2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

Bu

ihtimalde var tabi yaşamadığım için bilemiyorum ama seninde tecrubelerine güveniyorum..yei birisiyle olamıyor musun peki yada insanlar evlenmiş boşanmış diyemi yadırgıyor
An yakın en i arkadaşın bile senden uzaklaşıyor ortamda dul die anlatılıp o sana gitmz dul akrabalar herkes sade sn düşünüyor ha anne baban bu sürede üzüntüden kahroluyor tabi sen savaş bundan kaçma kaynanan laf verme sakın hep mutluluk paylaş yalandan da olsa eşini kendi haline bırak sakın boşanma zor boşanmak yıprancan pişman olursn olan sana olur
 
Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(

Ne şans denemesi canım adama zaten boşanalım demişsin o da hay hay demiş daha neyi yapacaksın. Çok yanlış herkesin eşi evliliği farklı. Basit bir sebepten boşanma lafı edenle bir ömür nasıl geçer? Zannediyorsunuz aman nolur yapma diyecek ağlayacak felan yememiş adam işte. Kusura bakma ama sevseydin boşanmanın lafını edemezdin önce sen korkardın. Allah akıl fikir versin ne deyim.
 
Boşanmak icin evlenmişsiniz gibi birşey olmuş. Daha 2 aylıkken eve almayıp , kapıda yatmasini mi bekliyordunuz? Annesine gidecek tabi. Ve direk bosanalımıda siz demişsiniz. :işsiz: Ben ortada büyük birşey göremedim.Yaşlar kucuk herhalde.. cinsellikde yok evcilik oyunu sandınız galiba..
 
An yakın en i arkadaşın bile senden uzaklaşıyor ortamda dul die anlatılıp o sana gitmz dul akrabalar herkes sade sn düşünüyor ha anne baban bu sürede üzüntüden kahroluyor tabi sen savaş bundan kaçma kaynanan laf verme sakın hep mutluluk paylaş yalandan da olsa eşini kendi haline bırak sakın boşanma zor boşanmak yıprancan pişman olursn olan sana olur
Off yaaa bir kurtuluş olaral görüyordum cok üzüldüm suan
 
Bala
Ne şans denemesi canım adama zaten boşanalım demişsin o da hay hay demiş daha neyi yapacaksın. Çok yanlış herkesin eşi evliliği farklı. Basit bir sebepten boşanma lafı edenle bir ömür nasıl geçer? Zannediyorsunuz aman nolur yapma diyecek ağlayacak felan yememiş adam işte. Kusura bakma ama sevseydin boşanmanın lafını edemezdin önce sen korkardın. Allah akıl fikir versin ne deyim.
Balayımızın ikinci günü annesi aradı selam gönderdi o sırada bende birşeyle ugrasıyordum duymadım.Başladı annem selam gönderdi selamını nasıl almazsın diye.Ve bana bu sebepten ilk boşanmayı kendisi söyledi.Bunun üzerine kusura bakmayın ama ikinciyi bende söylemek zorunda kaldım.Kimse balayında kayınvalidesi yüzünden kavga etmek istemez herhalde
 
Bunu yazan sizsiniz? Kusura bakmayın ve yanlış anlamayın diyorsunuz. Sonra da dış görünüşü kast etmedim diyorsunuz. Gerçekten çok çelişkilisiniz.
Madem onu kast etmediniz neden belki yanlış cümle kullanıyorum dediniz. Yapmayın lütfen ya. İnsanların aklı ile alay etmeyin.
Hayatım ben sanırım konu sahibinin ne demek istediğini anladım. Aynı kv bende de var. Yüzüne balınca insanın tüm yaşam enerjisini alıyor. Bakışlarıyla bana beni istemediğini, sevmediğini, oğluyla boşanmamızı istediğini, oğluna brni hiç yakıştırmadığını o kadar iyi belli ediyor ki, ikinci defa yüzüne bakasım gelmiyor. Bazı insanların içinin kötülüğü yüzüne vuruyor gerçekten benim kv öyle, sanırım konu sahibininki de öyle.
 
