2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

2 aylık evlilikte hangi ara geç kaldı hanhi ara ailenizle tatile ayrı çıkıyorsunhz ? Hepiniz garipsiniz. Ben bunca yıl oldu eşimden ayrı ailemde sadece 1 kez kaldım o da mecburiyetten. Aileniz demedi mi siz yeni evlisiniz ne işin var diye? Bide ilişkiye girnediğibizi biliyorlar. Kusura bakmayın ama aile içinde olan aile içinde kalır. Sizde olanı sağır sultan duymuş artık. Sizlerde de ailelerde de kabahat var. Kol kırılır yen içinde kalır. Sorumluluk sahibi olun azıcık büyüyü yahu. Koskoca insanlarsınız oturun derdinizi birbirinize anlatın. Geç geldi adamkapıda kaldıysa elbette anasına gidecek başka kadına mı gitseydi. İlişkiye giremediysen doktora gidin aileler ne yapacak? 2 aylık gelin ailesiyle de olsa kocasından ayrı tatile gidemez.

Ben kendi aileme bile söylememiştim kayın valideme söylemiştim.Ancak o anneme, annemde babama derken olaylar bu duruma geldi.Aslınca cok dogru ya iki ayda cinsellikte ailelerde herşey sorun oldu.Evliliğe hazır degildik belkide bilmiyorum.Hayırlısı olsun

Ben kendi aileme bile söylememiştim kayın valideme söylemiştim.Ancak o anneme, annemde babama derken olaylar bu duruma geldi.Aslınca cok dogru ya iki ayda cinsellikte ailelerde herşey sorun oldu.Evliliğe hazır degildik belkide bilmiyorum.Hayırlısı olsun
Ayrıca kayın validem sadece anneme degil kendi kızlarına ve kız kardeşlerinede söylemesi 😂 ağlanıcak halime gülüyorum.Şimdi soracaksınız o neden ögrendi diye.Onuda söyleyim benim yüzümden mi kavga ediyosunuz bana geldi diyemi sorun yaptın dedi durdu yine ortada birley yokken bende saçmalama anne durum bu bu biz kendi aramızda hallederiz dedim demez olaydım......

Sen yinede bir düşün
Çarşambaya kadar vaktin var
ben istemiyorum bu adamı boşanırım diyorsan böyle devam
Yok seviyorum sonra pişman olmadan deneyelim bir kere daha diyorsan bir adım at
Barışırsanız sen o aradı barıştık dersin babanlara :)
Çünkü eşinde orda şuan büyük ihtimal “biz kavga ettik onun tınında değil aramadı keyif yapıyor” diyodur
Siz böyle babanlarla dönerseniz de “doldurmuşlar seni” diyecek
Hoş herhalukarda babanlarla böyle dönersen bu evlilik biter

Sen yinede bir düşün
Çarşambaya kadar vaktin var
ben istemiyorum bu adamı boşanırım diyorsan böyle devam
Yok seviyorum sonra pişman olmadan deneyelim bir kere daha diyorsan bir adım at
Barışırsanız sen o aradı barıştık dersin babanlara :)
Çünkü eşinde orda şuan büyük ihtimal “biz kavga ettik onun tınında değil aramadı keyif yapıyor” diyodur
Siz böyle babanlarla dönerseniz de “doldurmuşlar seni” diyecek
Hoş herhalukarda babanlarla böyle dönersen bu evlilik biter
Çok değişik şeyler yaşıyorum gerçekten hem benim hatalarım hem eşim hem ebeveynler.İnşalah hayırlısı olur.Döndügümde haber vericem.bende kendi hayatımı şaşkınlıkla izliyorum suan :)

