- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi Dolunayisra
Deli biriyse temkinli olun size zarar vermesin.Aynen öyle milletinyaninda rezil olmayim diye sustum ama uyaninca bir kavga cikacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deli biriyse temkinli olun size zarar vermesin.Aynen öyle milletinyaninda rezil olmayim diye sustum ama uyaninca bir kavga cikacak
Iyice gözlemliyorum su an bakalim ne olacak.. yalnızken boyle degiliz derdi ney bilmiyorumKıyamam ben sana yaa...2 ay çok erken biraz daha dayan derim en azından ben elimden geleni yaptım dersin bu süreç içindede çocuk konusunda dikkatli ol...
Arkadasida sizin dediginizi dedi ve bense bagirip cagirdim zaten sen normal değilsin diye bilmiyorum ne yapicamEvet eşinizin psikolojisi iyi
Değil ve yalnızken farklı insanlar yanında farklı davranması bunun en büyük göstergesi. Halıya kahve dökmek ne demek. Eşiniz kime neyi ispatlamaya çalışıyorsa artık. Zor bi durum. Allah yardımcınız olsun. Üstelik bir de yeni evlisiniz
Her yaptigini meslegine vuruyorum kendimimi kandiriyorum bilmiyorumAsker zihniyeti biraz farklı malesef..ve dediğinz gibi arkaşlrının kalabalk çevrenin yanında kendileri üste çıkarma gibi bi huyları da var..asker ya evin reisi ya..
Cocuk su an mumkun degil istemiyorumÇocuk düşünme bu adamdan hatsiz erkekliğini gösteriyo geri kafali eşiniz üzgünüm. Kahve dökmek nedir yol yakın unutma
Hanımlar 2 yildir sevgilim var ve 3 aydir nisanliyiz. Nisanlim tsk da asker. Bende üniversite okuyorum son 1 senem kaldi.Psikolojik olarak iyi olmadigini cok yogun çalıştığını biliyorum ve bunu kendide kabul ediyor. 2 gun once kavga ettik. Uyuyordu bende aradim uyansin diye telefonla konusuyordu acti ve isim var ben seni ariycam dedi ben de kimle konusuyorsun diye ısrar ettim sinirlendi kapatti. Daha sonra aradi isim var komutanla konuşuyordum daha soruyorsun isim var ariycam diyince uzatma dedi sinirlendi.telefinla konusuyorduk izinden konu acildi ve ankaradan gelmesini istedim geldigi gun 2 saat gorurum diye düşünüyordum.tartistik geldigim gun degil 2 3 gun sonra goruselim bu izni sana ayırmıştım ama ameliyat isim var biliyorsun istanbuldan gecmem lazim bilet cok maliyetli dedi.(istanbuldan kendi memleketine gececek.istanbulda durmayacak) Ben sinirlendim istanbulda ne var biktim artik filan diye bagirdim baya bi o da sinirlendi seni gormek istemiyorum demek ki dedi ben daha cok sinirlendim bitti ayrıldık dedim kapattım. Annemi aramis beni sormus kavga edicez diye beni aramiyor biliyorum. Beni hic aramadi dayanamadım ben aradımDun gece. Niye aramadin aradim hiç bir sey yok gibi konustu biz tartismadik ki diyor niye aramadin dedim isim cok yogundu diyor sen niye aramadin diyor. Ben seni arayacaktim diyor 2 gun olmus hala arayacakti beyefendi.bi daha boyle yapma aramam seni dedim tehdit etmr tamam yapmam dedi.kavgadan kaciyor. Normalde asla aramamazlik yapmazdi. Agir konusurum bitti derim her tartismada bana agir konuşmaz.hep o arar hicbir sey yok gibi ama bu sefer Ben aradim ve cok pisman oldum ilk defa geri dondum aradim. Su an normal konuşuyoruz sabahtan beri 2 kere aradi ama ilk adimi ben attigim icin cok pismanim. Kotu mu yapmisim beklesemiydim?.
Bilmiyorum me yapacağımLaftan anlayan bir adam değil ki neyi konuşacaksınız. Kişiliğini bulamamış hala kompleksli biri.
İşiniz zor böyleleri zor düzelir.
Iki ergen derken ?Iki ergen evlenmissiniz iste. Sonuç tabiki bu olur. Umarim çok iyi korunursunuz, en azindan bir müddet çoçugunuz olmaz.
Bu tıpkı birinin dinini, siyasi görüşünü değiştirmeye çalışmak gibi bi şey. Çocukluktan atılıyor bu, cinsiyete yüklenen egemenlik temelleri. Ben şahsen etrafımda bü tür erkekleri acımasızca eleştiriyorum. Kardeşlerimi, bazen eşimi de. Mesela sizin yerinizde olsam o kahveyi mi döktü ben de tepsiyi sakince yükseltir çat diye önüne bırakır giderdim. Bunların erkeklik dediği şey bildiğiniz sidik yarışı. Alttan almakla yola gelmezler. Zaten amaç sizi sindirmek.Sizin bu söylediklerinizin aynisini bende ona söyledim ve cokta söylüyorum konusmak hicbir fayda göstermiyor kavgayida hic sevmiyorum ne yapmayalim sizce
O raddeye gelmedik ama oyle bir sey yaparsa cok kotu olurDeli biriyse temkinli olun size zarar vermesin.