A
Hayatım ben sanırım konu sahibinin ne demek istediğini anladım. Aynı kv bende de var. Yüzüne balınca insanın tüm yaşam enerjisini alıyor. Bakışlarıyla bana beni istemediğini, sevmediğini, oğluyla boşanmamızı istediğini, oğluna brni hiç yakıştırmadığını o kadar iyi belli ediyor ki, ikinci defa yüzüne bakasım gelmiyor. Bazı insanların içinin kötülüğü yüzüne vuruyor gerçekten benim kv öyle, sanırım konu sahibininki de öyle.
aynennn bizzat kendisini anlattınız suanda
 
Merhabaaa ben geldim :) sizi iyi anladığımı düşünüyorum çoğu sayfayı okudum.

Ben de 2 aylık evliyken boşandım. Ben de balayına ailemle gittim 😂 ben kendimi anlatayım. Bundan 7-8 yıl önce tanıştık. 2-3 ay arkadaşlık. Sonra 9 ay buz gibi bir nişanlılık. Biz sevgili bile değildik. Aileler nezdinde görüştük. Nişanlılıkta ayda bi kere gorusuyoduk ailem oyle uygun gordugu icin zannediyordum. Ama o da hic gorusme gayretine girmiyordu. Ben muhafazakarim. Gelirse elimi tutarmis gunaha girermis bahanesi buydu. El ele tutusmadan evlendik dusunun.

Ha diceksiniz ki boyle biriyle niye evlendiniz. Ama herkesn icinde bulundugu sartlar farkli. Babasiz buyudum kendimi anneme hep yuk hissettm. Aile yuva kurma istegyle de ilk karsima cikanla evlendim. Baskasiyla da flort etmemistm dogru durust. Gereklerini bilmiyodum. Oyle evlenmis bulundum.

Ben 21 yasindayim o 31. 10 yas buyuk olmasina ragmen olgun davranamadi. Dogru durust masraf yaptirmadan evlendigim halde takilarimi almaya kalkti. Ki soz vermisti dokunulmayacak diye. O soz uzerine evlendim. Taktiklari da toplamda 6 bilezik yani. Belime altin kemer takmadilar.

Haliyle evlendik ve bilezikleri almak icin eziyet etmeye basladi. Psikolojk siddet diyelim. Yalanlar dolanlar basladi. 2 aylik evlilikte faturalar bile gecikti. Ben ailemn evinde hic bilmem fatura odenmedigini mesela. Sirf benden taki almak icin diye dusunuyorum.

Arti olarak esyalari ailesi alacakti guya. Ama galiba o ödüyodu. Şeffaflik yoktu.

Ben de takilarimi gizlice aileme emanet ettim. O yuzden hic alamayacagi icn beni gozden cikarmayi goze aldi 😁 cok tanidik geldi yasadiklarniz bana o yuzden uzun uzun anlatayim dedim.

Sonra bir de cinsellik konusu. O tecrubesizdi ben tecrubesiz. Ama ben netten her seyi okumus ogrenmistim. Yasamadm diye bilmemeye de gerek yok sanirm. Bu arkadas tahmnmce okumamis bile. Dediniz ya yerini biliyomu emin deglm diye. O da bilmiyodu inanin. Bilmemek ayip degl ama ogrenmemek iste. Ilk gece beni hazirlamadigi halde direk olaya dalmak istedi uyardim dinlemedi. Saatlerce agladim ertesi gun yuruyemedim ama olmadi yani. Sadece zorladi saatlerce. Oyle olunca da ben hep yanasmaya sorunu halletmeye calistim

Yaklastim suslendim puslendim basim agriyo deyip beni reddettigi bile oldu. O yuruyemedgm gun beni ailesine goturmeye kalkti. Zamanla sorunlar asilsin dedm. Havluyla bile karsiladm. Giyin de anneme gidelm cok ozledm dedi. Bi kadini oyle goren bi erkegn de aklina direk annesi gelmeliydi zaten (!)

Cok ailesine duskundu. Biz daha cinsel sorunumuzu halledemeden ailem ailem diye tutturmasi beni daha da delirtti sanirim.

Doktora da benim zorumla gitmeyi kabul etti ama sadece ben gozuktum o gozukmedi doktora. Beni sucladi. Aksama kadar evde tektim. 10 saniye filan ariyodu galiba. Baska ilgi alaka yok. Bi de aksam geliyodu abisiyle telde konusa konusa. Eve giriyor telde konusmaya devam ediyor. Ondan sonra surekli ailesine gotuemeye calisiyordu. Bigun sokakta elimden ceke ceke bile goturdu. Ne hastalk dinliyodu ne bisey.

