türkiyeye beraber dönücez hesapta yani öyle planladik.Dünden beri canli cenaze gibiyim,hicbisey beni mutlu etmior,gece olan tüm kavga gürültüye ragmen sabah ve gecenin diger yarisinda bana sarilmaya seviyorum seni,hersey bitse de ben senin hep yaninda olacagim sacmaliklarina devam etti. dünden beri uyusmus gibiyim,bu aciyla nasil basa cikacagim bilmiyorum,anneme söylemeden bu canli mezardan cikamayacagimi da biliyorum,ve en kötüsü hayatimin sonuna kdr ben yasamadigim bir evliligin bedelini ödücem,bosanmis bir birey olarak.Bunun telafisi yok,2 gündür psikoljim cok bozuk .Biliyorum ki anneme söyledigimde bana güc verecek ,ama ayni zamnda cok da üzülecek,ama akacak kan damarda durmaz,nihayetinde ne yasanacaksa yasanacak. Saglicakla kalin.

Tullip

Bu Kadar aydir esimden ilk defa doktora gidicem söz veriyorum lafi cikti ve sunu da söyledi bana eger ben de ciddi anlamda bir sorun varsa senin hayatini mahvetmeye hakkim yok dedi.Sakladigi,bilip de söylemedigi seyler olmadagina da yemin etti.Bu sorunumuz ister cözülsün ya da cözülmeyip ayrilalim,uzun Zaman psikoljik etkileri gecmicek benden biliyorum.Suan o nikahli esim degil de yedi yabanciymis gibi gözümde ,duygularim var ama onunla bisey yasamak istemiyorum sanki,bu kdr cektirdigi icin bana kizginim ona,bu sa sonra hic olmasin diyor icimdeki ses.
Bu kez doktora gidecgine söz Verdi ve artik 1 yila yaklastigi icin kacacak yerinin olmadiigni o da biliyor ve aileme de heran söyleyebilcegmin de cok iyi farkinda.Eger yine doktora gitmezse artik konusma dahi yapmadn esyalrimi toplayip ailemin yaninda alacagim solugu,ne varsa anlatacgim yasadiklarimi.Bir yanim bu aralr yine yakinlasalim ,biseyler yasaylim diyor,bir yanim ise sakin dior kazayla belki ilk birlikteliginiz olur ve eger bu evlilik bitecekse de o halde cok daha zor olur birseyler senin icin.

Bana kizan,sen bavulunu coktan toplamaliydin ,annene söylemeliydin diyenlere ise hala sunu diyorum.Bu tarz hareketler esimde ters tepki yaratirdi,onu hala en iyi ben taniyorum.Anneme de söylememe nedenlerimi aciklamsitim daha önce zaten,anneme en son careler hersey tükendiignde söyleme karari almistim,kendimce sonraki adimim bu adami doktora göndermeye ikna etmek,edemiyorsam da Anneme söylemekti,görümce,teyzeyi hic karistirmadan.Simdi doktora gitmeyi Kabul etti en azindan ilk adim atilacak.

Icimde hala cinsellige dair duygular var ,bazen cok da Güclü oluyor hatta ,ama ben sanirim bu adamla sevismek istemiyorum artik :(((YArabbim bu nasil bir celiskidir, hakkimda hayirlisini ver nolursun :((

