Bu konuyu takip ediyorum ama hiç yorum yapmadım.
Ben genel konuya değil yalnızca dikkatimi çeken bir kısmna yorum yapmak istiyorum.
Konu sahibi sıklıkla bakireyim, genç kızım hala, kızım ben , bunları vurguluyorsun.
Boşanıp yeni tanıştığın insanlara ben zaten bakireyim biz birlikte olmadık diyeceksin, anladığım daha doğrusu vurguladığın bu.
Oysa ki bir insanla 1,5 yıldır aynı yatağı paylaşıyor, onunla çıplak durumda , eşler arasında yaşanacak mahrem şeyler paylaşıyorsun.
Bu durumda zarın önemi nedir?
Şurada erkekler bacak arasında namus arıyor diye yırtınıyoruz , peki bu düşünceyi kadınlar aşılamaış olmuyor mu bu durumda.
Ne yaşanırsa yaşansın ama zarın zarar görmesin modundasın ve bence bu çok itici.
Yaşadığın şey zor ama yeterince uğraşın da yok.
Durmadan kısır bir döngü içindesin ve boşanmalısın.net.
Ihtimalle ve ben hic yasamafigim bir evliligin tek paylasimi ayni yatagi paylasmak disinda,ömür boyu bedelini ödeyecegim,bu yazdiklariniz beni öylesine acitti ve kanatti ki ,insanlarin icinde aglamamak icin kendimi cok zor tutuyirum,kumseye demedim ans size diyorum umarim bir gün benim yasadiklarimi siz de yasarsiniz !!!! Ve son söz kimseyi kinamayin,kinadiginizi yasamadan ölmezsiniz !!!