Benim o kdr anlayisli annem eve gelince de hosgeldn bile demedi. Dusunun bunlar icimde kin oldu buyudu.

Suclaninca da beni begenmedgni filan dusunmeye basladim. Gunduzleri ben guzel degl miyim beni mi begenmiyo diye agliyodum. Reddedilmek o kdr agirki cinsel yonden bi kadin icin. Bana kendi istegyle 2 kez yanasti galiba toplamda. Bi ilk sefer ayip olmasn diye heralde. Bi de artk her sey kopunca. Onda da ben reddettm sonra ayrildik zaten. O aradaki yanasmalar hep benim sayemde oldu.

Ben de kendimi kastım ettim ama onun yuzunden. Sonra kendimi birakmayi ogrendm 2 kere olur gbi oldu yine onun sorunlari yuzunden basariyla sonuclanamadi.

Simdi dusunuyorum da nisanlilikta da gelmiyoduki bu yanima. Demek sorun bende degilmis.

Neyse maddi sorunlar da patlak verince iyice ve de ailecilik vs. Ben rest cektm ailemn yanina geldim. Dedimki o borclarinin ne borclari oldugunu bana faturalandir. Takilar bozdrup odeyecegm. Dediki sana hesap vermek zorunda deglm. Ben de nereye gitcegini bilmedigim bi yere taki vermek zorunda degildim.

Ailemn yanina gelince 10 gun sonra aradi yine taki istedi. Komsum eve esyalarimi almaya gittignde esyalarimi kapiya kdr tasimis. Aldi ailesini geldi sonra bizden haber gidince. Ben duzeltir sandim ama hala taki beklentisi icindeydi.

Ha bir de balayi mevzusu. Birlkte gidecektk. Bana soz verdigi bi yer vardi. Yalandan soz vermis goturemedi. Ailem de uygun bi yere gidecekti. Dedm onlarla gidelm madem durumun yok. O da tavir almak icin gelmedi. Ben de inat ettm ailemle gittim. Yine de orda haftasonu yanima gelmesni istedm. Kiz kardesinin bi isleri vardi onun icin gelmedi. Ailemle balayi yaptm sayesnde.

Bi kere de ailemin evindeydm aksama kdr durmak icin izin istedim ondan. Kabul etti. Sonra gelip almadi beni. Gelemem oraya kadar kendin gel dedi. Kac vesaitlik yol hava kararmis. Ona kizip dedimki ben senin karinim. 9 a kadar da dursam gelip alcaksin dedim. Ki annem calisiyodu gec geliyodu onu gormeden gitmek istememistim

Bunu gidip benim sulaleme şey diye anlatmis. 9 a kadar gezerm eve gelmem 5 te diye. Bu iftirayi da duyunca bende hersey bitti. Catir catir bosadim.

2 yil surdu cekismeli once. Sonra davam reddedildi. Cunku avukatn doldurdugu iftira yalan dolu dilekceyi duzeltip gercek yasadklarimi anlatmistm. Bunlarn da hukuk dilinde karsiligi yokmus sanirim. Kanitlayamadm filan reddedildi. Vicdanm rahat en azndan. Sonra anlasmali bosandk. Onda bile avukatini bana odetmeye calisti. Rest cektm filan.

Mahkeme sureclernde cok dik durdu. Hic acaba bile demedi. Onun o kustahlgi beni daha da delirtti. Her durusma sonrasi eve gelince aglama krizler geciriyodum sinirimden. Onun karsisinda dik duruyodum.

Hic pisman olmicak saniyodum cok ah ettm. 7 yil sonra mesaj atti 😂 mutlu olabilmiş miymişim yaptiklarimdan sonra? Ya bana yasatilanlar? Yillardir karsima kim ciktiysa erkek mi degil mi diye turlu stres yasadim 😂 ya bu da ayniysa diye her cikana korkuyla yaklastim. Allah bildigi gibi etsn.

