2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Tullip canim esin 36 yasindaymis
ben daha genc saniyordm
Esin 36 yasina kadar evlenmemisse kendisindeki sorunu elbette biliyordur...
Ama iste itiraf etmiyor

Bence esin gay falan degil ,
iktidarsiz ...
Esime sordum iktidarsiz bir erkek gece uykusunda da mi bir sey yasamaz diye,
sertlesme olmadigi surece hic bir sey olmaz dedi ...

Ayrica Carrieye katiliyorum Bu durumu acikla ve annesine sor cocukken nasilmis?

Mesela benim oglum 8-9 aylik falandi bir baktim pipi havada .Esime bu ne yahu dedim gulerek,
esim de o onun saglikli oldugunun gostergesi dedi .
Bir de tuvalet egitimi sirasinda bir gun hic unutmuyorum oglum annecim pipim kocaman olmus diyerekten yanima gelmisti
Simdi 7 yasinda gece cise kalktiginda bile pipisi sert oluyor

Yani kesinlikle annesine sormalisin
Mutlaka bilir

Artik bence beklemenin de bir faydasi yok
Kararini verip ailelere durumu aciklamalisin...

Ahh tullıpcıgım konunun guncel oldugunu gorunce cok uzuldum. ne kadar zaman once yazıstık. Esının aseksuel oldugunda halen ısrarcıyım. tedavısıne bakmayacaksa kendın ıcın en ıyı olana karar ver. Tek ayrılan sen degılsın bu hayatta ve boyle bır durumla karsılasan da ne ılk ne de son kısısın. Ayrılarak esıne vefasızlık yapacagınımı dusunuyorsun bılmıyorum ama o en buyuk kotulugu senden durumunu saklayarak yapmıs bence.

Herkes "eşin ya gay ya da iktidarsız olmalı..." diye düşünüyor. Özellikle iktidarsız olduğu konusuna hiç katılmıyorum, çünkü iktidarsızlık cinsel isteği öldürmez, aksine büyük bir cinsel enerji ve öfkeye sebep olur. Sürekli bu durumun intikamını almaya çalışan bir ruh haline sahip olurlar.
Bence eşiniz aseksüel. Evet seviyor, romantizm hissediyor ancak cinsel ilişkiye ilgi duymuyor. Bu ne yazık ki bir tercih değil, doğuştan gelen bir durum. Aseksüellik, cinsel ilişkiden kasıtlı olarak uzak durmak değil yani, bunun gerçekleşmesine ihtiyaç ve arzu duymamak.

Aseksüel Online

Son düzenleme:
canım öncelikle çok üzüldüm bunu belirtiyim bi Allah yardımcın olsun evli değilim durumu çok anlayamabilirim ama bnce sen eşini de alıp bi doktora gitsen ? tamam sorun onda da ne sorunu var ne zaman geçecekmiş bu sorun bence önce buna bakılması bunun çözülmesi lazım..

evli değilim demişsin ama alttaki tickerda 4 yıldır evliyim diyo.. o nasıl oluyo? :26:

Siz de haklisn o kadr sayfanin hangisin okuyacksiniz,6 ay oldu evleneli,ne ilk gecemizi ne son gecemizi hicbiseyi yasmadik,sorun ne bilmiorum,hep isinin stresini hayatindkai mutlsuzlu ve de keske 1 sene sonra evlenseydik cümlelrinden baska duydugum bisey de yok.Kabul edior sorun bende die ama o da bilmior,cinsellik sifir hic de olmadi zaten,balayinda benim zorlamlrimla bi iki deneme oldu hepsi o,istegi yok öle suruptu pekmezdi cozeck seyler diil,istese herseyi yaprim,bakriz kürlere biseyler,görmezden gelior sorunu,dfalrca konustum saatlerce burdaki arkadslrim biliyor,en son konusmaiz cok kötü oldu,dayanmiorum katlanamiorum deyince katlanmisan katlanma ya yeter dedi bi de bana,önmde ne varsa kirdim gecirdim,o da cok sinirlendi kanepeye yapistiriken kolalirmi tutu morarrti ikisini de hala da daha gecmediler.
Iste size kisa bir özet,durumum bundna ibaret.