Bana kiziyorsunuz,yorum yapmicaz diyorsunuz,yasadiklarin senin sucun diyorsunuz,kimisi esin gay diyor,kimisi baska biri var, bir digeri seni sevmiyor diyor.Bazi seyleri belirtmek istedim.
1.Ben pollyannayi oynamiyorum,evliligimin evlilik olmadiignin basindan beri farkindayim.Esimle cok iyi anlasiyoruz bu sorunun disinda biseyimiz yok gül gibi gecinip gidiyoruz demiyorum.
2.Kimisi bekaretini bu adama vermeye deger mi diyor,benim istediigm de bu degil tabiki,siz bir cirpida gelecem biz birlikte olduk diye konu mu acacagim saniyorsunuz.Tam tersine esim bana birazcik yaklassa bende bir geri cekilme,korkuyla karsik degisik duygular oluyor.
3.Bilgisayarini ellemem diyorsun,bunu bile yapamiyorsun diyorsunuz.Ben gizli sakli yapamam cünkü sifresi var pc nin,bu bahsettiginiz casus programlarini da yükleyemem.Facebook sifresini de bilmiyorum.Ancak geriye tek bir yol var esime söylücem acik acik sne nie bunlari benle paylasmiyorsun diye.
4.Bana demissinizki cözüm icin bisey yapmayan ama yakinan birisiniz.Esim genel bir doktora gitti,ürolog degil,uzman degil,evlilik terapistine ya da psikolga ise ne kendisi ne de ben gitmedim.Ama annemin dönmesini bekliyorum.Madem depresyonda ya da mutsuz,ya herkes kendi yoluna gidecek ya da ben cabalicam gideyim bi psikolga görüneyim dicek.Bana bahanlere üretmeyecek,psikolog benim reel durumumu degistirmez ki seklinde.
5.Görümceme söylemekten vazgectim,bu aralr aramiz yine biraz soguk gibi,zaten kendisi nisan dönemimi de agzim burnumdan getirmis bir insan,kuzenim ya da teyzemden önce anneme söylemeliyim evet, son bisey deneyecegim eger yani madem hicbisey yapmak istemior,o zman gerekirse kisa bir süre icin türkiyeye annemlere gidip herseyi anlatip geri dönecegim.
6.Bazilariniz seksi giyin,süslen adami etkilemeye calis,söyle bir sofra kur demissiniz,bunu denemedim evet ama ise yarar mi bilmyiorum gercekten.
7.Azdirici kullan,ilac at icekcelerine fln diyorsunuz,belki d eo ilaclarin etkisiyle bir anlik birsey olacak peki ya ilactan sonra ?

Ve son söylemek istedigim ve en önemlisi,bu adamin hala yanindayim cünkü bir doktora pskikolga uzmana dahi görünmedik ,ama artik iki yol ver önünde ya kabul edicem destek almayi,uzmana görünmeyi(baska hicbirseyi kabul etmeyecegim,kendi cabalsin,sevisme cabalri olsun,dusa girelim,deneme yapalim), ya da herkes kendi yoluna o Zaman.Tek kabul edecegim sey kesinkes doktora gitmesi .

Cok sagol arkadasim,o kdr yazan eden var ,yazmasam onalra saygisizlik ,elimden geldigice yaziyorum,dün tam yatmak üzereyken konustum,sana ben bisey söylücem dedim,ama dügüm dügüm bogazim.Tamam dinliyorum dedi, eminim ki bosanmak istiyorum fln sandi o anda.Ben dedim evliligmiz göz göre göre bitsin istemiorum dedim,yani sen de eger seviyorsan ve caba lamak istiyorsan..Ayrilirska sonrasini hic bilmiorum,belki yeniden evlenirim,belki de hic evlenmem dedim,ama biterse de hicbisey yasamdgm halde bosandi denecek ve öyle de olacm zaten dedim.Kollarim hala gecmedi,o gün sinirden vazoyu ve sürahiyi parcalyinca o da beni tutmak isteyip kanepeye bastirmsiti kollaryila ama mosmor oldu tabi,dün ben senden özür dahi dileymiorum kolunu her gördüümde kendimden nefret ediyorum dedi,seni mutsuz etmeye de hakkim yok,senin hayatini mahvetmeye hakkim yok dedi,ben bir daha böyle kollrini morartscksam hci olmayayim ben daha iyi dedi,bu herseyden daha iyi dedi.Bunlari konusabildik sarildik,ben agladim o aglamaz ama o da kötü oldu,niye böyle olduk bilmiyorum dedi.Ben doktor su bu meselsini acmadim.O gün sacmaldim seni rezil edicem fln diye ,bölye bisey tabiki olmucak kimseyde anlatmadim zaten dedim.Benim de canim yaniyor,onun icin böyle isnirleniorum agir laflri söyluorum dedim.Biliorum dedi senin canin yandikca benimkini de yakiyorsun.Saat epey gec olmustu,en azindan günler günöer sonrasi sarilark uyuyabildik yine,ama benim bi parcam kirik tabi,buruk,sarildim evet ama eskisi gibi de degilim .Bilmiyorum bundna sonra neler olacagini,bosandigimi düsünmek bile beni yerle bir ediyor.Allah yardimcim olsun ..