Bu kadar basit miydi dedi yillar sonra 😂 Ona evlendgmi ve cocugm oldugu sekilde yalan haber ucurduk. Sesi titremis. Beter olsun. El kadar kizi kandir evlen. Bi de anlamiyo diye cinsel sorunlarini yutturmaya calis. Bi de bilezik vermiyo diye bosanmayi kabul et. Yalan dolan vs.

Sonra yasadiklarm mi? Toplumun asagiladigi oldu. Degerim dusmus gibi davrananlar oldu. Cok zor gunler gecirdim. Ama calistin kurslara gittim. Yapi olarak da kendini mutlu etmeyi seven bi insanim. Allah da yardim etti toparlandm sukur.

Karsima cikip bu durumu hic sorun etmeyen de oldu. Sorun eden beni gunlerce aglatan da oldu.

Ama hepsinin karsisinda dimdik durmayi ogrendm. Ustune yanlis bi nisanlilik da yasadm 2 yil. Ama ondan da kurtuldum sukur.

Simdi hayatm yolunda sukur. Allah bi aksilik nasip etmezse yakinda iyi haberler verecegm insallah bakalm 😁

Sizi anlayacak biri olarak anlatmak istedm hepsini. Belki ise yarar bisiler bulursunuz. Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah
 
Son düzenleme:
Merhabaaa ben geldim :) sizi iyi anladığımı düşünüyorum çoğu sayfayı okudum.

Ben de 2 aylık evliyken boşandım. Ben de balayına ailemle gittim 😂 ben kendimi anlatayım. Bundan 7-8 yıl önce tanıştık. 2-3 ay arkadaşlık. Sonra 9 ay buz gibi bir nişanlılık. Biz sevgili bile değildik. Aileler nezdinde görüştük. Nişanlılıkta ayda bi kere gorusuyoduk ailem oyle uygun gordugu icin zannediyordum. Ama o da hic gorusme gayretine girmiyordu. Ben muhafazakarim. Gelirse elimi tutarmis gunaha girermis bahanesi buydu. El ele tutusmadan evlendik dusunun.

Ha diceksiniz ki boyle biriyle niye evlendiniz. Ama herkesn icinde bulundugu sartlar farkli. Babasiz buyudum kendimi anneme hep yuk hissettm. Aile yuva kurma istegyle de ilk karsima cikanla evlendim. Baskasiyla da flort etmemistm dogru durust. Gereklerini bilmiyodum. Oyle evlenmis bulundum.

Ben 21 yasindayim o 31. 10 yas buyuk olmasina ragmen olgun davranamadi. Dogru durust masraf yaptirmadan evlendigim halde takilarimi almaya kalkti. Ki soz vermisti dokunulmayacak diye. O soz uzerine evlendim. Taktiklari da toplamda 6 bilezik yani. Belime altin kemer takmadilar.

Haliyle evlendik ve bilezikleri almak icin eziyet etmeye basladi. Psikolojk siddet diyelim. Yalanlar dolanlar basladi. 2 aylik evlilikte faturalar bile gecikti. Ben ailemn evinde hic bilmem fatura odenmedigini mesela. Sirf benden taki almak icin diye dusunuyorum.

Arti olarak esyalari ailesi alacakti guya. Ama galiba o ödüyodu. Şeffaflik yoktu.

Ben de takilarimi gizlice aileme emanet ettim. O yuzden hic alamayacagi icn beni gozden cikarmayi goze aldi 😁 cok tanidik geldi yasadiklarniz bana o yuzden uzun uzun anlatayim dedim.

Sonra bir de cinsellik konusu. O tecrubesizdi ben tecrubesiz. Ama ben netten her seyi okumus ogrenmistim. Yasamadm diye bilmemeye de gerek yok sanirm. Bu arkadas tahmnmce okumamis bile. Dediniz ya yerini biliyomu emin deglm diye. O da bilmiyodu inanin. Bilmemek ayip degl ama ogrenmemek iste. Ilk gece beni hazirlamadigi halde direk olaya dalmak istedi uyardim dinlemedi. Saatlerce agladim ertesi gun yuruyemedim ama olmadi yani. Sadece zorladi saatlerce. Oyle olunca da ben hep yanasmaya sorunu halletmeye calistim

Yaklastim suslendim puslendim basim agriyo deyip beni reddettigi bile oldu. O yuruyemedgm gun beni ailesine goturmeye kalkti. Zamanla sorunlar asilsin dedm. Havluyla bile karsiladm. Giyin de anneme gidelm cok ozledm dedi. Bi kadini oyle goren bi erkegn de aklina direk annesi gelmeliydi zaten (!)

