2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Bende zaten okuduysaniz once destek versin hala keyfi bi durum varsa ona gore acilir ayrilik konusu diyorum. Bu kadar bekledikten sonra geri çekilmek bence pek normal degil. 1.5 yildir ne cektigini o bilir, ben konu sahibini suclamiyorum. Ama bakin o bu kadar seyin üstüne cekilince siz psikopatligina yapmıyor herhalde diye onu savunuyorsunuz ama adam aynisini yapinca tam tersini diyorsunuz. Belki esi de psikopatligina yapmiyordur değil mi?

Eşinin olayı kısa süreli bir şey olsa ben de zaten sizin gibi derim. Tullipin bu geri çekilme olayı da uzun süreli olsa gene artık bir karar ver derim. Ama şimdi bir-iki kerelik bir şeyden bahsediyorsunuz. Bırakın da o kadar da olsun.

Wlla canim yasanmisliklar ne kdr zor e acida olsa yeni evlenmissiniz tertemizein hemde nasil dayanabiliyor erkekler bu konuda iradelerini kontrol edemeLer yani istemedigi bir kadain yanassa bile onunla bisiyler yasar olay biter bu adam nasil seni hala bu sekillde sabirlq bekliyor bence esinle iyice konus tartiscak olsaniz dahi hayir kac ay gecmis bide ne diy evlendiniz madem hicbiiy olmicakdiysa . Hem cinsellik evlilik hayatinin onemli bir parcasi insan bir irini arzuluyor oyunlar yapiyor yani evliligin hareketi muakkka k muakkak konusmalisin ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu "didiklemek" için çok fazla vakit ayırmaya gerek de yok. Zira konu sahibinin yazdığı her şey birbirine benziyor.

Bense oturup bunlara odaklanmak yerine kendisi için bir şey yapmasını ve boşanmasını önerdim.

Ben bekarete takık olmayan biriyim ki bunları düşünme git boşan diyebiliyorum.

Yukarıda da açık bir biçimde belirttiğim gibi konu sahibinin vurgularından çıkardım bunu, hak verip
vermemeniz çok da umrumda değil. Ben okuduklarımı yazdım. Yani "didikleme" amacın konu sahibine, bu vurguyu farkında olmadan kendisinin yaptığını göstermekti. Hala anlamadıysanız yapabileceğim başka bir şey yok.

Bu arada aklıma ilk gelen şeyin bu olduğunu altıncı hissiniz söylüyor sanırım?

Çünkü konu hakkında yapılacak tüm yorumlar yapıldı, 1buçuk yıl oldu konu açılalı.

Daha parlak bir fikriniz varsa, buyrun siz söyleyin. :ssz:

Konu sahibine gerçekten her türlü fikir verildi.........pseudomonas doktor olduğu için tıbbi yardım alabileceklerini önermiş ordan da bir sonuç yok........konu sahibinin neden boşanmadığını artık kendisine itiraf etmesi gerekiyor......Tulip yabancı ülkede yaşyor şu an Türkiye ye dönünce gelecek korkusu mu yaşayacak net olması gerekiyor.........2 seneye yakın evli kalmakta diretmesini ben anlayamadım....
Kaldı ki benim de başımdan benzeri geçti.......bana bu kadar yakın olan beni bir dakika yalnız bırakmayan bana çok düşkün olan eski eşim meğer bu işi parayla yapmaya çok meraklıymış......normal bir kadını tercih etmiyormuş çünkü ben ikinci evliliği idim........işini gündüz küçük bir zaman diliminde hallettiği için ben evlenmeden önce anlamamıştım ama evlenince adam sürekli benimle pazarlık yapıyordu......ben sonunda ipliğini pazara çıkardığımda iyice yüzsüzleşmişti
Konu sahibi de belli ki cinsel anlamda eşi tarafından tercih edilmiyor......doktora da gitmek istemiyor......belli ki olay keyfin bilir e gelmiş
Konu sahibini anlamadım ben

karar vermekte zorlanıyor bence. bir ümit diyor. ben de çok zorlanmıştım o kararı verirken. sanki keyfi bir olay için yuva yıkma kararı veriliyor gibi geliyor insana o sırada. aslında asla değil. o sıradaki zor psikolojik durumun sonucu olarak durum bu şekilde devam ediyor. mutlaka yardım alması gerek. tek başına bu yükü kaldıramaz. birileriyle-ailesiyle-psikologla paylaşsa kendisi de daha rahat ve sağlıklı karar verecek aslında ama sonuçtan kaçıyor bence. kendi kendine olayı çıkmaza sokup acı çekiyor.

