- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Dolunayisra
Gerçekten okuyunca gözlerim büyüdü şaşkınlıktan.Yalnız olsanız bi nebze ama başkalarının yanında bu hareketi yapması gerçekten iğrenç bir hareket 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yorumu ayakta alkışlıyorum. Okudum birkaç yorum resmen şoka uğrattı beni. Değersizleşen kadın. Kadınlık kullanmak diye tabir var aralarında şok ediciNe kadar güzel bir saygı isteme şekli.. Kadınlığını kullanarak bi erkekten saygı istemek, saygı dilenmek.. Müthişmiş.. Sonra bu erkekler neden kadınlara değer vermiyor. Vermez tabi, erkeği tatmin ederek saygı beklenirse o erkek acaba o kadına ne kadar değer verir? Burada karlı çıkan yine erkek olmuyor mu? Değersizleşen de yine kadın olmuyor mu?
Erkek bir kadına birey olduğu için değer vermeli ve saygı duymalı, kadını hazzın doruklarına ulaştırmaya yarayan bir varlık olarak gördüğü için değil.
Kadınlar yapmayın bunu kendinize, önce siz kendinize değer verin ki başkaları da size değer verebilsin. Kendinizi bu kadar küçültmeyin bir erkeğin gözünde. Yazık!
Dipnot: O yürekli kadınlardanım, eşim katiyen bana saygısızlık yapamaz, ataerkillik yapamaz,evin reisi modunda takılamaz, başkalarının yanında ekstra kibar ve saygılı davranır. Bunu da dişiliğimi kullanarak değil, kişiliğimi ortaya koyarak elde ettim.
Başkalarının yanında ben olsam bu tarz bir inatlasmaya girmezdim. Ama sürekli yaptığı bir şey olduğu için tepki anlamında yaptıysanız bilemem o zaman değişir. Tatlı bir dille rahatsız olduğun durumu anlatıp çözebilirsiniz bence. Çünkü normal zamanda yardımcı olan biriymiş. Birbirinize emir vererek değil de rica ederek konuşursanız ne toplum içindeyken ne de başbaşayken bir problem yaşarsınız.Hanımlar ben 2 ay önce evlendim ve eşim askeri personel.. Birkac sıkıntı yaşadık( bizimle ilgili degil) esimin psikolojisi bozuk alttan almaya çalışıyorum ama bende cok yoruldum. Esim maddi acidan asla bir dedigimi iki etmez ne istersem alir. Kendisinin haksiz olduğunu asla dusunmeyen biridir ve cok konuşur gerekli gereksiz her seye bir fikri vardir. Cok yakin arkadaşlarımız var. esimin timden arkadasi ve onun eşi bugün bize kahvaltiya geldiler ve esim bana bi su ver dedi emir vererek ben bundan nefret ederim ama esimde hic rica etme huyu yok neyse verdim. kahvalti sonrasi kahve yaptim ikram ettim. Oturuyoruz , tepside herkese kahve yanina su vermiştim esim de sehpanin uzerine koy dedi koymadim elim dolu sen al koy dedim o da koymadi.. birkac dakika sonra suyu istedi bende vermedim al dediğimde niye almadin dedim o da suyu ver dedi yoksa kahveyi dokerim dedi dokme dedim ve kahveyi arkadaslarimizin yaninda haliya döktü. Sinirlerim bozuldu. Esimin arkadasida sen neyi ispatlamaya calisiyorsun napiyorsun ya dedi. Tabi ben sinirden cildirdim bagirdim cagirdim senin yaptığın insanlik degil normal değilsin sen diye.. arkadaşlarımız kahvelerini ictikten sonra kalktilar.. esimde kulakligi takti ve uyuyor.. hicbir sey soylemedim konusmuyoruz su an. Napicam bilmiyorum. Esim evde yalnizken bana yardim eder oper sever sarilir ilgilenir benimle sürekli ama birileri yanimizdayken erkeklik yapacağı tutuyor. Evin reisi benim ben ne dersem o olur emir vererek konusur artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi. Konusuyorum boyle yapma rezil ediyorsun beni de kendinide diye ama anlamiyor. Karar aldım toplu ortamlara esimle girmiycem uzun bir sure. Esimi nasil duzelticem bilmiyorum. Birileri varken erkekleniyor bende o oyle yaptikca istediklerini yapmiyorum ya da zitti hareket ediyorum bugunde sonucunda haliya kahve doktu rezil etti beni.. Konussam ise yaramıyor. Kavga etmeyelim diye uyuyor simdi ama mecbur uyanicak ve ben nasil konusucam ne yapicam bilmiyorum ne yapmaliyim ?
