- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
merhaba arkadaşlar;
kayın babam kafayı yedi sanırım önce eşim için bi daha bu eve gelmesin dedi sonra kaynımı evden kovdu ben hiç birşey yapmadığım halde benim telefonlarımada çıkmadı..
kayınvalidemde kelebek sana ne yaptı ne diye telefonlarına çıkmıyorsun dediğinde oda ders alsın ilerde hata yaparsa yapmasın demiş bune ya çocuk gibi
2 aylık evliyim gelen giden bitmedi gecen cumadan beride kaynım bizde git demem hayatta ama kayın babamın yaptığı ne böyle çıldırtcak beni iyi niyetimi bozcam ..
olay çok uzun siz sordukça anlatsam olur mu iş yerindeyim toparlaya mıyorum..
bide eşime hayatta kardeşini gönder gibi bişey söylemem ilerde aynı şey benim başımada gelebilir.
bide severim kaynımı sessiz sakindir..
ama kayın babam bana neden bunu yapıyor anlam veremiyorum..
bundan sonra nasıl davranmalıyım bir el atın hanımlar
pazartesi gününden beri beynim çatlıyor resmen ..
o zaman bunu eşine belli etmen lazım
eşin maça gitmek için izin istemiş ya
ona deseydinki kardeşinide götürde
bende ihtiyacım olan banyoya rahat rahat gireyim deseydin
burdan çok sinir oldum kelebek
kaynın gidene kadar kaç gel bende kal
o lafı ben kaynımdan değil kayın validemden duydum..
kaynımda valizi yapmış hiç arayıp sormadan kapıya gelmiş bizde işteyiz yani..
eşime her akşam gidin özür dileyin yaşlılık olur diyorum oda gitmiyor çünkü çok kırılmış eee olan bana oluyor böylede ama bide aıl olay c.tesi günü dayımın nişanı var ve kayın babamlarda gelecek benim yakın akrabalarımın içinde suratını asarsa ne olacak gerçi ben onun tepkilerini geçtim asıl mesele benim tepkilerimde çünkü ben kırıldığım birine numaradan iyi davrana bilecek yapıda değilim milletin içinde nasıl olacağız rezil olmak istemiyorum akrabalarıma..
Ama kp'nin bu şekilde davranmasının kesin bir nedeni vardır.
Kaynınla kayınpederini barıştırabilirsin siz araya girseniz.
cnm sakin ol sonradan pişman olacağın şeyler yapma. ne demişler "bakacağın yüze sı...ma, sı...tığın yüze bir daha da bakma"
kp yüzüne bir şekilde bakacağını düşünürsek nişanda surat yapma, samimide davranma relaks ol. hoş geldin et. nasılsın fln. o kadar. hiç konuya girme. tartışma konuları hakkında hiç yorum yapma . başka şeyle ilgilen. telefonunu açıp açmaması çokta umrunda değilmiş gibi davran
cnm bak ben fevri hareket ettim . şu an çok pişmanım. yüz göz olduk. ne güzel remi idik. sen de resmi ol. kavga mı ettiler kv. kp ile sende arma ne arıyosun ne halleri varsa görsünler.
kaynına gelince onu evden nasıl gönderceksin bilmiyorum. eşin diyemezmi git babamın elini öp eve dön diye. eşine ılımlı bir şekilde rahatsız oluyorum. yeni evliyiz. fln bişiler de gönder onu.alıştırma. eşin yanaşmadı mı .kaynına de ki (ama gayet normal güler yüzlü bir şekilde sakince)eee ....... ne zaman eve dönüyosun. orası senin evin. burda ne kadar kalabilirsinki . baban da çok üzülüyomuş zaten. uzatmadan dön evine" de gitsin. oda bu lafı hakkediyor. eğer ben sizde kalmak istiyorum dönmem fln derse ki sanmam. cvp verme.duymazlıktan gel. ya mutfağa git. yada iyi hissetmiyorum kusura bakmayın yatıcam de ve git uyu. tepkini anlasın
sakın bu konuda eşinle tartışma. yok benim kardeşime de olabilir diye de empati yapma. tepene çıkarlar benden söylemesi. iyi uyumlu gelini kim baş tacı etmiş.
bunu ne eşime nede kaynıma yapamam ki
ama hiç oturasım gelmiyor akşamları çay bile içmiyorum odama gidip uyuyorum tat almamaya başladım hep kayın babam yüzünden.
