2 aylık evliyim olmuyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli derken bir gülücük sonrasını ekledim. Hadi cevap ver rica ediyorum. Nasıl kullansin dişiliğini bu terbiyesizlik karşısında ona buna takılıp durma o kadar şey yazdım bacıma takıldın şimdi yazdım gene şimdi duzenlememe takıldın.
Aa ya da dişiliğini kullanamadığın için cevapların böyle olabilir mi? Düz konuşmaya pek alışkın değilsin ya heralde kusura bakma

Hiç bir şey anlaşılmıyor ki yazdıklarınızdan? Neyine cevap vereyim? Farklı görüşlere biraz daha esnek olun hayatta. Kendi mutsuzluklarınızı da başkalarına yansıtmayın.

Aynen ya naparsa yapsın konularına cevap yazmayız olur biter bu ne be kadın bizi asacak nerdeyse eşin suçlu dedik diye😃
Okurken ben empati yaptım ve utandım, bulunduğu duruma.
olay Allah razı olsun ozunde iyi birine gelince, konudan kosarak uzaklaşıyorum. Bide senin yorumların gercekcı ve buderece dogruyken, diger uyenın seni sorgulaması? Hıc tahammül edemiyorum
Baska konulara gecelim, ozunde iyi olmayanların oldugu 😊😇

Yoo silme kalsin oyle diyor bende biraktim kaldi oyle yikamaya verecek mecbur

Geçti Bor'un Pazarı ,Sür Eşeği Niğde'ye.
Madem yaşlarınız da gençmiş , Birbirinizi idare etmeye çalışın. Çocuklar bile yapmaz bu kahve dökme işini. Azıcık değer veren bir insan olsa zaten yapmaz. Saygısızlık 🙄

Bu arada toplu cevap mahiyetinde yazıyorum,

Konu sahibinin geçmişini bilmiyordum arada eşi başka şeyler de yapıyor diyenler olmuş,
Olay o kadar uzun boylu ise bir şey diyemem,
Yani başka abartılı hareketler de varsa benim önerim ters de tepebilir
Abartılı seyler olarak ne yapiyormus bilmiyorum ben evlendikten sonra yasadigim ilk problemi buraya yazdim bundan ote bir sey olmadi

Yoo silme kalsin oyle diyor bende biraktim kaldi oyle yikamaya verecek mecbur
Hı tamam o zaman sorun yok😃
Hiç bir şey anlaşılmıyor ki yazdıklarınızdan? Neyine cevap vereyim? Farklı görüşlere biraz daha esnek olun hayatta. Kendi mutsuzluklarınızı da başkalarına yansıtmayın.
Hiçbir şey anlaşılmıyor mu? İşine gelmiyor diyelim ya da sanırım Türkçe konusu sende sıkıntılı yoksa ben açık ve net ifade ederim kendimi her zaman.
Ne saniyorsunuz dişiliğini kullanmadan hataya hata diyenlerin mutsuz olduğunu mu ?
Sizin devir eski kadınlarda kaldı boşanamadigi için kocam kocacim başımda erim napayım diyenler. E bir de böyle birkaç tane var napalım olsun.
Yalnız bir şey diyeyim öyle dişiliğini yansitirken adama her seferinde kişilik gözünde küçüklüyor adamın nasılsa erim diyor bir şey demiyor diyor.
Her kişilik gosteren mutsuz olmuyor dişilik gosterenleri de çok gördü bu gözler. Evlilik bu iyide olur kötü de yalniz ahkam kesme öyle bilip bilmeden iftira atma ayip. Kime anlatiyorsam daha Türkçe yazdığım halde anlamadığını söylerken 😃 hadi bacım ya sağdan alalım sizi malum diyalog kurmada çok zorlaniyor(s)unuz benimle.

Yanı ben de asker eşiydim 10 yıl mucadeleden sonra iki ay önce boşandım.Ben de benzer seyler yaşadım.Insanlarin özellikle de ailesinin yanında beni sürekli rencide ediyordu.Yaptigim hicbir şeyi beğenmiyordu.Degismesini bekledim yıllarca ama değişmedi.bosanmadan sonra gittiğim psikolog bana eşim ile benim aramda ast ust iliskisi oldugunu ve esimin beni ezmeye calistigini söyledi.Beni astı gibi gormus yani.Sizin konuda ayni benim 10 yilboyunca yasadiklarimin baslangici gibi geldi.Bu adamla ömür gecmez
Allah hakkimizda hayirlsiini versin cekemedigim yerde birakirim ne yapayim.. tek basina evlilik yurutulmez..

Bir şey soracağım eşiniz burada yazılanlar kadar kötü mü cidden? Geçmişte de sanırım birşeyler olmuş.
Ne gibi kotuluk onu anlamadim ki ben evlendim ve cok uzun zamandir ilk defa konu actim.. esimin bilmediğim baska hangi kotu huyları varmis ben bilmiyorum bilenler yazsin bizde öğrenelim 😇