DuzelmezHanımlar ben 2 ay önce evlendim ve eşim askeri personel.. Birkac sıkıntı yaşadık( bizimle ilgili degil) esimin psikolojisi bozuk alttan almaya çalışıyorum ama bende cok yoruldum. Esim maddi acidan asla bir dedigimi iki etmez ne istersem alir. Kendisinin haksiz olduğunu asla dusunmeyen biridir ve cok konuşur gerekli gereksiz her seye bir fikri vardir. Cok yakin arkadaşlarımız var. esimin timden arkadasi ve onun eşi bugün bize kahvaltiya geldiler ve esim bana bi su ver dedi emir vererek ben bundan nefret ederim ama esimde hic rica etme huyu yok neyse verdim. kahvalti sonrasi kahve yaptim ikram ettim. Oturuyoruz , tepside herkese kahve yanina su vermiştim esim de sehpanin uzerine koy dedi koymadim elim dolu sen al koy dedim o da koymadi.. birkac dakika sonra suyu istedi bende vermedim al dediğimde niye almadin dedim o da suyu ver dedi yoksa kahveyi dokerim dedi dokme dedim ve kahveyi arkadaslarimizin yaninda haliya döktü. Sinirlerim bozuldu. Esimin arkadasida sen neyi ispatlamaya calisiyorsun napiyorsun ya dedi. Tabi ben sinirden cildirdim bagirdim cagirdim senin yaptığın insanlik degil normal değilsin sen diye.. arkadaşlarımız kahvelerini ictikten sonra kalktilar.. esimde kulakligi takti ve uyuyor.. hicbir sey soylemedim konusmuyoruz su an. Napicam bilmiyorum. Esim evde yalnizken bana yardim eder oper sever sarilir ilgilenir benimle sürekli ama birileri yanimizdayken erkeklik yapacağı tutuyor. Evin reisi benim ben ne dersem o olur emir vererek konusur artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi. Konusuyorum boyle yapma rezil ediyorsun beni de kendinide diye ama anlamiyor. Karar aldım toplu ortamlara esimle girmiycem uzun bir sure. Esimi nasil duzelticem bilmiyorum. Birileri varken erkekleniyor bende o oyle yaptikca istediklerini yapmiyorum ya da zitti hareket ediyorum bugunde sonucunda haliya kahve doktu rezil etti beni.. Konussam ise yaramıyor. Kavga etmeyelim diye uyuyor simdi ama mecbur uyanicak ve ben nasil konusucam ne yapicam bilmiyorum ne yapmaliyim ?
Sakın hamile kalma bu adamdan baba olmaz üzgünüm.Hanımlar ben 2 ay önce evlendim ve eşim askeri personel.. Birkac sıkıntı yaşadık( bizimle ilgili degil) esimin psikolojisi bozuk alttan almaya çalışıyorum ama bende cok yoruldum. Esim maddi acidan asla bir dedigimi iki etmez ne istersem alir. Kendisinin haksiz olduğunu asla dusunmeyen biridir ve cok konuşur gerekli gereksiz her seye bir fikri vardir. Cok yakin arkadaşlarımız var. esimin timden arkadasi ve onun eşi bugün bize kahvaltiya geldiler ve esim bana bi su ver dedi emir vererek ben bundan nefret ederim ama esimde hic rica etme huyu yok neyse verdim. kahvalti sonrasi kahve yaptim ikram ettim. Oturuyoruz , tepside herkese kahve yanina su vermiştim esim de sehpanin uzerine koy dedi koymadim elim dolu sen al koy dedim o da koymadi.. birkac dakika sonra suyu istedi bende vermedim al dediğimde niye almadin dedim o da suyu ver dedi yoksa kahveyi dokerim dedi dokme dedim ve kahveyi arkadaslarimizin yaninda haliya döktü. Sinirlerim bozuldu. Esimin arkadasida sen neyi ispatlamaya calisiyorsun napiyorsun ya dedi. Tabi ben sinirden cildirdim bagirdim cagirdim senin yaptığın insanlik degil normal değilsin sen diye.. arkadaşlarımız kahvelerini ictikten sonra kalktilar.. esimde kulakligi takti ve uyuyor.. hicbir sey soylemedim konusmuyoruz su an. Napicam bilmiyorum. Esim evde yalnizken bana yardim eder oper sever sarilir ilgilenir benimle sürekli ama birileri yanimizdayken erkeklik yapacağı tutuyor. Evin reisi benim ben ne dersem o olur emir vererek konusur artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi. Konusuyorum boyle yapma rezil ediyorsun beni de kendinide diye ama anlamiyor. Karar aldım toplu ortamlara esimle girmiycem uzun bir sure. Esimi nasil duzelticem bilmiyorum. Birileri varken erkekleniyor bende o oyle yaptikca istediklerini yapmiyorum ya da zitti hareket ediyorum bugunde sonucunda haliya kahve doktu rezil etti beni.. Konussam ise yaramıyor. Kavga etmeyelim diye uyuyor simdi ama mecbur uyanicak ve ben nasil konusucam ne yapicam bilmiyorum ne yapmaliyim ?