Ben seni yargılamadım , okuduklarımı, senin yazdıklarını yani, yazdım.

Satır arası okumaya dahi gerek yok bu çıkarımı yapmak için.

Açık bir biçimde sıklıkla bakirelik vurgusu ve kız olarak dul kalmak korkusu var.

Bunları düşünmeyip boşan dedim ama sen bedduaya kadar vardırdın.

Kınadığım bir şey de yok, o yüzden ettiğin bedduayı ciddiye almıyorum.
Su yorumlar icinde konu sahibine fayda edecek tek yorumu yazmissiniz, herkes de size soylenmis. Konu sahibi durumun farkinda mi, farkinda,
Doktora gorunmus mu hayir,
Psikologa gtimis mi, hayir,
Ailesine soylemis mi hayir,
Herkes soylenecegi soylemis, o da cesaret edip evliligini kurtarmak istiyorsa kurtaracak, ya da cesaret edip bosanacaksa bosanacak.
Bu arada konu sahibi arkadasim sen bakire degilsin, bieyler yapmaya calismisin, daha bakireyim demen mantiksiZ. Neyi kimden koruma derdindesin hala. Iyice bozulmus psikolojin, keske kendi hayatina mudahale etsen bir an once.

Ben neyle ugrasiyorum sitz nelerle ugrastigimi saniyorsunuz!!!!!!
1.bakirelik Bu saatten Sonra. Umrumda bile degil,gerekirse o zari ellerimle parcalarim ama asla bazilarinizin sandigi gibi bosanmadan sonra evliydim ama hala bakireyim hihiiii diye dolanmam ortalarda.
2.ben Bu ülkeye evlilik yoluyla yani gelin olarak gelmedim,egitim sebebiyle haklarim var yani bosaninca tr e dönmek zorundayim ya da dönmej istemiorum gibi bir durum yok,istersem kalirim burda ama bir karar vermis degilim
3.esimi sevdigimi hissediyorum hala bazen tüm olanlara ragmen ama bazende cok kinleniyorum ona karsi
4.psikolog randevusu bile alamadim kendim icin yakinda Zaten yok uzaktakilerden de birsey cikmadigi gibi en son telefinla konustugumda sözde psikilog erkekti-evlilik sorunlari der demez seksle mi ilgili Bu konuda sikintiniz neyse cözeriz sex kadar güzel birsey var mi yalniz özel terapi hastam olacaksiniz dedikten sonra da ayri bir sok yasadim.
5.sunu biliorumki anneme ya da birine dedigimde ki esimin haberi olursa kesinlikle Bu is biter
6.buklelikedi nin dedigi gibi uzatmalari yasiyorum son karar asamasi cok sikintili,Bu aralar biseyler. Yapior en azindan esim ona sen biseyyapmiorsun da diyemiyorum .
6.bazilari Demis senin bakireligin coktan gitti ayni yatagi paylastin ciplak kaldiniz uyudunuz diye ,eger du son 1-2 ayi saymazsak 1.5 yillik Evliligimde dügpnden birkac gün sonra denenemiz oldu ve Bu eve geldigimden beri ciplak dahi olmadik,görmedi dusa bile gurmedik(dusa hala da girmedik)
7.inanilmz fiziki degisumler var esimde erekte olmasinda hic bir sorun yok dokunsam bile inanilmz bir duruma gelior hatta artik sadece bana bakmasi bile yetiyor ereksiyon icin.
8.son sinavlarima az kaldi, gecersem teze Bu sartlar altinda baslayabilir miyim bilmiorum, yasal süreci baslatip zamaninda veremzsem okul hayatim sona erer bütpn emeklerim bosa gider.Allah her konuda yardimcim olsun ,bana ve yardima ihtiyaci olana,zorda olana,hasta olana,darda olana,borclu olana.. AMIN..

