- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Kayınvalideniz çok tehlikeli bi insan. Bu tavırları iyi bilirim,malesef. Eşiniz ona engel olmadıkça arttırarak devam edecektir.Kayın validem bide sürekli aglıyor.Ortada bişey yok aramızda sorunda yok.Eşime aglamış 60 yasında kadınım insanlara yalan söylemekten utanıyorum gelinim beni arar sorar gelir gider diyorum demiş.ya daha bir aylık evliyken neden insanlara böyle bir yalan söyleyip eşime ağlanır neden...????
ne var bunda? mesela yeni evliyim derken? yeni evliler gece evde yalnız kalamaz mı? ben de bazen eve geç gelirim 2-3 gibi veya eşim de aynısını yapar. birbirmize de sadece haber veririz beni bekleme uyu diye.26 yaşındasınız çocuk değilsiniz evde tek kalamamak nedir? he bir de 4 yıl sevgili olmuşsunuz cinsel ilişkiden nasıl korkabiliyorsunuz? cidden anlam veremiyorum evlenmek pembiş tabaklarla sunum yapmak mı sadece?Konuyla alakasız ama komik oldu yorumunuz gerçektenbirazda buralardaysanız konu odaklı olun.benim derdim bekar arkadaslarıyla dısarı cıkması degil eve geç gelmesi oldu yeni evliyim cnkü ve oturdugumuz yer fazlasıyla ıssız
Benim umudum yok.Dediklerinizi cok konuştum ancak hala söylüyor herşeyi.Huy edinmiş annesiyle arkadas gibi hiç birşeyi gizleyemiyor.Her evlilikte kavga olur tuzu biberidir derler bizde en ufak sey söylendigi için olay büyüdükçe büyüyor.Eşim asla düzelmeyecektir bu konudaKayınvalideniz çok tehlikeli bi insan. Bu tavırları iyi bilirim,malesef. Eşiniz ona engel olmadıkça arttırarak devam edecektir.
Eşinizden evliliğinizle ilgili hiçbişeyi ailelerinizle paylaşmamayı, ve annesiyle sizin hakkınızda konuşmasını bırakmasını isteyin. Evliliğimizdeki tek sorun karı koca olamamamız ve iki kişilik bi hayat kuramamamız deyin. Eşinizşuan annesinin etkisinde ve duygusallıktan mantıklı düşünemiyor. Eğer ikna olmazsa ve evdeki anne muhabbeti bitmezse bu ilişki de asla normale dönmez
Kimseyle kaynaşmak zorunda değilsin mesafe kadar güzel bişey yok. Cinsellik emin olun ki aranız düzelmeden yoluna girmez ben 1 buçuk yıl vajinusmusla uğraştımAynen oglu gitsin görüşsün.Hangi anne evladından ayrılır ama ben hemen yakın olamıyorum.Bendemi hata anlamıyorum.cinselliğimiz yok kafamda bunun savaşını verirken teyzesinin kızları gelmişte gidip kaynaşmamışım...
Yaşantılarımız sizinle biraz farklı.Bende ailemde biraz nasıl desem aile içinde eve giriş cıkış saati belli olan insanlarız.böyle oldugum içinde eşim benimle olmak istemiş.Simdi sizin gibi bende gece 2 de eve gelirim o zaman dedim o gin kendisine kıyamet koptu kız olarak bunu yapamazmışım diye.ne var bunda? mesela yeni evliyim derken? yeni evliler gece evde yalnız kalamaz mı? ben de bazen eve geç gelirim 2-3 gibi veya eşim de aynısını yapar. birbirmize de sadece haber veririz beni bekleme uyu diye.26 yaşındasınız çocuk değilsiniz evde tek kalamamak nedir? he bir de 4 yıl sevgili olmuşsunuz cinsel ilişkiden nasıl korkabiliyorsunuz? cidden anlam veremiyorum evlenmek pembiş tabaklarla sunum yapmak mı sadece?
evlenmeye niye karar verdiniz bu da önemli.
biz mesela rahat rahat sevişebilelim diye evlendikbana çok garip geliyor yani kusura bakmayın ama hayat gerçekten toz pembe değil.
bu arada evliliğimizin ilk bir yılı biz de deliler gibi kavga ettik farklı mevzulardan. aynı evde olunca sorumluluk artınca insan bunalıyor.
önemli olan bunları az hasarla atlatmak.
ikiniz de alttan almayı başarabildiğinizde sorun kalmayacaktır.
bence ilk tavsiyem bir an önce birlikte olun.
Bende zaten aramız düzelsin diye ilişkiye girmek yerine düzeldigine emin olursam bunun çabasını vermeyi düşünüyorumKimseyle kaynaşmak zorunda değilsin mesafe kadar güzel bişey yok. Cinsellik emin olun ki aranız düzelmeden yoluna girmez ben 1 buçuk yıl vajinusmusla uğraştım
Umut hiç yoksa boşanmaktan başka çare yok tabikiBenim umudum yok.Dediklerinizi cok konuştum ancak hala söylüyor herşeyi.Huy edinmiş annesiyle arkadas gibi hiç birşeyi gizleyemiyor.Her evlilikte kavga olur tuzu biberidir derler bizde en ufak sey söylendigi için olay büyüdükçe büyüyor.Eşim asla düzelmeyecektir bu konuda
Çok şükür yanımdalar.bende düzelme göremiyorum.zor olacak ama boşanmak en hayırlısı olacak gibiKendi aileniz ile konuşun onlar kabul edip yaninizda duracak ise anlattiginiz durumda bosanmak daha hayirli olur gibi geldi. Annesinin doldurusuna gelen erkek tipi 7 sinde ne ise 70 inde de odur. Duzelme beklemeyin.
2 yıldır hiç mi cinsellik yasamadinizMerhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir yıl olmasada hemen olmak zorunda mıyım? Kendi evliliğime odaklanmak hakkım degilmi? Kusura bakmayın ben eşimle evlendim sanıyorum teyzesinin kızlarıyla değil.Ne zaman akrabaları ile kaynaşacaksınız 1 yıl sonra mi
Gerçekten her yazdiginizi ibretle okuyorum
kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.
Yok şikayet etmedim hatam bu napayim dedim boşanayim mi yoksa unutulur mu anlamında.Yanlış anlamıssınızAdamı kendi evine almamışsınız o da gitmiş annesinde yatmış. Kayınvalideyi işin içine doğrudan sokan sizsiniz. Neden şikayetçi oluyorsunuz ki şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?