2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Ảrkadaslar,bugün ya da ên gec yarin konusacagiz ảrtik,umarim iyi gêcer doktor ve tedavi icin ikna edebilirim,késin kảrarimi vẻrdim âma dr suz olmucak bu ís,âma cok zỏr bi sürec vảr önumde,gripken dr a gitmeyen bỉrisi vảr kảrsimda násil ikna ederim bilmiyorum ,dulariniz ve iyi dilekleriniz benimle olsun lütfen.Saglicakla kalin .

Rabbim yardımcın olsun canım,dualarımız seninle..

kesinlikle konuş canım ama kararlı ol, çok bekledin, ama iöçin raha t olur en azından.dr. a gitmesi gerek. kendi de konuyu açmıyor. çocuk istiicem zamanı gelnce de. o zmana kadar da evliliğin tadını çıkarmak istiyorum her yönden de. ne bileyim kendi etrafında dönmediğini bilsin bu dünyanın.
zavallı biz her pisliklerine mahkum olan biz oluyoruz. onlar çekmez inan çekmez. öyle bi rest çekerler ki işlerine yaramazsak sanarsın ki bu benm duşmanımmış.....
allah yardımcın olsun güzel kardeşim. oladı ailene gidince annene ya da balan varsa mutlaka çıtlat. gerçekten hiç normal değil. ben de de var benzer sıkıntılar :(

Ảrkadaslar,bugün ya da ên gec yarin konusacagiz ảrtik,umarim iyi gêcer doktor ve tedavi icin ikna edebilirim,késin kảrarimi vẻrdim âma dr suz olmucak bu ís,âma cok zỏr bi sürec vảr önumde,gripken dr a gitmeyen bỉrisi vảr kảrsimda násil ikna ederim bilmiyorum ,dulariniz ve iyi dilekleriniz benimle olsun lütfen.Saglicakla kalin .
İnsallah ede bilirsin canım!
İkna edemezsen iliskinizin sonu ola bileceğini söyle, aynı burda arkadaşların anlattığı gibi, sonları ne yazikki hep ayrılık..
dualarımız ve iyi dileklerimiz seninle canım!

Cnm durumunu okudum ve çok üzüldüm ALLAH cc yardımcın olsun :( yani benim aklıma gelen evlen meden önce bir ilişki yaşayıp ve bulaşıcı bir rahatsızlık kapması ve bulaşdırmakdan korkması ola bilir.. Birde yani eski sevgilisi baglatmış olabilir öyle şeyler duymuşdum evlenmeden önce böyle olmadını sölemişin yanlış hatırlamıyorsam eski sevgilisi evlenceni duyun ca böle bir şeyler yaptırmış olabilir yani hoca göstemende yada gitmendede fayda olabilir. Cnm zaten üç ay eşinle birlikde olmazsan nikahdan düşersin ki yaratdan bile bunun için 3 ay bir zaman vermiş geçerse o bile nikahın biteceni sölemişse onun aynı yatakda bile yatamazsın ya bir çare bulcaksınız yada ayrılcaksınız nikahdan düşerseniz bunu böle sürdüremezsiniz eşinde belki kendi durumu hakkında şokda kendine ne oldunu bilemiyor ola bilir dokdor hoca bakın beraber kimselere söylemenize gerek yok ilk önce 2 niz bakın bakalım çaresine halledemezseniz aileler devreye girmek zorunda cnm hakkınızda hayırlısı konuşmanız şart !!!

alla alla bir erkek nasıl seks yapmaktan hoşlanmıyor anlayamıyorum. çok şükür hiç öyle bir erkekle karşılaşmadım ciddi bir problem bu. bence sinirlenmeyin, üzülmeyin, yapıcı olun, sağlık problemi olabilir. doktora gidip yardım almayı deneyin ve asla bunu eşinizin yüzüne vurmayın.

Bilmiyorum,bu gecici bỈsey midir ảtik ondan da emin degilim,kendimi onun yerine koyuyorum âma bu da bỉr sey cozmuor,konusmuorda konussa sỏunu bilsek,zaten böle giderse o ístediginde de ben ístemicem ya da olmucak kasilcak fln,kendi bedenimden soguyorum hẻrgecen gün :(((

amaannn bu ne karamsarlık böyle ne olmuş daha iki ay olmuş güzelim erkeklerinde kadınlar gibi korkuları vardır konsantre olamazlarsa başarısız olacaklarından filan korkarlar eğer daha önce cinsel deneyimi yoksa bu tarz korkuları olabilir konuş onunla samimi ol onun konuşması için ısrar etme ama yumuşak ol deki canım yada ona nasıl hitap ediyorsan ben seni seviyorum her şart altında sorunun ne bilmiyorum anlatırsan dinlerim ısrar etmiyorum ama seni anlayamayacağımdan filan korkuyorsan korkma biz artık evliyiz sen benim hayatımı geçireceğim adamsın bizim aramızda ne utanma olur ne sır ne giz hani tamam şuan hazır hissetmiyorsun yada başka bir sorunun var ama benden uzak durman en kötüsü de ama çok yumuşak bir ses tonuyla konuş eşine bu gece ona sarılarak uyumak istediğini söyle sakın yeltenme bir şeyler olsun diye sadece uyu güven duysun sana biraz zaman ver şefkatli ol sakın hakaret içeren sözler kullanma düzelmezse bana özelden yaz aile ve evlilik danışmanıyım sana yardımcı olmaya çalışırım sevgiler ..