çok mantıklı ama eşim benden önce evde olur ama duşa gircem bu akşam eşimede diyeceğim ki ben duştan çıkana kadar salondan çıkmayın rahat olmak istiyorum dicem evet böyle yapayım belki soru felan sorar bende derim nasıl rahat duş alabilirim dicem..
ama aslında moralim bozuk gibi yapayım eşimde ne oldu diyince 2 gündür duş alamıyorum rahatsız oluyorum felan diyeyim oda gir diyince bende acayım ağzımı yumayım gözümü bunları evden dışarı bile postalaya bilirim belki anlar o zaman..
canım çok teşekkür ederim çok iyisin
kelebek sorun belli oldu cnm
senin fazla iyi niyetinden kaynaklanıyor bunlar
insanlara sen saygıda kusur etmezsin büyügüm dersin
onlar senin tepene çıkar
valla artık eşinle açık açık konuş rahatsız oldugunu söyle
rahatça banyoya giremiyorum de
rahatça ayaklarımı uzatıp dinlemiyorumde
yeni evli oldugunuzu hatırlat
yoksa sonra çok pişman olursun
boş kaldıkça bu bölümde açılan konuları bi oku
çogu yaşanan sorun bizlerin iyi niyetimizi kötüye kullanmalarından ortaya çıkıyor
hatta zamanla dahada ileri gidip bizleri salak yerine koymaya kadar gidiyor
cnm kp yüzünden diyosunda. askerden gelmiş evlenecek yaşta kaynın düşüncesiz. yeni evli insanların yanında ne işi var. onun düşünmesi lazım. hemen kovunca bavulu alıp size yerleşmesi doğrumu.evli görümce yokmu gitsin orda kalsın
kaynın iyi bir çocuk, anladığım kadarıyla sen de ona değer veriyorsun, allah yardımcınız olsun... kaynına şöyle sürekli onunla zaman geçirmek isteyeceği bir sevgili mi bulsanız acaba :) işin şakası inşallah herşey gönlünüzce olsun kendini şöyle avut en azından sizinle yaşamak zorunda bırakılan kişi nefret ettiğiniz biri değil...
size birşey sormak istiyorum ben bugün eve gitmesem annemlere gitsem eşimide arayıp bugün annemlerde kalmak istediği söylesem..
annemlerede sizi özledim geldim sorun yok desem yanlışmı yapmış olurum ?
size birşey sormak istiyorum ben bugün eve gitmesem annemlere gitsem eşimide arayıp bugün annemlerde kalmak istediği söylesem..
Bence gitme annene ne kadarda sorun yok desen annen anlayabılır yüzünden bu seferde işler karışır iycene.Azıcık daha sabret.
benim de amcam lise bitene kadar hep bizdeydi ama tabi annemle arasında 10 yaştan fazla vardı .. amcam halen anneme sen annem gibisin der o ayrı neyse gelelim senin mevzuna sonuçta yeni evlisiniz bir kaç gün kalacaksa neyse ama babasının kovmasını fırsat bilmiş gibi size yerleşmesi de anormal. sonuçka kz olsa neyse ama erkek yani sen de genç bayansın ne kadar rahat oturup kalkabilirsin ki bir de durmadan evde biri var diye hazırolda yaşanmaz .. benim de kayın peder azıcık deli allahtan uzaktayız biz gelen giden yok :))
annenlere gitme işine gelince canım aynı memleketteyseniz azıcık saçma olur daha yeni evlisin kocandan ayrı gün geçirme derim ama gündüz oturmaya git akşam da eşin gelsin işten çıkınca biraz oturup saat geçince evine dönersin hem ailenin de içine kurt düşürme durduk yere üzülmesin dimi.. eşine de ufaktan çıtlat ben rahat edemiyorum diye..
bence yanlış yapmış olmazsın neden yanlış olsun ki özgür bir bireysin sonuçta canım. ayrıca gitmeyi düşündüğün yer annenin evi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?