Kusura bakma kucumsemek icn asla soylemiyorum. Yanlis anlasilmasin lutfen ama esin rutbesinden dolayi boyle kesinlikle. Iste eziliyor emir aliyor hukmedemiyor evde ozellikle baskalarinin yaninda sana boyle yapiyor erkeklik tasliyor. Kompleksli bir insan Allah yardimciniz olsunBirakacak zaten oyle diyor psikolojim bozuldu bide sen üstüme gelme diye. Uzman çavuş rutbesi. Isinden dolayi cok problem yasiyoruz sürekli git gel yasiyor bunalıma gircem bende artık. Normalde yalnizken cok iyiyiz ya sürekli konsuruz ev islerinde yardim eder sariliriz vs.. ama birileri varken allahiimmm hiç o adam yok. Hatta arkadaslarinin yaninda birkav kere bozdum. Erkeklik yapma milletinyaninda normalde boyle degilsin sen boyle olsan ben seninle naisl gecineyim diye arkadaslarina da diyorum yalnizlen böyle degil inanmayin diyorum. O da bugun boyle bir sacmalik yaptıiste
Bende cok elestiriyorum beni sindirmeye calisiuor ama başaramıyorbunu cok iyi biliyor. Bu yuzden boyle sacma seyler yapıyor. Baktim cikmiyor haliyi biraktim oylece su an ne yapmaliyim bilmiyorumBu tıpkı birinin dinini, siyasi görüşünü değiştirmeye çalışmak gibi bi şey. Çocukluktan atılıyor bu, cinsiyete yüklenen egemenlik temelleri. Ben şahsen etrafımda bü tür erkekleri acımasızca eleştiriyorum. Kardeşlerimi, bazen eşimi de. Mesela sizin yerinizde olsam o kahveyi mi döktü ben de tepsiyi sakince yükseltir çat diye önüne bırakır giderdim. Bunların erkeklik dediği şey bildiğiniz sidik yarışı. Alttan almakla yola gelmezler. Zaten amaç sizi sindirmek.
Ama eğer tahammül etmeye devam edeceksiniz sakın söylemeyin çünkü bu arsizliginj arttirmaktan başka bişey yapmaz.Diycem bunuda
Bende bunlarin farkındayım ve dediginiz gibi cocuk uzun bir sure dusunmuyorum.. birkac problem yasadik silah arkadasini kaybetti ve ondan sonra iyice dağıldı zaten psikolojik destek almıyor. Ustune gitmiyim diyorum yarin goremesem vicdanım rahat olsun diyorum alttan aliyorim ama yoruldumUzman çavuş mesleğini yapanların çoğu ruh hastası,
İlerde daha beter olacak gibi sen bu adamdan kolay, kolay çocuk yapma, işin içinden çıkmaz bir hal olur birde çocuk olursa, sen diyeceksin ki ya düzeleceksin yada ben seni terk edeceğim, baktın adam seni tınlamıyor, tekmeyi bas, bununla uzun yıllar yaşanmaz seni ruhen hasta eder
Kesinlikle oyle bunun bende farkindayim ve bir kere bunu bana kendi de soyledi evimde bari benim dediğim olsun diye agzindan kaçırdı ama ben bu adamla nasil devam ederim bilmiyorimKusura bakma kucumsemek icn asla soylemiyorum. Yanlis anlasilmasin lutfen ama esin rutbesinden dolayi boyle kesinlikle. Iste eziliyor emir aliyor hukmedemiyor evde ozellikle baskalarinin yaninda sana boyle yapiyor erkeklik tasliyor. Kompleksli bir insan Allah yardimciniz olsun
böyle insanlar kolay kolay değişmez. eleştiri gibi olmasın ama benim gerçekten merak ettiğim bişey var. hatta benzer problemi olan diğer üyeler de cevap verirse sevinirim. evlendikten kısa bir süre sonra 'gerçek' yüzünü görme nasıl oluyor? yani bi insan öncesinde tamamen rol yapamaz ki. biraz mantıklı aklı beş karış havada olmayan biri evlenmeden önce tartar biçer bişeyleri, kişiliğini analiz eder.
ben bunun toplulumuzda yaygınlaşmış 'ne olacağı belli olmaz' 'kavun değil ki koklayıp alasın' '10 yıldır sevgililermiş bi yılda ayrıldılar, kimseyi tanıyamazsın evlenmeden önce' gibi saçma söylemlere bağlıyorum. kendi annem de dahil olmak üzere sorunlu adamlarla evlenmiş bütün kadınların evlilik öncesi hikayeleri var aslında. nişanlıyken şöyle yaptı, affettim, geçer dedim vb...
bi de en saçması soyle soyle yapıyor ama ben cok seviyor, sürekli sarılır öper vs... yani kadınlar olarak daha kendimizi nasıl düşürebiliriz bilmiyorum. allah razı olsun hayvan gibi muamele yapıyor, ama arada insan gibi davranmaya da tenezzül ediyor demek bu.
kadına şiddet bu kadar problem olmuşken kadınların da bilinçlenmesi artık lazım. şiddet nedir ne değildir bilmemiz lazım. kıskançlığın sevgiyle alakalı olmadığını kişilik problemini anlamamız gerekir. sert erkek fetişizminde uzaklaşmamış gerekir.. başka kadınlara orospu diyip durmayı bırakmamız gerekir, erkeklere hizmet etme zorunluluğunu kafamızdan atmamız gerekir vs. vs...
özet: boşanın.
Yerinizde olsam konuşmam, sessiz kalmakta bir cevaptır.Bilmiyorum me yapacağım