- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Canım evliliğin ilk yılı çok sıkıntılı oluyor hele uzun flört sonrası. Eşine yaklaşımını değiştir takdir et, sıkmadan sevgini göster ona özel zamanları olsun. Eve geç geldi diye eve almamak çok çok ayıp. Eve alırsın ama sana çok kırıldım dersen seni üzdüğüne o da pişman olurdu. Fevri hareketler seni pişman eder. 1 yıl bu dediklerimi yapmanı öneririm 4 yıl flört ettiysen mantığına da uygun biridir. Ama sakınnn hamile kalma o istese bile korunMerhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Nedenmiş o oğlu da evlendiğinin farkına varıp evine vakitlice gelsin.Oğlumu eve almayan gelini ben de sevmem.
Bu olaylar her bakirede yaşanmaz mı? Yani ilk defa yaşayanlar genelde korkar kendini kasarmış doktorum söyledi bu gayrt dogal dedi.Eşinizin bu tarz cümleler kurması yanlış nerden biliyor acıyacagını diyor
İlk denemede olamayabilir ama 2 ay da sürmez. Sanırım eşinde de sorun var çünkü sadece 4 kere denedik diyorsun. Sen çok tepki vermiş ve korkmuşsan teklifi senden bekliyor da olabilir. Rahatlamanı bekliyor olabilir. Sen hiç ilişki başlatmaya çalışıyo musun peki? Her şey normalse ve eşin ilişki için çabalamıyorsa cinsel problemleri olabilir..Bu olaylar her bakirede yaşanmaz mı? Yani ilk defa yaşayanlar genelde korkar kendini kasarmış doktorum söyledi bu gayrt dogal dedi.Eşinizin bu tarz cümleler kurması yanlış nerden biliyor acıyacagını diyor
Çok haklısın ama pskolojim o kadar bozukki güvenip birlikte bile olmak istemiyorum..Canım evliliğin ilk yılı çok sıkıntılı oluyor hele uzun flört sonrası. Eşine yaklaşımını değiştir takdir et, sıkmadan sevgini göster ona özel zamanları olsun. Eve geç geldi diye eve almamak çok çok ayıp. Eve alırsın ama sana çok kırıldım dersen seni üzdüğüne o da pişman olurdu. Fevri hareketler seni pişman eder. 1 yıl bu dediklerimi yapmanı öneririm 4 yıl flört ettiysen mantığına da uygun biridir. Ama sakınnn hamile kalma o istese bile korun
Diğer yorumlarda sebebini söyledim rica ediyorum dış görünüş olarak algılamayın.Bana nefretle bakıyor...Yuzune bir kez bakip 2. Ye bakmayacaginiz bir kadinin baktigi doyurdugu yetistirdigi esinizi nasil sevdiniz ve evlendiniz?
Cok sey yasayip uzulmussunuz ama lutfen kendi isinizi zorlastirmayin
Bende çözemiyorum.hocaya bile gittim bunun için büyü yapılmış diyorlar ama cok inanasım gelmiyor.Yani ikimizede birinin büyü yapması hiç mantıklı gelmiyor.olmamasına sebepte denemeemz diyorum ya 4 kez denedik diger yakınlaşmalar hep yüzeysel oldu bitti ve gidişhatı kendi yaptı.E bende yapalım diyemiyorum böyle gelişti herşeyTamam biraz korkmaniz normal. Ama 2 ayda bunu bir türlü yenememeniz anormal gibi geldi bana. Yani eşinize soylemediniz mi hic; "sen bisey deme, daha cok korkuyorum. Sen karisma vs "Diye? Yani esiniz size deger vermese korkularinizi bile dinlemezdi diye de düşünüyorum. Nasıl bir kisir döngü sizin ki anlayamadim.
Bir de cinsel soğukluk girince o evlilikten hayır gelmiyor:/ birşekilde kendini rahatlat azıcık eşinin huyuna git çözümün boşanmak olmasın. Şiddet yoksa daha 2 aylıksın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Aynı hataları ben de yaptım o yüzden pişmanımm:/Çok haklısın ama pskolojim o kadar bozukki güvenip birlikte bile olmak istemiyorum..
Diğer yorumlarda sebebini söyledim rica ediyorum dış görünüş olarak algılamayın.Bana nefretle bakıyor...
Kayın validem bide sürekli aglıyor.Ortada bişey yok aramızda sorunda yok.Eşime aglamış 60 yasında kadınım insanlara yalan söylemekten utanıyorum gelinim beni arar sorar gelir gider diyorum demiş.ya daha bir aylık evliyken neden insanlara böyle bir yalan söyleyip eşime ağlanır neden...????Vallahi evliliğin dikiş tutmaz çünkü bazı yaşadığın şeyler benimkiyle aynı sonuç 3 yıllık evliyim bende boşanmak istiyorum. Gönül almayan adama ömür filan emanet edilmiyor
bütün bekarlar da bekliyordu evli arkadaşımız gelse de karı kıza götürsek diyeBekar arkadaslar napacak ki kocaniza? Ne yapabilirler yani en fazla?
Konuyla alakasız ama komik oldu yorumunuz gerçektenbütün bekarlar da bekliyordu evli arkadaşımız gelse de karı kıza götürsek diye
Kıskanç ve kötü kalpli olduğu için. Daha 2 ay olmuş çatlamış mi insan evladım bi evliliğini yaşasın demiyorsa huzur bozuyor oğlun neyine yetmiyorKayın validem bide sürekli aglıyor.Ortada bişey yok aramızda sorunda yok.Eşime aglamış 60 yasında kadınım insanlara yalan söylemekten utanıyorum gelinim beni arar sorar gelir gider diyorum demiş.ya daha bir aylık evliyken neden insanlara böyle bir yalan söyleyip eşime ağlanır neden...????
Evliliğe adapte olamamıştır henüz ilk zamanlar herkes aile özlemi çekebilirNişanlıykrn uzak oldugumuz için görüşemedik.zaten kendisiylede nişanlandıgımda tanıştım.Sonra tansiyon hastası ne olur ne olmaz bize yakın olsun dedim annesini yakınımıza aldırdım.Tek basına bişey olursa yetişemeyiz diye.Simdide annem diyor baska birşey demiyor işte
Aynen oglu gitsin görüşsün.Hangi anne evladından ayrılır ama ben hemen yakın olamıyorum.Bendemi hata anlamıyorum.cinselliğimiz yok kafamda bunun savaşını verirken teyzesinin kızları gelmişte gidip kaynaşmamışım...Kıskanç ve kötü kalpli olduğu için. Daha 2 ay olmuş çatlamış mi insan evladım bi evliliğini yaşasın demiyorsa huzur bozuyor oğlun neyine yetmiyor
İnanın bana bu kadar nefretle bakan bir kayın validem olacagını bilseydim aşkımdan ölsemde evlenmezdim.Ömrümde kimsenin bana böyle baktıgını görmedim...Yuzune bir kez bakip 2. Ye bakmayacaginiz bir kadinin baktigi doyurdugu yetistirdigi esinizi nasil sevdiniz ve evlendiniz?
Cok sey yasayip uzulmussunuz ama lutfen kendi isinizi zorlastirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?