Cok ailesine duskundu. Biz daha cinsel sorunumuzu halledemeden ailem ailem diye tutturmasi beni daha da delirtti sanirim.

Doktora da benim zorumla gitmeyi kabul etti ama sadece ben gozuktum o gozukmedi doktora. Beni sucladi. Aksama kadar evde tektim. 10 saniye filan ariyodu galiba. Baska ilgi alaka yok. Bi de aksam geliyodu abisiyle telde konusa konusa. Eve giriyor telde konusmaya devam ediyor. Ondan sonra surekli ailesine gotuemeye calisiyordu. Bigun sokakta elimden ceke ceke bile goturdu. Ne hastalk dinliyodu ne bisey.

Benim o kdr anlayisli annem eve gelince de hosgeldn bile demedi. Dusunun bunlar icimde kin oldu buyudu.

Suclaninca da beni begenmedgni filan dusunmeye basladim. Gunduzleri ben guzel degl miyim beni mi begenmiyo diye agliyodum. Reddedilmek o kdr agirki cinsel yonden bi kadin icin. Bana kendi istegyle 2 kez yanasti galiba toplamda. Bi ilk sefer ayip olmasn diye heralde. Bi de artk her sey kopunca. Onda da ben reddettm sonra ayrildik zaten. O aradaki yanasmalar hep benim sayemde oldu.

Ben de kendimi kastım ettim ama onun yuzunden. Sonra kendimi birakmayi ogrendm 2 kere olur gbi oldu yine onun sorunlari yuzunden basariyla sonuclanamadi.

Simdi dusunuyorum da nisanlilikta da gelmiyoduki bu yanima. Demek sorun bende degilmis.

Neyse maddi sorunlar da patlak verince iyice ve de ailecilik vs. Ben rest cektm ailemn yanina geldim. Dedimki o borclarinin ne borclari oldugunu bana faturalandir. Takilar bozdrup odeyecegm. Dediki sana hesap vermek zorunda deglm. Ben de nereye gitcegini bilmedigim bi yere taki vermek zorunda degildim.

Ailemn yanina gelince 10 gun sonra aradi yine taki istedi. Komsum eve esyalarimi almaya gittignde esyalarimi kapiya kdr tasimis. Aldi ailesini geldi sonra bizden haber gidince. Ben duzeltir sandim ama hala taki beklentisi icindeydi.

Ha bir de balayi mevzusu. Birlkte gidecektk. Bana soz verdigi bi yer vardi. Yalandan soz vermis goturemedi. Ailem de uygun bi yere gidecekti. Dedm onlarla gidelm madem durumun yok. O da tavir almak icin gelmedi. Ben de inat ettm ailemle gittim. Yine de orda haftasonu yanima gelmesni istedm. Kiz kardesinin bi isleri vardi onun icin gelmedi. Ailemle balayi yaptm sayesnde.

Bi kere de ailemin evindeydm aksama kdr durmak icin izin istedim ondan. Kabul etti. Sonra gelip almadi beni. Gelemem oraya kadar kendin gel dedi. Kac vesaitlik yol hava kararmis. Ona kizip dedimki ben senin karinim. 9 a kadar da dursam gelip alcaksin dedim. Ki annem calisiyodu gec geliyodu onu gormeden gitmek istememistim

Bunu gidip benim sulaleme şey diye anlatmis. 9 a kadar gezerm eve gelmem 5 te diye. Bu iftirayi da duyunca bende hersey bitti. Catir catir bosadim.

2 yil surdu cekismeli once. Sonra davam reddedildi. Cunku avukatn doldurdugu iftira yalan dolu dilekceyi duzeltip gercek yasadklarimi anlatmistm. Bunlarn da hukuk dilinde karsiligi yokmus sanirim. Kanitlayamadm filan reddedildi. Vicdanm rahat en azndan. Sonra anlasmali bosandk. Onda bile avukatini bana odetmeye calisti. Rest cektm filan.