Ảrkadaslar mẻrhaba hẻrkese,ésimle konustuk bu hàftasonu,evdeyken kk a gỉremedim,özelden msj âtan konuma yazan hẻrkes sagolsun.Hep ne konusacagimi düsünüyordum ÂMa cok dogal bỉ konusma oldu,kảrsimda beni tâmamen anlayan bỉrisi vảrdi,en sonki konusmamizdan bu yana onu raht bỉrakmam üstüne gitmememin etkisi büyük,seni cok iyi anliyorum,yerden göge kdr haklisin đedi,ben de zaten bi ảra dâyanamayip aglamaya básladim,ben bu ev ảrkadasligina katlanmaiorum die,icimde ne vảr ne yoksa hépsini söyledim,bagirmadn cagirmadn güzelce konustuk,bunun cok büyük bỉr sỏrun oldugunu ảrtik kabul etti cünkü nẻrdeyse 4 ay olacak ảrtik,doktora gitmeyi de kabul etti , tâmamiyle olmasada ésimde ẻreksiyon sỏrunu vảrmis,cunku bazen tabiki cok sey híssediorum sâna kảrsi đedi âma tembellik oldugunu söyledi íste,yani íslemeyen demir páslanir mísali,ki cok hakli biz hicbisey yasayamioruz ki násil ẻreksiyon olsun,bu hàfta bỉrlikte dús alacagiz ve ilk temasimizi gẻrceklestirecgiz , :))temas diyorum cunku sỏnrasinda ne olur íliski olur mu bilmiyorum ben de âma en azindan cok büyük bỉr adim,bu hàftasonuda bíseyler yasadk.
Yalniz simdi hangi dr a gitmemiz gẺrekli onu bilmiyorum,yani önce evlilik danismani fln mi yok sa ürolog mu,bunu internetten ảrastiracgini söyledi,ve ona ảrtik ilk gêce kỏrkumun azaldigini hatta nẻrdeyse olamdigini söyledim,cünkü o da cok kỏrkuyor bunu da söyledi,bu dủrumumudan dolayi o kdr cok üzüldüm ve bekledim ki ảrtik,aci cekecegim olmayacak düsüncelri yavas yavas siliniyor kàfamdan.

Ảrkadaslar mẻrhaba hẻrkese,ésimle konustuk bu hàftasonu,evdeyken kk a gỉremedim,özelden msj âtan konuma yazan hẻrkes sagolsun.Hep ne konusacagimi düsünüyordum ÂMa cok dogal bỉ konusma oldu,kảrsimda beni tâmamen anlayan bỉrisi vảrdi,en sonki konusmamizdan bu yana onu raht bỉrakmam üstüne gitmememin etkisi büyük,seni cok iyi anliyorum,yerden göge kdr haklisin đedi,ben de zaten bi ảra dâyanamayip aglamaya básladim,ben bu ev ảrkadasligina katlanmaiorum die,icimde ne vảr ne yoksa hépsini söyledim,bagirmadn cagirmadn güzelce konustuk,bunun cok büyük bỉr sỏrun oldugunu ảrtik kabul etti cünkü nẻrdeyse 4 ay olacak ảrtik,doktora gitmeyi de kabul etti , tâmamiyle olmasada ésimde ẻreksiyon sỏrunu vảrmis,cunku bazen tabiki cok sey híssediorum sâna kảrsi đedi âma tembellik oldugunu söyledi íste,yani íslemeyen demir páslanir mísali,ki cok hakli biz hicbisey yasayamioruz ki násil ẻreksiyon olsun,bu hàfta bỉrlikte dús alacagiz ve ilk temasimizi gẻrceklestirecgiz , :))temas diyorum cunku sỏnrasinda ne olur íliski olur mu bilmiyorum ben de âma en azindan cok büyük bỉr adim,bu hàftasonuda bíseyler yasadk.
Yalniz simdi hangi dr a gitmemiz gẺrekli onu bilmiyorum,yani önce evlilik danismani fln mi yok sa ürolog mu,bunu internetten ảrastiracgini söyledi,ve ona ảrtik ilk gêce kỏrkumun azaldigini hatta nẻrdeyse olamdigini söyledim,cünkü o da cok kỏrkuyor bunu da söyledi,bu dủrumumudan dolayi o kdr cok üzüldüm ve bekledim ki ảrtik,aci cekecegim olmayacak düsüncelri yavas yavas siliniyor kàfamdan.

