merhaba arkadaşlar;
kayın babam kafayı yedi sanırım önce eşim için bi daha bu eve gelmesin dedi sonra kaynımı evden kovdu ben hiç birşey yapmadığım halde benim telefonlarımada çıkmadı..
kayınvalidemde kelebek sana ne yaptı ne diye telefonlarına çıkmıyorsun dediğinde oda ders alsın ilerde hata yaparsa yapmasın demiş bune ya çocuk gibi
2 aylık evliyim gelen giden bitmedi gecen cumadan beride kaynım bizde git demem hayatta ama kayın babamın yaptığı ne böyle çıldırtcak beni iyi niyetimi bozcam ..
olay çok uzun siz sordukça anlatsam olur mu iş yerindeyim toparlaya mıyorum..
bide eşime hayatta kardeşini gönder gibi bişey söylemem ilerde aynı şey benim başımada gelebilir.
bide severim kaynımı sessiz sakindir..
ama kayın babam bana neden bunu yapıyor anlam veremiyorum..
bundan sonra nasıl davranmalıyım bir el atın hanımlar
pazartesi gününden beri beynim çatlıyor resmen ..
haydi arızalı bır kp desene sımdıden rabbım kolaylık versın guselım zor daha cok yenı evlılıgınız evde ıyı huyluda olsa bırı olması sızı tedırgın eder en azından keyfınızı etkıler rahat olamassınız...
bılmıyorum guselım kaynın kendı duusnmesı lasım aslında:26:
sorun kayınpeder mi yoksa kaynının daha ne kadar kalacağının belli olmaması mı?vallaha ben ablam gelip kalmayı barttığında bile rahatsız oluyorum.herkesin evi var sonuçta tamam bir gece iki gece ama ne kadar sürecek.
kayınpedere gelincede takma.yaşlılıktandır.bir süre sonra çocuk gibi oluyorlar küsmüştür
kayınpederin çocukluk yapıyor gibi fazla takılma bence
kaynın da yol yapıyo " abim yengem iyi davranıyolar" dedim diye size belirtiyo
sizin tabi nedemek canım istediğin kadar burada kalabilirsin.. senin de evin demeniz için
valla baştan yüzlersen her başı sıkıştığında sizin evi sığınak görür
benden söylemesi..
abisi istediğin kadar kal falan derse hiç yorum yapmayarak işe başlayabilirsin
yoksa pişman olabilirsin canım...
Daha yeni evlisiniz sizin kaynınızın bunu düşünmesi gerekiyordu.
Hastalık olur tamam derim ama,babam beni evden kovdu size geldim yanlış bence.
kayınbabanızında maşallahı var,herkesle hemen küsebiliyor galiba.
kaynın genç mi? genç çocuklar sever böyle evi bırakıp gitmeleri; sizde genç olduğunuz için muhabbetinizi seviyordur. bence ne olursa olsun kaynına onu istemediği belli etme. erkekler kinci olurlar
canım kayınbabanı kafaya takmıycam aklınca kocan kabahatlı sanada surat asıyo
bosver o konusmuyosa sende muhattab olma rol yapmak zorundada degılsın
yanlız su kaynın muhabbetıne bı cozum bulmalısınız sonucta sen calısıyosun akşam 9larda eve gelıyosun yenı evlısın kocanla zaman gecırmek en dogal hakkın...anlayıs gostermesı ıcın tatlı dılle ızah etmeyı denesen?? babandır vs dıe alttan aldırsan
Kayınvalide ne yapıyor bu sorun yumağının ortasında merak ettim açıkçası....onun da işine gelmiş gibi gözüküyor buradan....ben olsam gider, askerden gelmiş koca adamı tutar kolundan getirirdim.....
kelebek Allah sana sabır versin
ben senin kp böyle biri oldugunu bilmiyordum
çok şaşırdım valla
kaynın çalışmıyormu
yada eşinde başka abisi kardeşi yokmu
yarın başlayacak işe canım..
inan bende böyle olduğunu bilmiyordum iyi adamdı vesselam:44:
bide görümcem var bekar
anlayacağım kimsesi yok ya bahane aradı yerleşmek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?