Mahkeme sureclernde cok dik durdu. Hic acaba bile demedi. Onun o kustahlgi beni daha da delirtti. Her durusma sonrasi eve gelince aglama krizler geciriyodum sinirimden. Onun karsisinda dik duruyodum.

Hic pisman olmicak saniyodum cok ah ettm. 7 yil sonra mesaj atti 😂 mutlu olabilmiş miymişim yaptiklarimdan sonra? Ya bana yasatilanlar? Yillardir karsima kim ciktiysa erkek mi degil mi diye turlu stres yasadim 😂 ya bu da ayniysa diye her cikana korkuyla yaklastim. Allah bildigi gibi etsn.

Bu kadar basit miydi dedi yillar sonra 😂 Ona evlendgmi ve cocugm oldugu sekilde yalan haber ucurduk. Sesi titremis. Beter olsun. El kadar kizi kandir evlen. Bi de anlamiyo diye cinsel sorunlarini yutturmaya calis. Bi de bilezik vermiyo diye bosanmayi kabul et. Yalan dolan vs.

Sonra yasadiklarm mi? Toplumun asagiladigi oldu. Degerim dusmus gibi davrananlar oldu. Cok zor gunler gecirdim. Ama calistin kurslara gittim. Yapi olarak da kendini mutlu etmeyi seven bi insanim. Allah da yardim etti toparlandm sukur.

Karsima cikip bu durumu hic sorun etmeyen de oldu. Sorun eden beni gunlerce aglatan da oldu.

Ama hepsinin karsisinda dimdik durmayi ogrendm. Ustune yanlis bi nisanlilik da yasadm 2 yil. Ama ondan da kurtuldum sukur.

Simdi hayatm yolunda sukur. Allah bi aksilik nasip etmezse yakinda iyi haberler verecegm insallah bakalm 😁

Sizi anlayacak biri olarak anlatmak istedm hepsini. Belki ise yarar bisiler bulursunuz. Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah
Yaşadıklarımız birbirine cok benzer gerçekten.tek fark eşim eve bakıyor para istemiyor.Takı olayıda annesinin sayesinde gün yüzüne cıktı.Bide annesinin gelip düğün yapmak kolaymı demesinş unutamıyorum.Zaten dügün masarafları dügünden sonra takılanlarla ödendi ne için zorlandı acaba.tek bir yardımı olmadı herşeyimeşimşe ben yaptık.o olmadıgında konu çok iyiydik.O süpürür ben silerim yedigini hemen kaldırır bulaşıkları yıkar.Eminim anneciliği bıraksa ya da farklı bir şehirde yaşasak gülmgibi geçinirdik.zaten evdende atamazdım o zaman ben annesine güvendim nasıl olsa yakında annesi var gider ona kalır.Annem hastaydı belki annesi hasta ona gönderdim der hemse annesini özlüyodu özlemini gidersin demiştim.Ama kadının böyle biri oldugunu bilemedim
 
Yaşadıklarımız birbirine cok benzer gerçekten.tek fark eşim eve bakıyor para istemiyor.Takı olayıda annesinin sayesinde gün yüzüne cıktı.Bide annesinin gelip düğün yapmak kolaymı demesinş unutamıyorum.Zaten dügün masarafları dügünden sonra takılanlarla ödendi ne için zorlandı acaba.tek bir yardımı olmadı herşeyimeşimşe ben yaptık.o olmadıgında konu çok iyiydik.O süpürür ben silerim yedigini hemen kaldırır bulaşıkları yıkar.Eminim anneciliği bıraksa ya da farklı bir şehirde yaşasak gülmgibi geçinirdik.zaten evdende atamazdım o zaman ben annesine güvendim nasıl olsa yakında annesi var gider ona kalır.Annem hastaydı belki annesi hasta ona gönderdim der hemse annesini özlüyodu özlemini gidersin demiştim.Ama kadının böyle biri oldugunu bilemedim
Ya da eşimin beni bu kadar annesine karşı herşeyimi anlatacağını bilemedim
 
Tatlim ortada bir şey yok ken neden bosanmayi düşünüyor sun ki bence sen önce kendini bi silkele.insanlar neler yapiyor yuvasini kurtarmak icin . Benci iyi ce düşün
 