Hanımlar ben 2 ay önce evlendim ve eşim askeri personel.. Birkac sıkıntı yaşadık( bizimle ilgili degil) esimin psikolojisi bozuk alttan almaya çalışıyorum ama bende cok yoruldum. Esim maddi acidan asla bir dedigimi iki etmez ne istersem alir. Kendisinin haksiz olduğunu asla dusunmeyen biridir ve cok konuşur gerekli gereksiz her seye bir fikri vardir. Cok yakin arkadaşlarımız var. esimin timden arkadasi ve onun eşi bugün bize kahvaltiya geldiler ve esim bana bi su ver dedi emir vererek ben bundan nefret ederim ama esimde hic rica etme huyu yok neyse verdim. kahvalti sonrasi kahve yaptim ikram ettim. Oturuyoruz , tepside herkese kahve yanina su vermiştim esim de sehpanin uzerine koy dedi koymadim elim dolu sen al koy dedim o da koymadi.. birkac dakika sonra suyu istedi bende vermedim al dediğimde niye almadin dedim o da suyu ver dedi yoksa kahveyi dokerim dedi dokme dedim ve kahveyi arkadaslarimizin yaninda haliya döktü. Sinirlerim bozuldu. Esimin arkadasida sen neyi ispatlamaya calisiyorsun napiyorsun ya dedi. Tabi ben sinirden cildirdim bagirdim cagirdim senin yaptığın insanlik degil normal değilsin sen diye.. arkadaşlarımız kahvelerini ictikten sonra kalktilar.. esimde kulakligi takti ve uyuyor.. hicbir sey soylemedim konusmuyoruz su an. Napicam bilmiyorum. Esim evde yalnizken bana yardim eder oper sever sarilir ilgilenir benimle sürekli ama birileri yanimizdayken erkeklik yapacağı tutuyor. Evin reisi benim ben ne dersem o olur emir vererek konusur artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi. Konusuyorum boyle yapma rezil ediyorsun beni de kendinide diye ama anlamiyor. Karar aldım toplu ortamlara esimle girmiycem uzun bir sure. Esimi nasil duzelticem bilmiyorum. Birileri varken erkekleniyor bende o oyle yaptikca istediklerini yapmiyorum ya da zitti hareket ediyorum bugunde sonucunda haliya kahve doktu rezil etti beni.. Konussam ise yaramıyor. Kavga etmeyelim diye uyuyor simdi ama mecbur uyanicak ve ben nasil konusucam ne yapicam bilmiyorum ne yapmaliyim ?
Kafada var :sopa:

Okurken ben empati yaptım ve utandım, bulunduğu duruma.
olay Allah razı olsun ozunde iyi birine gelince, konudan kosarak uzaklaşıyorum. Bide senin yorumların gercekcı ve buderece dogruyken, diger uyenın seni sorgulaması? Hıc tahammül edemiyorum
Baska konulara gecelim, ozunde iyi olmayanların oldugu 😊😇
Teşekkür ederim katılıyorum size. Kimsenin kötülüğünü istemiyoruz ki sadece empati yaparak ne tepki veririz onu söylüyoruz ama cadı oluyoruz napalım. Doğru soyleyeni dokuz köyden kavuyorlar ya o misal olduk burda😃 yoksa tabiki keşke kimse bunları hic yaşamasa her evlilikte sorun olur ama göze baka baka kahve dökmek çok ayrı bir kafa

Teşekkür ederim katılıyorum size. Kimsenin kötülüğünü istemiyoruz ki sadece empati yaparak ne tepki veririz onu söylüyoruz ama cadı oluyoruz napalım. Doğru soyleyeni dokuz köyden kavuyorlar ya o misal olduk burda😃 yoksa tabiki keşke kimse bunları hic yaşamasa her evlilikte sorun olur ama göze baka baka kahve dökmek çok ayrı bir kafa
Aynen öyle, isterim ki butun hemcinslerim el ustunde tutulsun cok sevilsin en çokta saygı görsün. Zıt göruslerı dusmanlık göreceksen konu acmazsın. Herkes ıstedıgın cevabi veremez vermek zorunda da değil.
Dısarıdan söylenen yemegı lutuf gıbı görmek cok uzucu geliyor bana.
Allah akıl fıkır huzur versin herkese. 😊😇

Arkadaşımın eşi askerdi. Bir gün yemek yerken adıyla sert bir şekilde seslendi başıyla ayranı işaret etti. Arkadaşım hemen kalktı bardağını doldurdu. Eşim ve ben şok olduk.

Bunlar sıkıyorsa iş yerinde yapsınlar ya bu saçmalıkları. Yemez tabii. Evde ezecekleri kendilerinden aşağıda gördükleri hizmetçileri var.

Halıyı silmeniz tam facia. İstediğini yaptırmış. Ve gerçekten merak ediyorum birlikte oturup yemek mi yediniz? Yani siz durumu çözdünüz mü şimdi? Adam yaptığı şeyi nasıl açıkladı.

Benim eşimde anasının babasının yanında horozluk yapıyordu. daha bir çok şey.. birikti birikti Bomba gibi patladım annemın evine geldim boşanma davası acıcam. cehennem olsun pislik.

5 para etmez derken ? Nerden bu kaniya vardiniz acaba
Nısanlıyken yanına gelmek yerine İstanbula gıtmıs BENİ gormeye neden gelmedin dedıgımızde seni görmek ıstemedigini söylemis Yuzune? Konu acmıssın bunla ilgili
Nısanlıyken de sizi takmıyormuş işte. Eski konu ve yorumlarınıza baktım.
Hatta siz bunun ustune onu aramıssınız o sizi aramamıs vs.
Deger vermemesi sizce normal mi?
Bi tik ustude halıya kahveyi bilerek dökmek işte
Daha ne yapsın?

Yanyana cok vakit geciremedik. Mesafeli oldugumuz insanlarin yaninda asla böyle yapmaz. Cok yakin olduğu insanlarin yaninda boyle sacma civik hareketleri var kime neyi gösteriyor bilmiyorum.
Terbiyesiz herif, asker olsa ne fayda insan değil üzülmeyin kimse size kötü demez o arkadaşları evden çıkınca ona ruh hastası demiştir eminimki..Affetmeyin ben olsam bunu ona fena ödetirdim ama siz burnunu iyice sürtün kendine gelsin saygısız terbiyesiz herif.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X