Ihtimalle ve ben hic yasamafigim bir evliligin tek paylasimi ayni yatagi paylasmak disinda,ömür boyu bedelini ödeyecegim,bu yazdiklariniz beni öylesine acitti ve kanatti ki ,insanlarin icinde aglamamak icin kendimi cok zor tutuyirum,kumseye demedim ans size diyorum umarim bir gün benim yasadiklarimi siz de yasarsiniz !!!! Ve son söz kimseyi kinamayin,kinadiginizi yasamadan ölmezsiniz !!!

Ben seni yargılamadım , okuduklarımı, senin yazdıklarını yani, yazdım.

Satır arası okumaya dahi gerek yok bu çıkarımı yapmak için.

Açık bir biçimde sıklıkla bakirelik vurgusu ve kız olarak dul kalmak korkusu var.

Bunları düşünmeyip boşan dedim ama sen bedduaya kadar vardırdın.

Kınadığım bir şey de yok, o yüzden ettiğin bedduayı ciddiye almıyorum.

Anne olmaya seninde hakkında var. Ben evlenmeden once hemen cocuk olmsin birkac ay gecsin diyordum ama kadınlık hormonu olsa gerek hemen ilk ayda cocuk olsn istedim. Bu seferde istesemde olmuyor. Bu işler zormus. Sen beraber olsan bile belki ayda yılda bir sevscksz bu durumda. Cocuk ihtmli bile azaliyr

Vajinismus olan bayanlarin anlayis gostermeyen eslerine burdan saydiriyoruz ama adamin da böyle bir sorunu varken neden kendimizi adamin yerine koymuyoruz. Esiniz degil de siz vajinismus olabilirdiniz. Bu forumda 12 yil bekleyen bile var. Esleri gik demiyor, dediklerini duyunca da bu bi hastalık anlayissiz hödük diyip gecebiliyoruz. Esinizin belli ki bir rahatsızlığı var. Kadınlar cok rahat ben vajiyim diyebilir sma bi erkek cikip ben iktidarsizim diyemez. Esinize destek olsaniz, biraz onun acisindan baksaniz. Bosanmaktan once saglik sorununu asmak gelsin akliniza lutfen. Esiniz bunu yenebilir, o zaman siz de allah korusun vajinismus oldugunuzu anlayabilirsiniz. Adam sürekli ustunuze gelse neden olmuyor niye yapmıyoruz dese boşanmayi aklindan geçirse. Dünyanın bin bir türlü hali var. Empati..

Ben seni yargılamadım , okuduklarımı, senin yazdıklarını yani, yazdım.

Satır arası okumaya dahi gerek yok bu çıkarımı yapmak için.

Açık bir biçimde sıklıkla bakirelik vurgusu ve kız olarak dul kalmak korkusu var.

Bunları düşünmeyip boşan dedim ama sen bedduaya kadar vardırdın.

Kınadığım bir şey de yok, o yüzden ettiğin bedduayı ciddiye almıyorum.

Bu konuda yapilacak onlarca yorum varken siz konu sahibinin bekaretle ilgili sozlerini didikleyerek incelemis isaretleyip "itici" vs bulmussunuz.akliniza ilk gelen dusunce bu olmus yani.boyle üzücü bi konuda soylenmis bunca sey bunca yorum arasinda dikkatinizi ceken en oncelikli sey bu ise eger evet burda bekaret meselesine takık tek bir kisi var o da sizsiniz.

tullipcim bence konunu yoruma kapattır
konu güncellendikçe sen inciniyorsun.
yaşadıkların seni olduğundan fazla hassaslaştırmıştır
kadınsın çünkü
cinselliğin çocukluktan kızların yaşamaması ile eşleştirilen ailelere sahibiz.