Merhaba tulip, 3 gun once bu siteye ilk defa girdim ve senin sorununla karsilastim. 3 gundur geceli gunduzlu okuyorum. Bastan sona kadar okudum. Ve sirf sana yazabilmek icin uye oldum. Oncelikle allah yardimcin olsun diliyorum. Ben de yaklasik 6 aylik evliyim, basima gelseydi ne hissedebilecegimi tahmin edebiliyorum. Zira kusken yaklasmamasi bile bana dokunuyor. 3 gundur sana dua ediyorum. Umarim cabalarinin karsiligini esinden omrunun sonuna kadar kat kat almaya devam edersin. Yalniz ben esinin iktidarsiz oldugunu dusunmuyorum. Cunku iktidarsiz bir erkegin icinde istek olur yaklasir ama yapamaz diye biliyorum. Ya aseksuel ya da gay oldugunu dusunuyorum. Aseksuelligin tedavisi var sanirim. Umarim gay degildir. Bu zamana kadar bir psikologa gitmemesi bir seyleri bildigi ama gizledigi anlamina geliyorsa da umarim yaniliyorumdur. Dualarim seninle. Insallah istedigin gibi sonuclanir caban. Kendinden haber et lutfen. Gercekten sanalda bir insanin acisinin bu kadar icime isleyecegini tahmin edemezdim. Sen turkiyede olsaydin veya ben almanyada olsaydim kesinlikle gorusmeyi teklif ederdim. Hep dua edecegim sana.

yazdıklarınızdan çok mantıklı biri olduğunuzu görebiliyoruz. doğru kararı vereceğinize de inanıyorum. güzel gelişmeler beklioruz. güzel gelişmleri yazın.Allah her konuda yardımcınız olsun...

bencede cinsel tercihi farklı eşinin, sertleşme oluyorsa mutlaka birleşmeninde olması gerekir, seni bunca zaman oyalaması da çok bencilce Allah yardımcın olsun

Konumun hepsini tek tek okudugnuz icin öncelikle tesekkür ederim,biliyor musunuz ben artik konusmaktan da yoruldum,konusuyorum yine ayni sey,dediginizi söyledim bu böyle olmuyor belirsizlik beni mahvediyor,bana dürüst ol,cabala bisey yap dedim,yollarmizi ayiririz gerekirse bu böyle olmuyor ki dedim,o ise belki de ayrilmk en iyisi dior, ama sonra bu evde yasamya iskenceye devam ediyoruz ve sürekli de diyelim ayrildik sen napicaksin diyor bana sürekli,ben de sanane bundan diyorum.

Dün gece uyuyamadm yine ve bunu düsündüm,ben asla türkiyeye dönmem artik,zaten evlilik yoluyla gelmedim,okulum iicn gelmistim ,türkiyeye dönmem cünkü türkiye de bosanmis kisilere karsi Bakis acilari ve bosanmis kadinlarin yasadigi sorunlar cok fazla malesef,bir de ben zaten yillardan beri hem üniversite hem yüksek lisans zaten ailemden ayri yasadim ,baba evinde yapamicami biliyorum.Sonra da onu düsündüm,hemen tasi taragini toplartürkiyeyegider,arkadaslri ile bulusmak ona herseyi unutturur.Bana diyorki ben zaten 36yasindayimbu saaten sonraevlenmem zaten,evlenip evlenmemesi öönemli degil ki beni ve hayatimi bir enkaza cevirip gidecek ve ben hic yasamadigim bir evliligin cezasini ömürboyu cekecegim,biliyorum bazilari belki beni anlamicak,tabiki her biten evlilik kolaydegil ve ayri azap ama ben evliligmi bile yasayamadim.Bir arkadsimbiriyle tanisti o da bi kere evlenip ayrilmisti,arkadsi annesine deyince tabi istememler falan filan,en son söyle bir care buldu kayinvalidesi kendince,etrafa konu komsuya dügüne gelenlerebekarsin demisler yani hic evlenmemis,bir düsünün bu travmayi,ben hemn evlenecem ya da evlenemicem demiyorum,ama sunu biliyorumki,muhakkak birgün ben de bir bebegim olsun isteyecegim.

Biz bu evdehic bereber dus alip,küvete girmedik onu Ciplak görmedim,onu yari Ciplak bile görmedim hatta aylardir,dus konusunda
dabasta cok israr ettim hadi bu hafta alalim tmm dedi ama yine bir bahane yine bir sebep.

