- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
10 haftalıkda bayaaa erken ya ..Ben 10 haftaligim.. doktorum cok yuksek ihtimal erkek dedi.. ikili teste geldiginde kesin soylerim dedi.. ama bebegim benim cok hareketli her yerini gosteriyor :)) ondan da erken tahmin edebilmis olabilir
Cnm yine iyisin 13 haftalık diycekmiş.. Ben 12+1 kontröle gittiğimde tahminde bile bulunmadı..Ayy ben nasıl dayanıcam bilmiyorum
Baska doktorada göstersen belki o söylerCnm yine iyisin 13 haftalık diycekmiş.. Ben 12+1 kontröle gittiğimde tahminde bile bulunmadı..
Bu haftalarda kızdada oğlandada çıkıntı olduğu için karıştırıla biliyo dedi ve sonuç 16.haftada netleşecekmiş.. 4 hafta var daha yaaaa..
Canım o kadarını bilmiyorum ama içimden kız geciyo ama bulantımda cok yok çin takvimine görede kız çıkıyoMide bulantısıyla cinsiyetin doğrudan ilişkisi var doktorumda böyle söylemişti erkek bebekte hamilelik belirtilerinin çoğunu özellikle de bulantiyi çok hafif geçirirsin
Biliyorum canım doğru hesapladım zaten 21 yaşındayım +1 ekliyosun 22 oluyo ve kız gösteriyoÇin takvimi bende de doğru çıktı ama yaş hesaplamasıni doğru yapmak lazım kendi yaşına +1 veya +2 falan koyup bakıyorsun benim kuzenim 2.çocuğunu erkek istiyodu yanlış yaş hesaplaması yaptı ve sonuç yine kız erkek tutturana kadar yapıcam diyo :)))
Aynen öyle ya inşallah canımKızı erkeği bir ama insan merak ediyor işte :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Hiç dikkat etmedim karın genişliğine yaygınlığına falan16.haftamda öğrendik.
2 ay çok erken gibi. Ama Baden kısmının geniş olması karın kısmının yaygın olması kıza işaret çünkü nasip olursa kızım olacak ve bu belirtiler var bende.
Bana genelde öyle diyorlardı ama ben erkek hissediyordumHiç dikkat etmedim karın genişliğine yaygınlığına falan
Benim yüzüm sivilcelendi hep . bu arada benim teyzemde oğluna hamileyken yüzünde lekeler olmuştuBana genelde öyle diyorlardı ama ben erkek hissediyordum
Ayrıca bir de kız çocuğundan cirkinlesme durumu var ki daha onj yasamadim
Ama yüzümde ara sıra kararmalar lekeler falan oldu geçici tabii.
Benim aşırı mide bulantım da oldu 18.haftamdayim ve haftada bir istifra ve geceleri mide bulantim var bir de aşırı mide yanmam var. Cinsiyeti ne olursa olsun hayırlı sağlıklı evlatlar her birimizeBenim yüzüm sivilcelendi hep . bu arada benim teyzemde oğluna hamileyken yüzünde lekeler olmuştu
Benim mide bulantım yok henüz sadece tiksinti oluyo ve aşırı mide yanması oöuyo ve bu mide yanması beni cok rahatsız ediyo amin canım inşallahhBenim aşırı mide bulantım da oldu 18.haftamdayim ve haftada bir istifra ve geceleri mide bulantim var bir de aşırı mide yanmam var. Cinsiyeti ne olursa olsun hayırlı sağlıklı evlatlar her birimize
Hehehe Allah yardımcınız olsun canlarım :)Ayy ben nasıl dayanıcam bilmiyorum
İnşallah canım inşallahHehehe Allah yardımcınız olsun canlarım :)
İnşallah hepimiz inşallahİ
Nşallah hayırlısıyla kucagına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?