eşinle konuşamadıkların var,
insanın konuşamadıkları içine attıkları öfke olarak birikir içine.
başkasının duysada hissetmeyeceği sözler senin içindekilere dokunur, hatırlatır.

kukla ipi arkadaşın dediklerine de kulak asma
belliki biraz empatiden uzak, neyi söylediğinin değil nasıl söylediğinin önemini gözardı ettiği bir anına denk gelmiş.

bense senin bu kaostan ancak yardım alarak çıkabileceğini düşünüyorum
onarılması gereken ne çok duygu vardır içinde
sağlıklı karar vermek için önce kendine yardım etmeye çalış..

Bu konuda yapilacak onlarca yorum varken siz konu sahibinin bekaretle ilgili sozlerini didikleyerek incelemis isaretleyip "itici" vs bulmussunuz.akliniza ilk gelen dusunce bu olmus yani.boyle üzücü bi konuda soylenmis bunca sey bunca yorum arasinda dikkatinizi ceken en oncelikli sey bu ise eger evet burda bekaret meselesine takık tek bir kisi var o da sizsiniz.

Konuyu "didiklemek" için çok fazla vakit ayırmaya gerek de yok. Zira konu sahibinin yazdığı her şey birbirine benziyor.

Bense oturup bunlara odaklanmak yerine kendisi için bir şey yapmasını ve boşanmasını önerdim.

Ben bekarete takık olmayan biriyim ki bunları düşünme git boşan diyebiliyorum.

Yukarıda da açık bir biçimde belirttiğim gibi konu sahibinin vurgularından çıkardım bunu, hak verip
vermemeniz çok da umrumda değil. Ben okuduklarımı yazdım. Yani "didikleme" amacın konu sahibine, bu vurguyu farkında olmadan kendisinin yaptığını göstermekti. Hala anlamadıysanız yapabileceğim başka bir şey yok.

Bu arada aklıma ilk gelen şeyin bu olduğunu altıncı hissiniz söylüyor sanırım?

Çünkü konu hakkında yapılacak tüm yorumlar yapıldı, 1buçuk yıl oldu konu açılalı.

Daha parlak bir fikriniz varsa, buyrun siz söyleyin. :ssz:

Konuyu "didiklemek" için çok fazla vakit ayırmaya gerek de yok. Zira konu sahibinin yazdığı her şey birbirine benziyor.

Bense oturup bunlara odaklanmak yerine kendisi için bir şey yapmasını ve boşanmasını önerdim.

Ben bekarete takık olmayan biriyim ki bunları düşünme git boşan diyebiliyorum.

Yukarıda da açık bir biçimde belirttiğim gibi konu sahibinin vurgularından çıkardım bunu, hak verip
vermemeniz çok da umrumda değil. Ben okuduklarımı yazdım. Yani "didikleme" amacın konu sahibine, bu vurguyu farkında olmadan kendisinin yaptığını göstermekti. Hala anlamadıysanız yapabileceğim başka bir şey yok.

Bu arada aklıma ilk gelen şeyin bu olduğunu altıncı hissiniz söylüyor sanırım?

Çünkü konu hakkında yapılacak tüm yorumlar yapıldı, 1buçuk yıl oldu konu açılalı.

Daha parlak bir fikriniz varsa, buyrun siz söyleyin. :ssz:

Ayni fikdeyim bende. Evlilikte cinsellik onemli hattaa en onemlisi...
Konu sahibi elinden geleni tek basina yapti, en ufak bir ilerleme icin cabaladi
eeee simdi de kocasindan buldugu ilk tepkiye canim acidi diye kestirip atmis.
Konunun bunalimi taa ki bakireyim hala yasananlar olursa pisman olurmuyum diye dusunceye gelmis....

