Cok tesekkür ederim,zahmet edip okumussunuz bir de sirf bunun icin üye olmussunuz ne diyecegimi bilemedim,güzel dua ve dilekleriniz icin cok tesekkür ederim,umarim siz hep güzel günler görürsünüz,mutlulugunuz huzurunuz daim olur.
Cok tesekkür ederim amin ,sagolun sizin gibi yorum yazanlari gördükce daha iyi hissediyorum kendimi.
KEske sebebi sevgi olmasaydi pepe dedigin gibi o zaman cok daha rahat olur hersey,rahmetli kazim koyuncunun dedigi gibi,sevmesem öyle kolay cekip gitmek yarali bir kus gibi.....
Ben bosanma durumundan sonra ailemle tekrar yapabilir miyin,kolay degil vb die düsünmüstüm cunku univ dahil yillardir ayriyim onlardan ama zatensorun bu degil ki istersem onlarla da yasamayabilirim,baska sehir olur baska ülkeler bile olur,ama belki de tam tersi onlar sarar yaralarimi bilemiyorum.Daha önce söyledimmi hatirlamiyorum ama -ki cogunuz yurtdisi cazip geldigi icin evliligimi sürdürdügümü düsünüorsunuz- biz en gec 2018 de dönmek zorundayiz türkiyeye,esimin sözlesmesinde yaziyor yani,zaten esimde burda dogma büyüme degil ve ben de herseyi bilip öyle beraber oldum evlendim.Yani tullip yurtdisinda kalmak istiyor orasi rahat türkiyeyi begenmiyor,istemiyor gibi bir durum yok,tullip zaten esiyle dönmek zorunda ...
Bir kuzenim vardi,bizden bi kac ay evvel evlendiler,bosanmislar,yani esini kizi hic tanimiyorum bir de kuzzenim erkek oldugu icin sebebini fln da bilmiyorum,kiz olsa hani dertlesirsin felan,annem de bilmiyor anlasamadik demisler .Dün bu haberi ister istemez esimle paylastim,cünkü onlarin dügünene gidecektik son anda bi aksilik cikmasaydi,onlar da bosandi dur bakalim biz nolucaz dedim,böyle birsey cikti agzimdan.Deidigim dakika pisman oldum ,simdi dedim bagris cagris olacak huzurum kacacak yine. Ama o gayet sakin biz herseyi cözecegiz göreceksin,hatta cocuklarimiz olacak ck mutlu olacagiz dedi bana ben sok oldugumla kaldim tabi,ne diyecegimi bilemedim

ilk defa böyle bir tepki verdi,ki bu adam olmuyor dedigimde belki de en hayirlisi ayrilmaktir demisti bana daha önce.Anneme yavastan mutlu olmadigimi fln belli ediyorum,sorunlarimiz oldugunu ama daha bisey anlatmadim,ama bu anlattiklarima bile yeterince sasirdi zaten,o cok zor biri,cok fedakarlik yapiyorum,kendimden veriyorum hep falan dedim.