Önemli olan yanlızken degilki sadece en sevmedigim şey toplum içinde insanı rencide etmesi lutfen buna bir dur deyin nasıl alışırsa oyle gitcem tepkinizi net koyun ortaya bir asarım iki susarım git gide soğurum gider deIyice gözlemliyorum su an bakalim ne olacak.. yalnızken boyle degiliz derdi ney bilmiyorum
Sanirim kendiniz el pençe duruyorsunuz diye herkesi öyle saniyorsunuz. Verdiginiz tavsiyeden belli zaten. Adam psikolojik siddet uyguluyor, haliyi mahv edip maddi zarar ediyor ve arkadaslarin önünde konu sahibini rezil ediyor.
Bunun üzerine konu sahibi seksmi yasasin esi ile? Ödüllendirsin dogru çünkü erkek ne yaparsa dogru yapar dimi?
Bide emir verirken "askiim" ile cevap vermek ne demek ya? Es degil köle sanki.
Aynn öyle bir yuva kurulup devam edilmiyor güzel yazmışsınız![]()
Hanımlar ben 2 ay önce evlendim ve eşim askeri personel.. Birkac sıkıntı yaşadık( bizimle ilgili degil) esimin psikolojisi bozuk alttan almaya çalışıyorum ama bende cok yoruldum. Esim maddi acidan asla bir dedigimi iki etmez ne istersem alir. Kendisinin haksiz olduğunu asla dusunmeyen biridir ve cok konuşur gerekli gereksiz her seye bir fikri vardir. Cok yakin arkadaşlarımız var. esimin timden arkadasi ve onun eşi bugün bize kahvaltiya geldiler ve esim bana bi su ver dedi emir vererek ben bundan nefret ederim ama esimde hic rica etme huyu yok neyse verdim. kahvalti sonrasi kahve yaptim ikram ettim. Oturuyoruz , tepside herkese kahve yanina su vermiştim esim de sehpanin uzerine koy dedi koymadim elim dolu sen al koy dedim o da koymadi.. birkac dakika sonra suyu istedi bende vermedim al dediğimde niye almadin dedim o da suyu ver dedi yoksa kahveyi dokerim dedi dokme dedim ve kahveyi arkadaslarimizin yaninda haliya döktü. Sinirlerim bozuldu. Esimin arkadasida sen neyi ispatlamaya calisiyorsun napiyorsun ya dedi. Tabi ben sinirden cildirdim bagirdim cagirdim senin yaptığın insanlik degil normal değilsin sen diye.. arkadaşlarımız kahvelerini ictikten sonra kalktilar.. esimde kulakligi takti ve uyuyor.. hicbir sey soylemedim konusmuyoruz su an. Napicam bilmiyorum. Esim evde yalnizken bana yardim eder oper sever sarilir ilgilenir benimle sürekli ama birileri yanimizdayken erkeklik yapacağı tutuyor. Evin reisi benim ben ne dersem o olur emir vererek konusur artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi. Konusuyorum boyle yapma rezil ediyorsun beni de kendinide diye ama anlamiyor. Karar aldım toplu ortamlara esimle girmiycem uzun bir sure. Esimi nasil duzelticem bilmiyorum. Birileri varken erkekleniyor bende o oyle yaptikca istediklerini yapmiyorum ya da zitti hareket ediyorum bugunde sonucunda haliya kahve doktu rezil etti beni.. Konussam ise yaramıyor. Kavga etmeyelim diye uyuyor simdi ama mecbur uyanicak ve ben nasil konusucam ne yapicam bilmiyorum ne yapmaliyim ?
Siz niye o kadar alındınız ki? Sizden alıntı yapmadım diye hatırlıyorum?
Konuyu tam okumadım,ilk mesaj hariç,kimseden tarafta değilim,fakat dişice ve cilveyle bunu belirtmek nasıl oluyor?
Örneğin ben çocuklarımı ikaz edeceğimde karşıma alıp ciddi ve sakin konuşurum,miymiylanmam.
Kayinvalidem derdini ağlaya yalvara anlatır,çok irrite olurum.
Eşime de bir süre sessizlikten sonra az ve öz kelimelerle bunun kendime yapılmasından hoslanmadigimi,isterse benim de onu mahcup edebileceğini,ama aile olmanın bu olmadığını üstüne basa basa söylerim,hepte iyi sonuç almışımdır.
Insan olsa böyle yapmaz. Hicbir sey söylemedim susuyorum uyaninca napicam bilmiyorum.
Bunu yapan adam konu sahibi haliyi silmem falan derse siddet uygular gibi geldiNe mi yapacaksın? Uyaninca yaptigi terbiyesizligin aciklamasini yapmasini isteyeceksin. O haliyi da sen degil o silecek. Senden ozur dileyip, haliyi silmedigi ve bir daha bu tarz davranislarda bulunmayacigina dair seni ikna etmedigi muddetcede suratina bakmayacaksin. Saygısız!