Vajinismus olan bayanlarin anlayis gostermeyen eslerine burdan saydiriyoruz ama adamin da böyle bir sorunu varken neden kendimizi adamin yerine koymuyoruz. Esiniz degil de siz vajinismus olabilirdiniz. Bu forumda 12 yil bekleyen bile var. Esleri gik demiyor, dediklerini duyunca da bu bi hastalık anlayissiz hödük diyip gecebiliyoruz. Esinizin belli ki bir rahatsızlığı var. Kadınlar cok rahat ben vajiyim diyebilir sma bi erkek cikip ben iktidarsizim diyemez. Esinize destek olsaniz, biraz onun acisindan baksaniz. Bosanmaktan once saglik sorununu asmak gelsin akliniza lutfen. Esiniz bunu yenebilir, o zaman siz de allah korusun vajinismus oldugunuzu anlayabilirsiniz. Adam sürekli ustunuze gelse neden olmuyor niye yapmıyoruz dese boşanmayi aklindan geçirse. Dünyanın bin bir türlü hali var. Empati..

12 yıl beklemek her şeyden önce günahtır. Eşe yapılan büyük bir haksızlıktır. Taş olsa çatlar ki eğer 12 yıl bekleyen eş bir şey derse ben ona asla hödük demem üstüne nasıl bu kadar sabretti derim. 12 yıl ya ömür gitmiş. Dinimizde bile evliliklte cinsellik üzerine bir sürü hüküm var. Vajinismus kanser gibi bir hastalık değil. Hani kanser olur 12 yıl ona destek olursun. Ama bu durum öyle değil. Kadın olsun erkek olsun kimse tedavi olmaya yanaşmayan birine 1 yılını bile vermemeli.

Geçmişi okumadım sadece azbuçuk konuyu anladım. Eşinle birlikte olamadınız birbuçuk yıldır olayın özü bu sanırım. Boşanma kararı verdin mi ne yaptın bilmiyorum. ama neden ömür boyu bunun bedelini ödeyeceğini anlamadım. Yok öyle bir dünya. Bence sadece bu kadar beklediğin için giden 1,5-2 yılına üzüleceksin o kadar. bu adam neden evlenmiş onu da anlamadım.

Bekaret ve dul kalma kısmı seni çok üzüyor olabilir. Ben bunu anlayamam ama hak veririm bu tamamen senin yaşadığın ortamla alakalı olabilir. Evlilik bir kumardır. Adamla aynı yatağa girene kadar ne olduğunu anlamamız çok zor. Her şey olabilir. Bu hayatta her şey bizler için. Adam hırsız da çıkabilirdi, sapık da. Belki tuhaf fantazileri olan çok azgın bir adam olabilirdi. Belki döverek sevişmekten hoşlanan sana türlü eziyetler çektiren biri olabilirdi. Biseksüel olabilirdi. Şerefsizin teki olabilirdi. Şizofren olabilirdi. Sana çok büyük acılar yaşatabilirdi. Sadece sevişemediğiniz için ayrılıyosun.

Olayın içinde olduğun için bunları göremiyorsun ama düşünüyorum çok şükür kötü şeyler yaşamamışsın. Senin açından dul olmak ve bekaret bu kadar önemli konularsa evlilik bu kadar uzamadan iptalini isteyebilirdin. Konuyu aile büyüklerine annene ablana teyzene açabilirdin. dul tabiri bu adamla evli kalmanın yanında devede kulak kalır. Ömür boyu sevişemicek olmak gerçekten her şeyden en kötüsü.. Çocuk sahibi olamamak.. Çok üzüldüm inan ama kurtuluş senin elinde. Emin ol bedel falan ödemiceksin. Ödeyeceğini ödemişsin sen. Daha fazla üzüntü yaşamayacaksın eminim. Yolun açık olsun..

normal değil tabiki .. :19:
doktora gidin birlikte.. :18:
psikolojik olabilir bence.. :26:

