Arkadaslar tekrar söylüyorum aramizda son 1-2 aydir ilkler ve bircok gelismelr yasaniyor ve ben dayanamadim yine dün tartistik uzun bir aradan sonra,bana dediki sen böyle sürekli yok 1 sene oldu 1.5 sene oldu diyerek daha da kiriyorsun beni,görüyorsun biseyler yapiyorum cabaliyorum artik,beynimde cözmeye basladim artik bu konuyu dedi bana,kisacasi olan bi kac gelismeyle bile artik bu konuyu konusamz hale geldik,ama ben öyle bu isin hop oldu bitti birlestik diye cözülecgnii düsnmuorum,en son ki yasadigmizda zaten inanilmz bir psikolji ile ittim onu ve biseyler yasamak bile istemiyorum artik bazen,ki eskiden böyle degildim buraya yaziodum hatta duygularim var fln die.
Tüm bu olan bitene ragmen ,anneme söylesem mi lütfen siz bir akil verin,yalniz bilmeyenler icin hatirlatayim annemle ancak telefondan konusma imkanim olacak ,ben yurtdisinda oldugm icin .Lütfen konun fake ,sana inanmiyoruz,saka gibisin vb yorumlari yazacak olanlar yazmasin.Siz ister inanin ister inanmayin,bu hayatta bir tullip var ve yasadigi her neyse tek bir satir bile yalan yanlis olmadan ayni burda yazdiklari gibi.Okuyan ve fikrini belirten herkese tesekkürler...
Gencligim güzelligim gidiyor,kum saatinin bosalan kismi gibi kisim kisim gidiyorum,bu konuyu actigimda 2012 kasimdi.!!!!