- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Dolunayisra
Ergenin kelime anlama
Ergenin kelime anlamini biliyorum ben 22 esim de 26 yasinda telefonla konusma olayi nerden cikti anlamadim ? Ben oyle bir sey soylemedim size ? Evet esim olaylara gereksizyere tepkilee veriyorum onu savundugum icin bunu yazmiyorum tasnif etmiyorum ama sizinde su an bana yuklenmeniz gereksiz. Ben cocuk dusunmuyorum ve su süreçte cocuk istemiyroum. Uyurken de uyandirmadim uyaninca konusucam dedim.
Telefon olayi geçmis konuda okudum. Ben sana yüklenmiyorum, sadece üzücü buluyorum. Yani baze seyler az çok belliydi. Niye bile bile lades dedin? Iste bunlarin hepsi filmlerden geliyor. Kadinlar kurtarici oluyor, sonra erkek kuzu gibi oluyor ve mutlu son gibi.
Degil, gördügün gibi degil iste. Bu yaslarda sen üni'yi daha yeni bitirip hayata atanacaktin. Is bulmayi çabala, arkadaslar ile gezip tozmak. Onun yerine halidaki kahve lekesini çikartmaya çalisiyorsun.
Yani lütfen esine iyi bir ders ver. Hemen yelkenlerini suya indirme. Bu konuda tepkin çok hakliydi çünkü. Gerekirse günlerce trip at, ev isi hiç yapma (ayirten is bölümü olsun evde, sen hizmetçi degilsin). O yanlisini anlayana kadar tripine devam et.