- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
Babam olayın üzerine geldi..Babanı kim karıştırdı
Ne büyük hata![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam olayın üzerine geldi..Babanı kim karıştırdı
Ne büyük hata![]()
Gecms olsun. Daha da bu evlilik kurtarilmaz.
AynenGecms olsun. Daha da bu evlilik kurtarilmaz.
Ayrıca kayın validem sadece anneme degil kendi kızlarına ve kız kardeşlerinede söylemesiBen kendi aileme bile söylememiştim kayın valideme söylemiştim.Ancak o anneme, annemde babama derken olaylar bu duruma geldi.Aslınca cok dogru ya iki ayda cinsellikte ailelerde herşey sorun oldu.Evliliğe hazır degildik belkide bilmiyorum.Hayırlısı olsun
Sen yinede bir düşünBen kendi aileme bile söylememiştim kayın valideme söylemiştim.Ancak o anneme, annemde babama derken olaylar bu duruma geldi.Aslınca cok dogru ya iki ayda cinsellikte ailelerde herşey sorun oldu.Evliliğe hazır degildik belkide bilmiyorum.Hayırlısı olsun
Çok değişik şeyler yaşıyorum gerçekten hem benim hatalarım hem eşim hem ebeveynler.İnşalah hayırlısı olur.Döndügümde haber vericem.bende kendi hayatımı şaşkınlıkla izliyorum suan :)Sen yinede bir düşün
Çarşambaya kadar vaktin var
ben istemiyorum bu adamı boşanırım diyorsan böyle devam
Yok seviyorum sonra pişman olmadan deneyelim bir kere daha diyorsan bir adım at
Barışırsanız sen o aradı barıştık dersin babanlara :)
Çünkü eşinde orda şuan büyük ihtimal “biz kavga ettik onun tınında değil aramadı keyif yapıyor” diyodur
Siz böyle babanlarla dönerseniz de “doldurmuşlar seni” diyecek
Hoş herhalukarda babanlarla böyle dönersen bu evlilik biter
İyide cevap vermemişsin :)Çok değişik şeyler yaşıyorum gerçekten hem benim hatalarım hem eşim hem ebeveynler.İnşalah hayırlısı olur.Döndügümde haber vericem.bende kendi hayatımı şaşkınlıkla izliyorum suan :)
Bu kadar şey konuştuk herşeyi biliyorsunuz.Bir takı olayına beni böyle ugurlamak zorunda mıydı sizce.Evden aglarak cıktım babam aldı takıları götürdü al oglum bizim böyle şeylerle işimiz olmaz diyerek.buna ragmen ne aradı ne sordu öldün mü kaldın mı diye.Nasıl dönünce arayim ki elim gitmiyor.Belliki ondada birşeyler bitmişİyide cevap vermemişsin :)
Bitti mi bitmedi mi
Babanla çıkmışsın evdenBu kadar şey konuştuk herşeyi biliyorsunuz.Bir takı olayına beni böyle ugurlamak zorunda mıydı sizce.Evden aglarak cıktım babam aldı takıları götürdü al oglum bizim böyle şeylerle işimiz olmaz diyerek.buna ragmen ne aradı ne sordu öldün mü kaldın mı diye.Nasıl dönünce arayim ki elim gitmiyor.Belliki ondada birşeyler bitmiş
Bende basta öyleyim sandım doktora gittim.Bir sorun olmadıgını söylediler eşinizide alın gelin dediler.Eşim gelmiyor ama..mesela o an söylenenler etkiliyor beni.Örnek vereyim diyorki o an tam olacakken kendni kasma.Öyle durma daha cok acır böyle yapma daha cok acır.Buda beni ürkütmeye başladı en sonunda..yoksa dediginiz gibi bende vajinusmusum sandım
Doktor neden ilişkiye giremediginizi söyledi miBende basta öyleyim sandım doktora gittim.Bir sorun olmadıgını söylediler eşinizide alın gelin dediler.Eşim gelmiyor ama..mesela o an söylenenler etkiliyor beni.Örnek vereyim diyorki o an tam olacakken kendni kasma.Öyle durma daha cok acır böyle yapma daha cok acır.Buda beni ürkütmeye başladı en sonunda..yoksa dediginiz gibi bende vajinusmusum sandım
Tamda düşüncelerimi belirtmişsiniz iki aylık evliyken eşten bağımsız tatil tuhaf sağlıksız geldi eş kendini ikinci planda görüyor olabilir buda şuanki davranışlarını doğurur.Valla iki aylık evlilikte ailenizle bir haftalık tatil planlamaniz ne kadar, eşiniz geç geldi diye kapıyı acmamaniz çok tuhaf kusura bakmayın ama eşinizin ailesine yönelmesi çok normal . Cinsellik yok ,tatil planları da ayrı, eve bir kere geç gelince kapı açılmıyor. Siz evliliğe hazır degilmissinjz zaten. Zamanında kapinizda yatan adam evlilikte istediğini bulamamış ve ne olacaksa olsun moduna girmiş.