Eski kiz arkadisiylaolan konusmaya gelince,msn yazismalarini okudum,kiz bazi sebeplerden dolayi seninle ilgilenemiyorum,sen de bir erkeksin sonucta falan diyordu,cinsel iliskiden bahsediyordu yani,ihtiyaclrin var senin degibisinden,esim ise sorun degil kiönce sizin saglik sorunlariniz hallolsun fln demisti,zatenöyleerotik birkonusma degildi,sahte bir hesapta degildi,aylarca yazismalar cok uzundu hepsini okuyamadim,ama kiz cokaskimli cicimli konuusp pesinden kosmus anladigim kadariyle,esimin cevaplari fln cok normaldi.

Evde dedigim gibi bircok leptop var ve o onun is leptopu ama Facebook yazismalrini okumayi cok isterdim,cünkü benceya ablasi ya daarkadslri fln birine muhakkaacmistir bu sorunu,sizin dediginiz gibi ver bakicam kontrol edicem hic demedim,belki de ters teper bu,noldu neye güvenmiyorsun simdi der.
Türkiye ye ailenin yanına dönmek istemediğini sen yazmıştın Tulip cim...........ayrıntıları net hatîrlayamamışım........sebep maddi olmayabilir..............ama sıkıntının sebebi eşine olan sevgin değil o bariz belli oluyor........sen de kendin için daha somut çözümler bulmaya çalış nacizane tavsiyem....ben de yaşamıştım.......umarım herşey istediğin gibi olur

Merhaba tulip, 3 gun once bu siteye ilk defa girdim ve senin sorununla karsilastim. 3 gundur geceli gunduzlu okuyorum. Bastan sona kadar okudum. Ve sirf sana yazabilmek icin uye oldum. Oncelikle allah yardimcin olsun diliyorum. Ben de yaklasik 6 aylik evliyim, basima gelseydi ne hissedebilecegimi tahmin edebiliyorum. Zira kusken yaklasmamasi bile bana dokunuyor. 3 gundur sana dua ediyorum. Umarim cabalarinin karsiligini esinden omrunun sonuna kadar kat kat almaya devam edersin. Yalniz ben esinin iktidarsiz oldugunu dusunmuyorum. Cunku iktidarsiz bir erkegin icinde istek olur yaklasir ama yapamaz diye biliyorum. Ya aseksuel ya da gay oldugunu dusunuyorum. Aseksuelligin tedavisi var sanirim. Umarim gay degildir. Bu zamana kadar bir psikologa gitmemesi bir seyleri bildigi ama gizledigi anlamina geliyorsa da umarim yaniliyorumdur. Dualarim seninle. Insallah istedigin gibi sonuclanir caban. Kendinden haber et lutfen. Gercekten sanalda bir insanin acisinin bu kadar icime isleyecegini tahmin edemezdim. Sen turkiyede olsaydin veya ben almanyada olsaydim kesinlikle gorusmeyi teklif ederdim. Hep dua edecegim sana.

Cok tesekkür ederim,zahmet edip okumussunuz bir de sirf bunun icin üye olmussunuz ne diyecegimi bilemedim,güzel dua ve dilekleriniz icin cok tesekkür ederim,umarim siz hep güzel günler görürsünüz,mutlulugunuz huzurunuz daim olur.:16:

yazdıklarınızdan çok mantıklı biri olduğunuzu görebiliyoruz. doğru kararı vereceğinize de inanıyorum. güzel gelişmeler beklioruz. güzel gelişmleri yazın.Allah her konuda yardımcınız olsun...
Cok tesekkür ederim amin ,sagolun sizin gibi yorum yazanlari gördükce daha iyi hissediyorum kendimi.