12 yıl beklemek her şeyden önce günahtır. Eşe yapılan büyük bir haksızlıktır. Taş olsa çatlar ki eğer 12 yıl bekleyen eş bir şey derse ben ona asla hödük demem üstüne nasıl bu kadar sabretti derim. 12 yıl ya ömür gitmiş. Dinimizde bile evliliklte cinsellik üzerine bir sürü hüküm var. Vajinismus kanser gibi bir hastalık değil. Hani kanser olur 12 yıl ona destek olursun. Ama bu durum öyle değil. Kadın olsun erkek olsun kimse tedavi olmaya yanaşmayan birine 1 yılını bile vermemeli.
12yili örnek verdim sadece. Ilk gece kadin korksa cekilse erkegin de bunu sorun ettigini duysak kiyameti kopaririz degil mi? Demem o ki kadinlar bunu soyleyebilirken erkekler bu kadar rahat olamaz söyleyemez. Bir omur iyi günde kotu gunde yaninda olmayi goze aldiysaniz yardimci olmaniz sorununu ogrenmeniz lazim. Eger bunlara ragmen de uzun sure tedaviye yanasmazsa o zaman ayrilik falan dusunulur. Adamin daha sorunu ne bilmeden basina eksimek bence ayni hayati paylaşabilecek insan isi degil.

12yili örnek verdim sadece. Ilk gece kadin korksa cekilse erkegin de bunu sorun ettigini duysak kiyameti kopaririz degil mi? Demem o ki kadinlar bunu soyleyebilirken erkekler bu kadar rahat olamaz söyleyemez. Bir omur iyi günde kotu gunde yaninda olmayi goze aldiysaniz yardimci olmaniz sorununu ogrenmeniz lazim. Eger bunlara ragmen de uzun sure tedaviye yanasmazsa o zaman ayrilik falan dusunulur. Adamin daha sorunu ne bilmeden basina eksimek bence ayni hayati paylaşabilecek insan isi degil.

Konunun acilis tarihini ve basindan beri tullipin gosterdigi cabayi bilmeden yazdiginizi dusunuyorum o zaman. Tullip elinden geleni yapti.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Konunun acilis tarihini ve basindan beri tullipin gosterdigi cabayi bilmeden yazdiginizi dusunuyorum o zaman. Tullip elinden geleni yapti.

Benim hatirladigim kadariyla neden olmuyor diye adamin gururunu incitecek sozler var ortada. Tabiki burdan konusmasi kolay ama boyle de olmamali bence. Adam bunca zaman sonra tamam demis karar vermis ama ufacik bi can acimasiyla konu sahibi geri cekilmis. Yapılacak is mi sizce, gozu karartmak gerekmez mi biraz.

Benim hatirladigim kadariyla neden olmuyor diye adamin gururunu incitecek sozler var ortada. Tabiki burdan konusmasi kolay ama boyle de olmamali bence. Adam bunca zaman sonra tamam demis karar vermis ama ufacik bi can acimasiyla konu sahibi geri cekilmis. Yapılacak is mi sizce, gozu karartmak gerekmez mi biraz.

Bence sorunun kokenine inmeden goz karartmak olmaz. Hadi adam ayda yilda bir yapabiliyor. hadi adam gay ve o da goz karartilsin sonrasina bakariz diyor. ne olacak o zaman?Ayrica tullip de psikopatligina geri cekilmiyor herhalde vajinismuslu kadinlarin ruh haline empati yaparken tullipin ruh halini de biraz dusunmenizi rica ediyorum.

Bence sorunun kokenine inmeden goz karartmak olmaz. Hadi adam ayda yilda bir yapabiliyor. hadi adam gay ve o da goz karartilsin sonrasina bakariz diyor. ne olacak o zaman?Ayrica tullip de psikopatligina geri cekilmiyor herhalde vajinismuslu kadinlarin ruh haline empati yaparken tullipin ruh halini de biraz dusunmenizi rica ediyorum.

Bende zaten okuduysaniz once destek versin hala keyfi bi durum varsa ona gore acilir ayrilik konusu diyorum. Bu kadar bekledikten sonra geri çekilmek bence pek normal degil. 1.5 yildir ne cektigini o bilir, ben konu sahibini suclamiyorum. Ama bakin o bu kadar seyin üstüne cekilince siz psikopatligina yapmıyor herhalde diye onu savunuyorsunuz ama adam aynisini yapinca tam tersini diyorsunuz. Belki esi de psikopatligina yapmiyordur değil mi?

Back
X