Ne

neden yazdığım şeyi fevrilik olarak algılıyorsun.Ben söyleyim mi çünkü sen öylesin ve yorumlarımı bu şekilde okuyorsun.Ben sana orda böyle bir ihtimalde var acaba seks gerçekten herşey midir diye soruyorum bilmediğimden soruyorum.Bilmiyorum anlatabildim mi?
Seks tabii ki her şey değil ama sizin ilişkinizde öyle gibi duruyor.4 yıl sevgililik üstüne evlenmişsiniz yine yok.Sen önemsiz görsen de birçok insan için özellikle erkekler için öyle değil.Farkında değilsin belki de sorunun sadece budur demek istiyorum.Çözülemeyecek bir sorun değil yani.Neden fevrilik olarak algılıyorum a gelirsek üslûbundan dolayı olabilir.
 
Tatlim ortada bir şey yok ken neden bosanmayi düşünüyor sun ki bence sen önce kendini bi silkele.insanlar neler yapiyor yuvasini kurtarmak icin . Benci iyi ce düşün
y
Seks tabii ki her şey değil ama sizin ilişkinizde öyle gibi duruyor.4 yıl sevgililik üstüne evlenmişsiniz yine yok.Sen önemsiz görsen de birçok insan için özellikle erkekler için öyle değil.Farkında değilsin belki de sorunun sadece budur demek istiyorum.Çözülemeyecek bir sorun değil yani.Neden fevrilik olarak algılıyorum a gelirsek üslûbundan dolayı olabilir.
Yo yemin ederimki bilmediğimden soruyorum.Haklı olabilirsiniz yaşayamadığım için ne önemini anlayabildim ne önemsizliğini
 
Eve almamakla abartmissin bence. Dusunsenize size eve almayan bir es var annenize gidiyorsunuz annenizinde tepkisi kayinvalidenizden farksiz olmazmis.

Hem esinizin annesini 4 sene boyunca hic mi tanimadiniz mutlaka tanimissinizdir. Huyunu suyunu biljyorsunuzdur.

Size cok kotuluk yapan bir kadinsa tabikidr esinizin annesi bile olsa goz yummamak gerekir ama anlattiginiz kadarsa cozumlenebilecek birsey.

Evliliginizle ilgilide bence destek alin, fayda etmezse tabikide ikinzde yipranmadan bitirmek en dogruusu.
 
Eve almamakla abartmissin bence. Dusunsenize size eve almayan bir es var annenize gidiyorsunuz annenizinde tepkisi kayinvalidenizden farksiz olmazmis.

Hem esinizin annesini 4 sene boyunca hic mi tanimadiniz mutlaka tanimissinizdir. Huyunu suyunu biljyorsunuzdur.

Size cok kotuluk yapan bir kadinsa tabikidr esinizin annesi bile olsa goz yummamak gerekir ama anlattiginiz kadarsa cozumlenebilecek birsey.

Evliliginizle ilgilide bence destek alin, fayda etmezse tabikide ikinzde yipranmadan bitirmek en dogruusu.
Malesef o kadar pişmanımkş flört döneminde tanışmadığıma.Nişanımda tanıdım kendisini.O gün bile korktum bakışlarından.Yinede eşime bişey demedim.Ama kv eşime benden için neden bana öyle bakıyor düşman gibi demiş 🙈
 
y

Yo yemin ederimki bilmediğimden soruyorum.Haklı olabilirsiniz yaşayamadığım için ne önemini anlayabildim ne önemsizliğini
Bazı şeyleri gözünde çok büyütmemen gerektiğini düşünüyorum.Adamla evlenmişsin sevişmek için ona nasıl güvenirim o böyle davranırken diyorsun.Bunu birçok kadın bilir , cinsellik erkeği de kadını da evliliğine daha güçlü bağlayan bir bağ.O eve almama olayında da sonuna kadar sen haksızsın.Akıl alır iş değil.Geç geldiyse al karşına konuş.
Adamı annesine iten biraz da sen olmuşsun.Sonra da kayınvalideni suçluyorsun.Meydanı boş bırakma ki eşin de annesine ya da başka birine sığınmasın.
 
Back
X