Türkiye ye ailenin yanına dönmek istemediğini sen yazmıştın Tulip cim...........ayrıntıları net hatîrlayamamışım........sebep maddi olmayabilir..............ama sıkıntının sebebi eşine olan sevgin değil o bariz belli oluyor........sen de kendin için daha somut çözümler bulmaya çalış nacizane tavsiyem....ben de yaşamıştım.......umarım herşey istediğin gibi olur

KEske sebebi sevgi olmasaydi pepe dedigin gibi o zaman cok daha rahat olur hersey,rahmetli kazim koyuncunun dedigi gibi,sevmesem öyle kolay cekip gitmek yarali bir kus gibi.....
Ben bosanma durumundan sonra ailemle tekrar yapabilir miyin,kolay degil vb die düsünmüstüm cunku univ dahil yillardir ayriyim onlardan ama zatensorun bu degil ki istersem onlarla da yasamayabilirim,baska sehir olur baska ülkeler bile olur,ama belki de tam tersi onlar sarar yaralarimi bilemiyorum.Daha önce söyledimmi hatirlamiyorum ama -ki cogunuz yurtdisi cazip geldigi icin evliligimi sürdürdügümü düsünüorsunuz- biz en gec 2018 de dönmek zorundayiz türkiyeye,esimin sözlesmesinde yaziyor yani,zaten esimde burda dogma büyüme degil ve ben de herseyi bilip öyle beraber oldum evlendim.Yani tullip yurtdisinda kalmak istiyor orasi rahat türkiyeyi begenmiyor,istemiyor gibi bir durum yok,tullip zaten esiyle dönmek zorunda ...

Bir kuzenim vardi,bizden bi kac ay evvel evlendiler,bosanmislar,yani esini kizi hic tanimiyorum bir de kuzzenim erkek oldugu icin sebebini fln da bilmiyorum,kiz olsa hani dertlesirsin felan,annem de bilmiyor anlasamadik demisler .Dün bu haberi ister istemez esimle paylastim,cünkü onlarin dügünene gidecektik son anda bi aksilik cikmasaydi,onlar da bosandi dur bakalim biz nolucaz dedim,böyle birsey cikti agzimdan.Deidigim dakika pisman oldum ,simdi dedim bagris cagris olacak huzurum kacacak yine. Ama o gayet sakin biz herseyi cözecegiz göreceksin,hatta cocuklarimiz olacak ck mutlu olacagiz dedi bana ben sok oldugumla kaldim tabi,ne diyecegimi bilemedim :53: ilk defa böyle bir tepki verdi,ki bu adam olmuyor dedigimde belki de en hayirlisi ayrilmaktir demisti bana daha önce.Anneme yavastan mutlu olmadigimi fln belli ediyorum,sorunlarimiz oldugunu ama daha bisey anlatmadim,ama bu anlattiklarima bile yeterince sasirdi zaten,o cok zor biri,cok fedakarlik yapiyorum,kendimden veriyorum hep falan dedim.

Cok tesekkür ederim,zahmet edip okumussunuz bir de sirf bunun icin üye olmussunuz ne diyecegimi bilemedim,güzel dua ve dilekleriniz icin cok tesekkür ederim,umarim siz hep güzel günler görürsünüz,mutlulugunuz huzurunuz daim olur.:16:

Cok tesekkür ederim amin ,sagolun sizin gibi yorum yazanlari gördükce daha iyi hissediyorum kendimi.

KEske sebebi sevgi olmasaydi pepe dedigin gibi o zaman cok daha rahat olur hersey,rahmetli kazim koyuncunun dedigi gibi,sevmesem öyle kolay cekip gitmek yarali bir kus gibi.....
Ben bosanma durumundan sonra ailemle tekrar yapabilir miyin,kolay degil vb die düsünmüstüm cunku univ dahil yillardir ayriyim onlardan ama zatensorun bu degil ki istersem onlarla da yasamayabilirim,baska sehir olur baska ülkeler bile olur,ama belki de tam tersi onlar sarar yaralarimi bilemiyorum.Daha önce söyledimmi hatirlamiyorum ama -ki cogunuz yurtdisi cazip geldigi icin evliligimi sürdürdügümü düsünüorsunuz- biz en gec 2018 de dönmek zorundayiz türkiyeye,esimin sözlesmesinde yaziyor yani,zaten esimde burda dogma büyüme degil ve ben de herseyi bilip öyle beraber oldum evlendim.Yani tullip yurtdisinda kalmak istiyor orasi rahat türkiyeyi begenmiyor,istemiyor gibi bir durum yok,tullip zaten esiyle dönmek zorunda ...