Anlıyorum seni canım. Durumun gerçekten çok zor. Ben bir kaç aylık süreçte bile kendimi çok kötü hissetmiştim. Ki sen yeni evlisin. İnsan kendini kadın gibi hissedemez.
Yaşta aslında çok önemli. 10 yaş büyük bir farkmış hemde sorunlu bir erkekle. Sen 26 yaşındasın kadınların orta yaşa kadar cinsel istekleri erkeklere göre daha yoğundur.
Bu durum böyle gider eşin tedavi olmaz ise, sorun daha çok büyüyecek ve birbirinize karşı çirkinleşeceksiniz.
Ya tedavi olacak yada kendine yeni bir hayat kuracaksın. Sonuçta seninde ihtiyaçların var hayallerin var, anne olmak isteyeceksin. Cinsellik istemek sapıklık değildir.
Annesiyle konuşma erkekler için çok önemli kutsal bir şeydir bu, duyarsa incilir. İkiniz arasında halledilmesi gereken bir sorun.
Kimseye kolay kolay boşan diyemem ama durum bunu işaret ediyor. Eşine tedavi olmaz isen boşanacağım de.
Kendini daha fazla yıpratmadan radikal kararlar alman gerekli. Allah yardımcın olsun canım.

kızlara katılyorum kendini daha fazla yıpratma bence sorunun düzeleceğini bilse adam zaten doktora gider çare arardı seninki durumu kabullenmiş ve bir adım bile atmıyor bütün eziyeti sen çekiyorsun ya adamı böle kabulleneceksin yada vakit kaybetmeden ayrılacaksın yol yakınken..... aşk geçer merak etme hangi aşk bitmedi ki,hangi aşk sonsuza kadar sürdü ki acılar baki değildir elbet birgün geçer gider geride kötü bir anı olarak kalır güzel günler yine gelir merak etme....rabbim yüzünü güldürsün inş...

Herkes "eşin ya gay ya da iktidarsız olmalı..." diye düşünüyor. Özellikle iktidarsız olduğu konusuna hiç katılmıyorum, çünkü iktidarsızlık cinsel isteği öldürmez, aksine büyük bir cinsel enerji ve öfkeye sebep olur. Sürekli bu durumun intikamını almaya çalışan bir ruh haline sahip olurlar.
Bence eşiniz aseksüel. Evet seviyor, romantizm hissediyor ancak cinsel ilişkiye ilgi duymuyor. Bu ne yazık ki bir tercih değil, doğuştan gelen bir durum. Aseksüellik, cinsel ilişkiden kasıtlı olarak uzak durmak değil yani, bunun gerçekleşmesine ihtiyaç ve arzu duymamak.

Aseksüel Online

belki isteği vardır ama o kadar çok duvara tosladıki tekrar denemek ve tekrar rezil olmak istemiyordur.

ama benim bildiğim kadarıyla küçük erkek bebeklerinde ereksyonu oluyormuş.
yani küçükkende bi tuhaflık varmıydı yokmuydu sorsun :ssz:

benim oglum 3 ya$inda
ben bi iki defa buyuk olarak gordum ama kurcalamadim sert miydi bilmiyorum :)

Aseksüel Online

benım oglumda 3 yasında sabahları erekte olmus sekılde uyanıyor ..
ve ben ellıyorum cısını fılan yaptırırken sert oluyor bırde hosuna gıdıyor
masallahmı desem pipiye ne desem

kızlar onun dısında su son yoruma bende katılıyorum dogustanda gelebılır veyahut ten uyumud ıcemde ne ten uyumu ıse bır kere bıle denenememıs :S
ıktıdarsız olsa hap bılmem ne ıllakıde caresı bulunur zaman zaman bu tarz sorunlar yasayanlar olmus mesela abım evlendıgıkde 1 kere yapabılmıs sonra ıkı ay hıc olmamıs ama bız hemen duyduk dr fılan gıttı sonr ahersey normale dondu ama 2 ay ıcınde elbetet sevıstıler fakat sertlesme sorunu yasamıs nedense
erkeklerı bılırız kızlar cınsellıgınde nasıl bır doyum noktası oldugunuda sertlıgı devam ettıremıyor olsaydı bıle o nca zaman yapmamaıslıgın uzerıne en ufak bıseyden huylanırız cogumuz evlıyız ıblıyoruz..
Allah genede kımsenın basına vermesın be napsın adamad dıcem uzulmemek gerek baskası adına ama bu sorun duzelmez ben ınanmıyorum cunku en onemlı problem adam cok MEMNUN hayatından.

