2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

Açıkcası iki aylık süreçte ben cinsellikle alakalı sorunumuzun üzerine cok düşmek istedim ancak eşim oralı olmadı. Tek derdi anneme gitmiyosun ailenle görüşmüyosun .Biz kalbalık bi aileyiz kaynaşmıyosun demek oldu.Ben daha bir aylık evliyken benim hemen akrabalarla kaynaşmam beklendi.Biz aile olamadık daha dogrusu olmayı bu kavgalardan hep erteledik..

Dış görünüşü kast etmemiş. Yersek tabi.
Gerçekten tepki alınca hemen U dönüşü yapılmasına ifrit oluyorum.

İşte sizin gibiler cıkar diye yanlış cümle kullanıyorum o acıdan anlamayın demek istedim.Kadının dış görünüşü neden umrumda olsun allah askına kadınla evli değilim ben ya:)) yapmayın lütfen nüfusuma almayacağım

Acaba neden

Ben ikinizde de evlenecek olgunluk göremedim. Ayrıca evlilik öyle kafaya esince bitebilecek kadar basit bir şey değil, ortada somut bir sebebiniz yok daha. Küfür vardır, şiddet, hakaret, aldatma, darp, psikolojik şiddet vb durumlarda asla uğraşmayın o evlilik düzelmez derim ama sizin anlattıklarınız iki çocuğun şımarıklığından ibaret. Eve almamak ne demek orası sadece sizin eviniz mi yaptığınız çok ama çok yanlış. Ailenize giderken izin mi istiyorsunuz da izin verdi yazmışsınız? Annesi madem ara sor istiyor madem aranızda sorun oluyor her gün kendi annenizi illa arıyorsunuzdur telefonu kapatınca 5 dakika kayınvalidenizi de arayın ne kaybedersiniz?

Keşke benim gibiler kadar olabilseydiniz. Nişanlıyken de sevgiliykende o gözleri gördünüz değil mi ? (Hadi dediğiniz gibi olsun)
Bu kadar elektrik alamadığınız bir kadına o zaman neden set çekmediniz ?
Durun ben söyleyeyim kocacığınıza deli gibi aşık olduğunuzdan :))))

Belkide dediginiz dogru o tek erkek en küçük cocuk bende evin en küçüğü.İkimizde şimartılarak büyütlümüşüz ve suan ikimizde birbirimizden bunu bekliyoruz..

Bence siz yanlış konuya takılıyorsunuz sorun kv değil. bir kere daha birlikte bile olmadığınızı söylüyorsunuz ve adamı eve geç geldi diye eve almamışsın falan. Kv önce başka sorunlarınız var

Ne zaman akrabaları ile kaynaşacaksınız 1 yıl sonra mi
Gerçekten her yazdiginizi ibretle okuyorum

Yok empati kurarım ben öyle durumlarda bana karşı saygısızlık yapılmasın diye genelde karşımdakine saygı duyarım

Hic kocamkoylu bir insan degilimdir ama
Daha 2 aylik evliyken kendi ailenizle tatile gitmenize cok mu gerek vardi acaba?
İlla gidicem demedimki sadece gidiyorlarmış gider miyiz dedim ben çalışıyorum gidemem ama sen git aşkım benim yerimede gez dedi.Bunu hiç bir şekilde sorun yapmıyor.Kendiside nişanlılık döneminde ilk bagramımızda bayramlaşmak yerine ablasıyla tatile cıkmıştı cnkü

Bilemiyorum..
Bence cabalamak varken kolay yolu seçiyorsunuz gibi.
Bizde basta kavga ettik aynısını bende dedim ama bi sure sonra evliligimiz oturdu cok şükür iyiyiz. Daha cok yenisiniz
Oturur mu bilemiyorum bunun için bana kullandıgı cok agır lafları bile alttan aldım.Yatak ayırmak günahtır asla ayırma dediler.Ama o yatagını ayırdı 5. Günümüzde...

Ahh o kayınvalidenizle ve eşinizle konuşsak kim bilir neler neler anlatacaklar
Konu fake degilse kesinlikle cok saçma
Böyle bi sevgi,evlilik,görgü,saygı olabilirmiya
Pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…