Bir kuzenim vardi,bizden bi kac ay evvel evlendiler,bosanmislar,yani esini kizi hic tanimiyorum bir de kuzzenim erkek oldugu icin sebebini fln da bilmiyorum,kiz olsa hani dertlesirsin felan,annem de bilmiyor anlasamadik demisler .Dün bu haberi ister istemez esimle paylastim,cünkü onlarin dügünene gidecektik son anda bi aksilik cikmasaydi,onlar da bosandi dur bakalim biz nolucaz dedim,böyle birsey cikti agzimdan.Deidigim dakika pisman oldum ,simdi dedim bagris cagris olacak huzurum kacacak yine. Ama o gayet sakin biz herseyi cözecegiz göreceksin,hatta cocuklarimiz olacak ck mutlu olacagiz dedi bana ben sok oldugumla kaldim tabi,ne diyecegimi bilemedim :53: ilk defa böyle bir tepki verdi,ki bu adam olmuyor dedigimde belki de en hayirlisi ayrilmaktir demisti bana daha önce.Anneme yavastan mutlu olmadigimi fln belli ediyorum,sorunlarimiz oldugunu ama daha bisey anlatmadim,ama bu anlattiklarima bile yeterince sasirdi zaten,o cok zor biri,cok fedakarlik yapiyorum,kendimden veriyorum hep falan dedim.

Tullip cim,pekçokları gibi ben de seni merak ediyorum zaman zaman.
Gerçekten sabırlısın ,eşini severek evlendiğin için bırakman zor olacak.
Eşin herşey düzelecek derken sana inandırıcılığı nasıl geldi?
BAşarabileceğinize dair kaydadeğer bir gelişme var mı?
Neler yapıyor mesela?

Ben neyle ugrasiyorum sitz nelerle ugrastigimi saniyorsunuz!!!!!!
1.bakirelik Bu saatten Sonra. Umrumda bile degil,gerekirse o zari ellerimle parcalarim ama asla bazilarinizin sandigi gibi bosanmadan sonra evliydim ama hala bakireyim hihiiii diye dolanmam ortalarda.
2.ben Bu ülkeye evlilik yoluyla yani gelin olarak gelmedim,egitim sebebiyle haklarim var yani bosaninca tr e dönmek zorundayim ya da dönmej istemiorum gibi bir durum yok,istersem kalirim burda ama bir karar vermis degilim
3.esimi sevdigimi hissediyorum hala bazen tüm olanlara ragmen ama bazende cok kinleniyorum ona karsi
4.psikolog randevusu bile alamadim kendim icin yakinda Zaten yok uzaktakilerden de birsey cikmadigi gibi en son telefinla konustugumda sözde psikilog erkekti-evlilik sorunlari der demez seksle mi ilgili Bu konuda sikintiniz neyse cözeriz sex kadar güzel birsey var mi yalniz özel terapi hastam olacaksiniz dedikten sonra da ayri bir sok yasadim.
5.sunu biliorumki anneme ya da birine dedigimde ki esimin haberi olursa kesinlikle Bu is biter
6.buklelikedi nin dedigi gibi uzatmalari yasiyorum son karar asamasi cok sikintili,Bu aralar biseyler. Yapior en azindan esim ona sen biseyyapmiorsun da diyemiyorum .
6.bazilari Demis senin bakireligin coktan gitti ayni yatagi paylastin ciplak kaldiniz uyudunuz diye ,eger du son 1-2 ayi saymazsak 1.5 yillik Evliligimde dügpnden birkac gün sonra denenemiz oldu ve Bu eve geldigimden beri ciplak dahi olmadik,görmedi dusa bile gurmedik(dusa hala da girmedik)
7.inanilmz fiziki degisumler var esimde erekte olmasinda hic bir sorun yok dokunsam bile inanilmz bir duruma gelior hatta artik sadece bana bakmasi bile yetiyor ereksiyon icin.
8.son sinavlarima az kaldi, gecersem teze Bu sartlar altinda baslayabilir miyim bilmiorum, yasal süreci baslatip zamaninda veremzsem okul hayatim sona erer bütpn emeklerim bosa gider.Allah her konuda yardimcim olsun ,bana ve yardima ihtiyaci olana,zorda olana,hasta olana,darda olana,borclu olana.. AMIN..

tullip nasılsın sorunlar çözüldümü:26:

Suan ne kadardir evlisin
Okudum ama benim teefonumdaki tarihler cok yanls bu arada allah yardimcin olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?

bence eşin ya gay ya da başka birini seviyor onunla yaşıyor bunları başka açıklaması olamazzzzz

MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?

