2 aylık gebelikte vinsiyet tahmini nasıl olur

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Kızlar 2 aylık hamileyim 2. Ayım bitmek üzere ve cinsiyetini öğrenemesemde eski yöntemlere göre yada doktorunuz nasıl tahminde bulundu ve anladı ?

Valla anlayamadik 3.5 aylikti oglana benziyo dedi 4.5 aylik olcak nerdeyse daha ögrenemedim herkez kiza benziyo diyo kalca genisledi karnimda cok büyük bebek asagida öyle olunca kiz diyolar ha birde geç gösterirse cinsiyeti kiz oluyomuş ne kadar gercek bilmem ama saglikli hayirli olsunda insallah gerisi önemli deil

Nub teorisini bi araştırın. Doğruysa bi bu doğrudur çünkü ne belirti yaşadıysam (aşerme hariç ekşi asermistim) hepsi erkeğe çıktı ama sonuç minnoş bi kız

Ya benım doktoruma dedim bazı arkadaslara doktorlar kız demiş hazırlık yapmışlar doğuma yakın erkek deyince bosa cıkmıs hazırlıklar deyıncr benım doktorumda benım adım halil ibrahim dedi ben anlarım 13. Haftada net kesin bir sekilde ben soylerim dedi ben anlarım dedi bilmiyorum yaaa off

Nub teorisini bi araştırın. Doğruysa bi bu doğrudur çünkü ne belirti yaşadıysam (aşerme hariç ekşi asermistim) hepsi erkeğe çıktı ama sonuç minnoş bi kız
Ben hiç tatlı bişe yiyemiyorum valla soğan kokusı yağ kokusu falan tiksinti yapıyo hep ekşi tuzlu seyler istiyo canım

Ben çok tatlı yedim bana kız dedi doktor 16 da netlesecek bakalım bekliyorum 9. Haftada oluşuyor cinsiyet 11 ve 12 de kız dedi

Her belirti kız diyordu :) Tatlıya bayılan biri olarak, hamileliğim sürecinde hic tatli istemiyor canım. Ikılı test sonrası 13. haftada erkek dendi, gecen hafta %100 öğrendik oğlumuzu. Herkesin hamilelik süreci değişiyor, eskiden kullanılan koca karı diye tabir edilen tahminlerin hepsi kız diyordu, kilo almamam dısında, ama oglumuz oluyor. Göremiyorlarsa pipiyi otomatik olarak kız deniliyor, gec göstermesiyle alakası yok birde 2 hafta ugrastım bacak arasını görelim diye, en son gittiğimde acık acık durur pozisyondaydı :) 16.hafta sonu öğrendim ben yani.

Kızlar 2 aylık hamileyim 2. Ayım bitmek üzere ve cinsiyetini öğrenemesemde eski yöntemlere göre yada doktorunuz nasıl tahminde bulundu ve anladı ?
Nub teorisi ve 2li testteki beta hcg ile cinsiyet tahmini yapılıyor. Ama bende tutmadı. Hep erkek çıktı ikisinde de prenses bekliyorum

Ben 10 haftaligim.. doktorum cok yuksek ihtimal erkek dedi.. ikili teste geldiginde kesin soylerim dedi.. ama bebegim benim cok hareketli her yerini gosteriyor :)) ondan da erken tahmin edebilmis olabilir

Ben 10 haftaligim.. doktorum cok yuksek ihtimal erkek dedi.. ikili teste geldiginde kesin soylerim dedi.. ama bebegim benim cok hareketli her yerini gosteriyor :)) ondan da erken tahmin edebilmis olabilir
Benim kızımda çok hareketli. Hep diyolardı aman erken hareket etti aman çok hareket etti erkek bu kesin diye. Yaramaz bi kız bekliyorum şimdi. Balık gibi bir dakika durmuyor

Valla canım benin doktorum 10.haftada sen annesin ve ne hissediyosan büyük ihtimal odur dedi ben hep erkek hissettim doktorumda 13.haftada erkek bebeğe benziyo dedi şuan 22 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyoruz

Valla canım benin doktorum 10.haftada sen annesin ve ne hissediyosan büyük ihtimal odur dedi ben hep erkek hissettim doktorumda 13.haftada erkek bebeğe benziyo dedi şuan 22 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyoruz
Benim içime kız doğuyo ve kız olmasını istiyorum ilk bebeğim olucak inşallah

Kız hissediyosan büyük ihtimal kızdır ve mide bulantin ne durumda bilmiyorum ama erkek çocuğunda mide bulantısı az ve kısa oluyor genelde kız bebekte çok fazla..

Kız hissediyosan büyük ihtimal kızdır ve mide bulantin ne durumda bilmiyorum ama erkek çocuğunda mide bulantısı az ve kısa oluyor genelde kız bebekte çok fazla..
Canım bende mide bulantısı olmuyo fazla nerdeyse hiç diyebilirim bazen oluyo oda bulantı denemez içten bi tiksinti gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…