Ảrkadaslar mẻrhaba hẻrkese,ésimle konustuk bu hàftasonu,evdeyken kk a gỉremedim,özelden msj âtan konuma yazan hẻrkes sagolsun.Hep ne konusacagimi düsünüyordum ÂMa cok dogal bỉ konusma oldu,kảrsimda beni tâmamen anlayan bỉrisi vảrdi,en sonki konusmamizdan bu yana onu raht bỉrakmam üstüne gitmememin etkisi büyük,seni cok iyi anliyorum,yerden göge kdr haklisin đedi,ben de zaten bi ảra dâyanamayip aglamaya básladim,ben bu ev ảrkadasligina katlanmaiorum die,icimde ne vảr ne yoksa hépsini söyledim,bagirmadn cagirmadn güzelce konustuk,bunun cok büyük bỉr sỏrun oldugunu ảrtik kabul etti cünkü nẻrdeyse 4 ay olacak ảrtik,doktora gitmeyi de kabul etti , tâmamiyle olmasada ésimde ẻreksiyon sỏrunu vảrmis,cunku bazen tabiki cok sey híssediorum sâna kảrsi đedi âma tembellik oldugunu söyledi íste,yani íslemeyen demir páslanir mísali,ki cok hakli biz hicbisey yasayamioruz ki násil ẻreksiyon olsun,bu hàfta bỉrlikte dús alacagiz ve ilk temasimizi gẻrceklestirecgiz , :))temas diyorum cunku sỏnrasinda ne olur íliski olur mu bilmiyorum ben de âma en azindan cok büyük bỉr adim,bu hàftasonuda bíseyler yasadk.
Yalniz simdi hangi dr a gitmemiz gẺrekli onu bilmiyorum,yani önce evlilik danismani fln mi yok sa ürolog mu,bunu internetten ảrastiracgini söyledi,ve ona ảrtik ilk gêce kỏrkumun azaldigini hatta nẻrdeyse olamdigini söyledim,cünkü o da cok kỏrkuyor bunu da söyledi,bu dủrumumudan dolayi o kdr cok üzüldüm ve bekledim ki ảrtik,aci cekecegim olmayacak düsüncelri yavas yavas siliniyor kàfamdan.