çok sevindim senin adına tullipcim...
bu çok büyük bir gelişme
sorun fiziksel olduğu için ürologa gitmeniz gerekecek
inş doktora gerek kalmadan sorun hallededilir:1:

Aaa ne kadar tatlisiniz! Ve ne kadar cok sevindim senin için! Cok guzel bir birinize bu kadar açık olmanız, böylece bir birinize daha cok güvenmiş ve daha cok bağlanacaksinizdir!

canım çok sevindim senin adına.daha önce yazmıştım sana aynısını yaşadım diye bak sorunda aynıymış.benim sana tavsiyem ya bi ürologa gitmeniz yada şu eczanede satılan ilaçlar varya onlardan kullanmanız ereksiyonu sağlamak için.bi süre kullanınca sorunu ortadan kaldırıyolar o ilaçlar erkeğin güveni yerine geliyo bi iki ilişki olunca.denemenizde fayda var diye düşünüyorum belki doktora bile gerek kalmaz ki bizim kalmamıştı.inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur ve çoooookkkk mutlu olursun.:54:

bende ereksiyon sağlayan ilaçlardan almanızı tavsiye ederim. yani belki almaya utanabilirsiniz ama internetten de yapabilirsiniz bunu..

MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?

erkek doğasına aykırı bir davranış..ya iktidarsız yada eş cinsel

aferin size konuşulunca her şeyin üstesinden gelebilir çiftler, bu bir süreç evliliğe alışma süreleri çiften çifte göre değişir sizinki geç ama güzel olacak ben inanıyorum tek başına ürolog yeterli olmaya bilir çünkü ereksiyon probleminin kaynağı fiziksel olmayada bilir genelde sorun psikolojik olabiliyor çevresel kültürel baskı yetiştirilme tarzı tabular vs vs. bu tarz problemlere neden olabilir ama ben derim her ikisine de gidin bu arada internetten satılan ilaçlara itibar etme derim köpükler jeller filan hepsi uydurma ürünler hem sağlığınızdan hemde paranızdan olmayın...

erkek doğasına aykırı bir davranış..ya iktidarsız yada eş cinsel
çok ön yargılı ve kesin konuşmamalısın bence erkekler için ereksiyon başlı başına bir problem zaten bak ne güzel sorunlarını aşmaya çalışıyorlar güzel düşünelim güzel olsun değilmi arkadaşım

düşündüğüm gibi çıkmamasına çok sevindim
TÉsekkür ederim pêp,ben de cok sevincliyim :)

canım çok sevindim senin adına.daha önce yazmıştım sana aynısını yaşadım diye bak sorunda aynıymış.benim sana tavsiyem ya bi ürologa gitmeniz yada şu eczanede satılan ilaçlar varya onlardan kullanmanız ereksiyonu sağlamak için.bi süre kullanınca sorunu ortadan kaldırıyolar o ilaçlar erkeğin güveni yerine geliyo bi iki ilişki olunca.denemenizde fayda var diye düşünüyorum belki doktora bile gerek kalmaz ki bizim kalmamıştı.inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur ve çoooookkkk mutlu olursun.:54:
Evet bu güven sỎrunu cok önemli gẻrcekten bunu cok iyi anladim

Aaa ne kadar tatlisiniz! Ve ne kadar cok sevindim senin için! Cok guzel bir birinize bu kadar açık olmanız, böylece bir birinize daha cok güvenmiş ve daha cok bağlanacaksinizdir!
Yagmur pẺrisi cok tésekkür ederim,bu konusmayi yapana kdr pskilojim iice bozulmustu simdi daha iyiyim cok sükür.

tullipciğim inş herşey düzelir çok mutlu olursunuz
TÉsekkürler incimnaz .

aferin size konuşulunca her şeyin üstesinden gelebilir çiftler, bu bir süreç evliliğe alışma süreleri çiften çifte göre değişir sizinki geç ama güzel olacak ben inanıyorum tek başına ürolog yeterli olmaya bilir çünkü ereksiyon probleminin kaynağı fiziksel olmayada bilir genelde sorun psikolojik olabiliyor çevresel kültürel baskı yetiştirilme tarzı tabular vs vs. bu tarz problemlere neden olabilir ama ben derim her ikisine de gidin bu arada internetten satılan ilaçlara itibar etme derim köpükler jeller filan hepsi uydurma ürünler hem sağlığınızdan hemde paranızdan olmayın...

Ben de sizin gibi düsünuorum Ảrtik gec âma güzel olacak ínsallah :)

Back
X