2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

Canım evliliğin ilk yılı çok sıkıntılı oluyor hele uzun flört sonrası. Eşine yaklaşımını değiştir takdir et, sıkmadan sevgini göster ona özel zamanları olsun. Eve geç geldi diye eve almamak çok çok ayıp. Eve alırsın ama sana çok kırıldım dersen seni üzdüğüne o da pişman olurdu. Fevri hareketler seni pişman eder. 1 yıl bu dediklerimi yapmanı öneririm 4 yıl flört ettiysen mantığına da uygun biridir. Ama sakınnn hamile kalma o istese bile korun

Yuzune bir kez bakip 2. Ye bakmayacaginiz bir kadinin baktigi doyurdugu yetistirdigi esinizi nasil sevdiniz ve evlendiniz?
Cok sey yasayip uzulmussunuz ama lutfen kendi isinizi zorlastirmayin

Bu olaylar her bakirede yaşanmaz mı? Yani ilk defa yaşayanlar genelde korkar kendini kasarmış doktorum söyledi bu gayrt dogal dedi.Eşinizin bu tarz cümleler kurması yanlış nerden biliyor acıyacagını diyor

Tamam biraz korkmaniz normal. Ama 2 ayda bunu bir türlü yenememeniz anormal gibi geldi bana. Yani eşinize soylemediniz mi hic; "sen bisey deme, daha cok korkuyorum. Sen karisma vs "Diye? Yani esiniz size deger vermese korkularinizi bile dinlemezdi diye de düşünüyorum. Nasıl bir kisir döngü sizin ki anlayamadim.

Bu olaylar her bakirede yaşanmaz mı? Yani ilk defa yaşayanlar genelde korkar kendini kasarmış doktorum söyledi bu gayrt dogal dedi.Eşinizin bu tarz cümleler kurması yanlış nerden biliyor acıyacagını diyor
İlk denemede olamayabilir ama 2 ay da sürmez. Sanırım eşinde de sorun var çünkü sadece 4 kere denedik diyorsun. Sen çok tepki vermiş ve korkmuşsan teklifi senden bekliyor da olabilir. Rahatlamanı bekliyor olabilir. Sen hiç ilişki başlatmaya çalışıyo musun peki? Her şey normalse ve eşin ilişki için çabalamıyorsa cinsel problemleri olabilir..

Kayinvalide hatali yapici olup ogluna gece 2 de neden gidiyorsun eve daha yeni evlisin vs diye karisini kollasa sizide arayip eve almamazlik yapma birdaha konusup halledin bozulmasin araniz deseydi ..es de soyle bir sikinti var kocaman adam annesinin doldurusuna neden geliyor cok buyutulecek olaylar degilken bosanma asamasina gelmek cok sacma iki tarafda da hata var ama ben es ve kayinvalide den pek olumlu his alamadim sanki ileride hep problem cikartacaklar gibi

Çok haklısın ama pskolojim o kadar bozukki güvenip birlikte bile olmak istemiyorum..

Vallahi evliliğin dikiş tutmaz çünkü bazı yaşadığın şeyler benimkiyle aynı sonuç 3 yıllık evliyim bende boşanmak istiyorum. Gönül almayan adama ömür filan emanet edilmiyor

Yuzune bir kez bakip 2. Ye bakmayacaginiz bir kadinin baktigi doyurdugu yetistirdigi esinizi nasil sevdiniz ve evlendiniz?
Diğer yorumlarda sebebini söyledim rica ediyorum dış görünüş olarak algılamayın.Bana nefretle bakıyor...

Bende çözemiyorum.hocaya bile gittim bunun için büyü yapılmış diyorlar ama cok inanasım gelmiyor.Yani ikimizede birinin büyü yapması hiç mantıklı gelmiyor.olmamasına sebepte denemeemz diyorum ya 4 kez denedik diger yakınlaşmalar hep yüzeysel oldu bitti ve gidişhatı kendi yaptı.E bende yapalım diyemiyorum böyle gelişti herşey

Çok haklısın ama pskolojim o kadar bozukki güvenip birlikte bile olmak istemiyorum..
Bir de cinsel soğukluk girince o evlilikten hayır gelmiyor:/ birşekilde kendini rahatlat azıcık eşinin huyuna git çözümün boşanmak olmasın. Şiddet yoksa daha 2 aylıksın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Aynı hataları ben de yaptım o yüzden pişmanımm:/

Diğer yorumlarda sebebini söyledim rica ediyorum dış görünüş olarak algılamayın.Bana nefretle bakıyor...

Bende diyorumki siz akilli olun ipleri elinize alin ve kendiniz dahil kimseyi kiskirtmayin doldurmayin
Bu cumle once kendinize zarar verir

Vallahi evliliğin dikiş tutmaz çünkü bazı yaşadığın şeyler benimkiyle aynı sonuç 3 yıllık evliyim bende boşanmak istiyorum. Gönül almayan adama ömür filan emanet edilmiyor
Kayın validem bide sürekli aglıyor.Ortada bişey yok aramızda sorunda yok.Eşime aglamış 60 yasında kadınım insanlara yalan söylemekten utanıyorum gelinim beni arar sorar gelir gider diyorum demiş.ya daha bir aylık evliyken neden insanlara böyle bir yalan söyleyip eşime ağlanır neden...????

Hatalarınıza karşılık sert tepkiler almışsınız doğal olarak ve çıkmaza düşmüş ilişkiniz korku tecrübesizlik 2 ay boyunca geçmez mi yani bu konuda da ayrıca soğur eş ve kendini eksik hissetirirsinz

bütün bekarlar da bekliyordu evli arkadaşımız gelse de karı kıza götürsek diye
Konuyla alakasız ama komik oldu yorumunuz gerçekten birazda buralardaysanız konu odaklı olun.benim derdim bekar arkadaslarıyla dısarı cıkması degil eve geç gelmesi oldu yeni evliyim cnkü ve oturdugumuz yer fazlasıyla ıssız

Kıskanç ve kötü kalpli olduğu için. Daha 2 ay olmuş çatlamış mi insan evladım bi evliliğini yaşasın demiyorsa huzur bozuyor oğlun neyine yetmiyor

Evliliğe adapte olamamıştır henüz ilk zamanlar herkes aile özlemi çekebilir

Kıskanç ve kötü kalpli olduğu için. Daha 2 ay olmuş çatlamış mi insan evladım bi evliliğini yaşasın demiyorsa huzur bozuyor oğlun neyine yetmiyor
Aynen oglu gitsin görüşsün.Hangi anne evladından ayrılır ama ben hemen yakın olamıyorum.Bendemi hata anlamıyorum.cinselliğimiz yok kafamda bunun savaşını verirken teyzesinin kızları gelmişte gidip kaynaşmamışım...

İnanın bana bu kadar nefretle bakan bir kayın validem olacagını bilseydim aşkımdan ölsemde evlenmezdim.Ömrümde kimsenin bana böyle baktıgını görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…