Ayy allahım ya tabikide sorun sende deseydin :47: Adam önceki kırgınlıklarını bahane edip mi sana karşı cinsel anlamda ilgi duymadığını belli etmeye çalıyor, saçmalık!:19:
Hayır madem ki bi sorunun var evlenmeden öncede bunu biliyorsundur illaki niye birinin günahına giriyorsun ki .. Bence canım bu adam o yönden normal değil. Belli ki bi sorunu var. Doktora götürmeye ikna edebilirsin.
Bu arada bekarken sana karşı o anlamda ilgisi nasıldı?

Ya arkadaslar ne gayi .takmissiniz travesti gay diye. Esinin psikolojik olarak bunzu yapamdigini ve cok mesafe katettiklerini yazmis zaten kinu sahibi. İns cozecekler en kisa zamanda. Kadinda bi sorun olduunda esi birakip gittignde birsuru sey soyluyoruz. Konu sahibinin yerinde gucsuz bi kadin olsaydi ceker giderdi ama guclu kalip sorunnu halletmek istiyor. Ki en mantiklisi da su an bu...

Tullip cok sevindim gelismelere. Esin adim atmis, sen de annene bir sey soylemeyi ertele bence. Belki de esin senden habersiz tedavi oluyordur. Kendine yakistiramiyor ve sana soyleyemiyordur. Sana cinsel anlamda yaklasmasi ve en son soyledigi seyler -cocuklarimiz olacak gibi- iyilesme belirtisi gibi geldi bana. Sadece sozleriyle ikna etmeye calisip davranissal olarak hicbir sey yapmasaydin sabrinin gereksiz oldugunu dusunurdum ama oyle bir durum gorunmuyor. Sanirim basarili olacaksiniz bu evliligin her yonden harika olmasinda. :) dedigim gibi nacizane tavsiyem iyilesme goruyorsan esinde, annene hicbir sey belli etme ve derslerine yogunlas. Esine onu istedigini bu mevzunun kapanmadigini belli et fakat sikistirma, sadece ortam hazirlamaya bak. Ama birlesmenin gerceklesmedigi her durumda sakin moralini bozma. Cunku sen 1,5 senedir bekliyorsun ve kolay olmadigini, olmayacagini biliyorsun. Evliligini surdurmek istedigin de her halinden belli. Sadece kendi psikolojine yogunlasmani oneririm. Mumkunse sen bunun icin bir destek alabilirsin. Tekrar allah yardimcin olsun, dualarim seninle.

Tulipcim konunun her sayfasini tek tek okudum canim oncelikle insallah hersey cozulur diyorum..sonrada bende bir erkek fikri diye esime danistim epey oldu fakat suaralar benimde esimle sorunlarim oldugu icin girip sana yazamadim..esim konunun psikolojik olacagini ve gececegini soyledi hata bir arkadasinin ornegini anlati konu sizinkiyle ayni hicbir problemi olmayan adam evleniyor ve esine el surmuyor esi guzelde bir kadin ayni zamanda hamileydik ayni doktora gidiyorduk ordan biliyorum hamileydi evet sorunu cozduler ustelik cocugu daha beter bir psikolojiye sokmasina ragmen kiz ailesine anlatmis ailesi gelip oglani dovmusler felan tabi ki sorunu dayakla cozulmemis...cin topu diye birsey var tamamen bitkisel arastir bulursun ben netten baktim var bir arkadasin tavsiyesiyle almis hic umudu yokken ve ise yaramis o netten almamis bizim burda aktarlarda satiliyor simdi buyuk kizimla yasit bir kizi var adamin..umarim isine yarar konu ayni cunku hersey ayni..

Dilerim denersiniz ve dilerim sorun cozulur ki sen esinin psikolojisini bozmadinda daha iyi etki yapar insallah bu oglani rezil etmis kiz esim neden diyede sormus bilmiyorum abi cok garib bir duygu hicbir sorun yok ama olmuyor iste demis dilerim seni burdan hamileler topigine transfer ederiz ALLAHyardimcin olsun

Back
X