Merhaba tekrar herkese,sayfalrca yorumalr yazan,careler arayan herkese tesekkür ederim.Evet yine yeniden konusmam gerekiyor zaten cok da sakinim,öyle vurdulu kiridlib ir konusma olmaz.Haklisniz,benim d ekendime bu eziyeti cektirmeye hakkim yok.Tedavi olmasi sart,bahane sunmadan,istir yorgunum su bu demeden,eger kabul ederse ben her daim zaten yanindyim,bir bakalim sorun ne iktidarsizlik mi,psikolojik mi,depresyon mu.Bu arada bana sürekli mucize mi bekliyorsun sen,bu adam böyle gelmis böyle gider diyenlere ithafen.Bu adam böyle gelmemisti,dedigim giib öncesinde biseyler yasadik sertlesmede oluordu,benim elimi tuttugunda bile bunu gözle görebiliordum,saglikliydi yani o zamanlr,benim ekstra bisey söylememe müdaehleye gerek kalmadan yasaniordu zaten aramizda biseyler,tutkuluydu,sevgi ask doluydu.Simdi buna göre yorumlaayin,aseksüelerde var mi böyle bisey,dogustan iktidarsiz olsa o zamnlrda kacardi ki ben zaten hic yasamdim tmm iste dikkat edelim evlenince yasariz doya doya derdi bahanesi de hazir,hicte süphelenmzdim ne yalan söyliyim.

Evet seviyorum ama ömür boyu böyle bu sekild egeciremerm,ömrüm baskalrinin evliligndeki kadinlara ve adamlara imrenerk gecemez,kendimi biliorum,hadi kuabullendim diyelim akil hastasi olur cikarim.Öncelikli ve elzem olan tedavi süreci,eger bu konuda ikna edemzsem 2.asama olark teyzeme ,bi arkadsima,kuzenime anlatmayi düsünuorum.Yani ben elimden geleni yapacgim bu evlilik icin .

Ama bu aralar beynimi farkli bisey kemiriyor yoksa ben sevilmiyor muyum,bu iste benim ruumu parcalayip geciyor,acaba sorun bu mu,bunu da defalrca sormustum,seviyorum tabiki diyor,sen bneim söyle kiymetlimsin falan da filan iste.Düsünsenize evlsiniz hicbir sey yasamiyorsnuz cinsellik adina ve stelik de esim beni seviyor mu diye süpheye düsüyorsunuz,ben geceleri uyuyamaz oldum artik.Buna bir dur demem lazim.

Sevgilerimle..

sevilip sevilmemekle alakası yok.
sen erkekler tüm yattıkları kadınları seviyolarmı sanıyorsun? :ssz:

Merhaba tekrar herkese,sayfalrca yorumalr yazan,careler arayan herkese tesekkür ederim.Evet yine yeniden konusmam gerekiyor zaten cok da sakinim,öyle vurdulu kiridlib ir konusma olmaz.Haklisniz,benim d ekendime bu eziyeti cektirmeye hakkim yok.Tedavi olmasi sart,bahane sunmadan,istir yorgunum su bu demeden,eger kabul ederse ben her daim zaten yanindyim,bir bakalim sorun ne iktidarsizlik mi,psikolojik mi,depresyon mu.Bu arada bana sürekli mucize mi bekliyorsun sen,bu adam böyle gelmis böyle gider diyenlere ithafen.Bu adam böyle gelmemisti,dedigim giib öncesinde biseyler yasadik sertlesmede oluordu,benim elimi tuttugunda bile bunu gözle görebiliordum,saglikliydi yani o zamanlr,benim ekstra bisey söylememe müdaehleye gerek kalmadan yasaniordu zaten aramizda biseyler,tutkuluydu,sevgi ask doluydu.Simdi buna göre yorumlaayin,aseksüelerde var mi böyle bisey,dogustan iktidarsiz olsa o zamnlrda kacardi ki ben zaten hic yasamdim tmm iste dikkat edelim evlenince yasariz doya doya derdi bahanesi de hazir,hicte süphelenmzdim ne yalan söyliyim.