İyide cevap vermemişsin :)
Bitti mi bitmedi mi
Bu kadar şey konuştuk herşeyi biliyorsunuz.Bir takı olayına beni böyle ugurlamak zorunda mıydı sizce.Evden aglarak cıktım babam aldı takıları götürdü al oglum bizim böyle şeylerle işimiz olmaz diyerek.buna ragmen ne aradı ne sordu öldün mü kaldın mı diye.Nasıl dönünce arayim ki elim gitmiyor.Belliki ondada birşeyler bitmiş

Bu kadar şey konuştuk herşeyi biliyorsunuz.Bir takı olayına beni böyle ugurlamak zorunda mıydı sizce.Evden aglarak cıktım babam aldı takıları götürdü al oglum bizim böyle şeylerle işimiz olmaz diyerek.buna ragmen ne aradı ne sordu öldün mü kaldın mı diye.Nasıl dönünce arayim ki elim gitmiyor.Belliki ondada birşeyler bitmiş
Babanla çıkmışsın evden
Hem utanmıştır belki altınları geri alınca
Aşk öyle kolay bitmez de ikinizde gurur yaparsanız nasıl olacak
Ben asar keser gemileri yakardım mesela haklıydım hepsinde gerçi :) ama eşim bir mesaj atsa yelkenleri indirirdim

Bende basta öyleyim sandım doktora gittim.Bir sorun olmadıgını söylediler eşinizide alın gelin dediler.Eşim gelmiyor ama..mesela o an söylenenler etkiliyor beni.Örnek vereyim diyorki o an tam olacakken kendni kasma.Öyle durma daha cok acır böyle yapma daha cok acır.Buda beni ürkütmeye başladı en sonunda..yoksa dediginiz gibi bende vajinusmusum sandım

Bende basta öyleyim sandım doktora gittim.Bir sorun olmadıgını söylediler eşinizide alın gelin dediler.Eşim gelmiyor ama..mesela o an söylenenler etkiliyor beni.Örnek vereyim diyorki o an tam olacakken kendni kasma.Öyle durma daha cok acır böyle yapma daha cok acır.Buda beni ürkütmeye başladı en sonunda..yoksa dediginiz gibi bende vajinusmusum sandım
Doktor neden ilişkiye giremediginizi söyledi mi

Pardon da 4 sene boyunca siz naptınız parka gidip çekirdek mi çitlediniz?birbirinizi tanımayacaksanız uzun ilişkilerin anlamı ne?ayrıca adam sizin eşiniz olmuş hala güvenip bişey yaşasam mı diye sorguluyosunuz sizde de tuhaflık var, ne yani boşanıp bakireyim diye mi gezmek amacınız ne biçim hesaplar bunlar

Yeni evlisin ailenle tatile gitmek.. Cinsel sorunlari cozmeden ? Sende güven problemi var bence.

Valla iki aylık evlilikte ailenizle bir haftalık tatil planlamaniz ne kadar, eşiniz geç geldi diye kapıyı acmamaniz çok tuhaf kusura bakmayın ama eşinizin ailesine yönelmesi çok normal . Cinsellik yok ,tatil planları da ayrı, eve bir kere geç gelince kapı açılmıyor. Siz evliliğe hazır degilmissinjz zaten. Zamanında kapinizda yatan adam evlilikte istediğini bulamamış ve ne olacaksa olsun moduna girmiş.
Tamda düşüncelerimi belirtmişsiniz iki aylık evliyken eşten bağımsız tatil tuhaf sağlıksız geldi eş kendini ikinci planda görüyor olabilir buda şuanki davranışlarını doğurur.

konu sahıbı ben sızın haksız buldum
ustelık sız anlatmıs sızden dınlemıs olmamıza ragmen ...bırde esınızden dınlesek neler dıyecek kımbılır bılemedım yanı yuzde yuz haksız cıkma ıhtımalınız daha fazla gorunuyor burdan bakınca

4 yıl flört diyorsun uzun bir geçmişiniz var bence hemen pes etme düzelmesi için elinden gelen herşeyi yap bir süre sonra olmazsa boşanırsın...

Back
X