Evet seviyorum ama ömür boyu böyle bu sekild egeciremerm,ömrüm baskalrinin evliligndeki kadinlara ve adamlara imrenerk gecemez,kendimi biliorum,hadi kuabullendim diyelim akil hastasi olur cikarim.Öncelikli ve elzem olan tedavi süreci,eger bu konuda ikna edemzsem 2.asama olark teyzeme ,bi arkadsima,kuzenime anlatmayi düsünuorum.Yani ben elimden geleni yapacgim bu evlilik icin .

Ama bu aralar beynimi farkli bisey kemiriyor yoksa ben sevilmiyor muyum,bu iste benim ruumu parcalayip geciyor,acaba sorun bu mu,bunu da defalrca sormustum,seviyorum tabiki diyor,sen bneim söyle kiymetlimsin falan da filan iste.Düsünsenize evlsiniz hicbir sey yasamiyorsnuz cinsellik adina ve stelik de esim beni seviyor mu diye süpheye düsüyorsunuz,ben geceleri uyuyamaz oldum artik.Buna bir dur demem lazim.

Sevgilerimle..

aseksuel online linkini koymuştum, orada uyarılma olmasının normal olduğu, (sonuçta fizyolojik bir olgu) ancak uyarılmanın mastürbasyon ya da cinsel ilişki ihtiyacı ya da dürtüsü getirmediği yazıyor. eşindeki bence ağır bir üzüntü ya da travmadan kaynaklanan geçici bir aseksüellik de olabilir. sana söyleyemediği bir şeyi kafasına çok takıyordur belki ve cinsel ihtiyacı tamamen bitmiştir. ya da belki aseksüellik doğuştan geliyordur fakat seni çok sevdiği için seninle öpüşmüş ve etkilenmiştir. Aseksüel bir kız vardı, seksüel bir çocukla sevgiliydi (ingiltere'de sanırım.) sadece öpüşüyorlardı cinsellik olarak. eşin de belki öpüştüğünüzde uyarılıyor ancak devamını getirme duygusu olmayabilir. ya bir şekilde bu durumu en azından açık bir şekilde konuşacak, belki bugüne kadar seni kaybetmemek için sakladı sonuçta cinsel ilişki istememesi seni sevmesine engel değil, ancak sana anlatamayacağından, gay ya da iktidarsız damgası yiyeceğinden korkmuş da olabilir...
ama ne olursa olsun sana dürüst olmak zorunda, suçu parasızlık gibi şeylere atmamalı, ya beni üzen şu bu yüzden böyle oluyorum diye geçerli bir sebep sunmalı ya da açık açık konuşmalı.

o sonraya bırakalım dıkkatlı olalım evlenınce cok vaktımız olacak , yada suanda yorgunum işim var kafam dolu bugun bıraz netten baktım tullip
bunlar cınsellık ıcın gecıstırıcı bahanelermıs bır prof. makalesınde okudum......
hakketten ya googla soruyorum eşimle ilişkiye giremiyıorum yada erkekler neden ilişkiye gırmez esleriyle
bı forum asayfasında acılmıyor yanı

Tulip daha önce de yazmıştım sana sadece kendini yıpratıyorsun......sen sadece eşinin hormon düzeylerine baktır......prolaktin hormonu fazla salgılanıyordur .....testesteron eksik salgılanıyordur........bunlar çok nadir olmayan durumlar.........hormonlar normalse sal ipini........belli ki cinsel olarak tercih edilmiyorsun.......

Back
X