2 aylık gebelikte vinsiyet tahmini nasıl olur

Kızlar 2 aylık hamileyim 2. Ayım bitmek üzere ve cinsiyetini öğrenemesemde eski yöntemlere göre yada doktorunuz nasıl tahminde bulundu ve anladı ?
sabretmenizi öneririm.
zaman hızlı zaten.
8 haftalık bebek 2 aylık olmuyor .
10 haftalık bebek 2 aylıktır.

ilk çocuğumda 12. haftada erkek dedi büyük ihtimal .
doğru çıktı
ikinci çocuğumda erkek dedi 14 . haftada . doğru çıktı.

üçüncü çocukta 11 haftalıktı erkek gibi . erkek galiba dedi.
ama 15 . haftada doktor kıza benziyordedi. ve kızımız oldu.

sabredin zaman hızlı zaten

sabretmenizi öneririm.
zaman hızlı zaten.
8 haftalık bebek 2 aylık olmuyor .
10 haftalık bebek 2 aylıktır.
Canım bi bak istersen attığım resime senin hesaplarına göre hesaplanmıyo hamilelik ayları bi takvim var ona göre hamilelik ayları hesaplanıypr gebelikte 4 hafta 1 ay sayılıyo yani gercekteki gibi 5 haftadan hesaplanmıyo o senin bildiğin kadarını bende biliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-30-15-03-06.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 30
Bide benim dediklerime çok inanmıyorsanda bide internetteki açıkşamaşara bak istersen

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-30-15-17-26.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31
o zaman 40 haftalık bebek doğduğunda da 10 aylık oluyor . yani bebek 10 ayda doğuyor.
4 hafta 1 ay dersen.

o zaman 40 haftalık bebek doğduğunda da 10 aylık oluyor . yani bebek 10 ayda doğuyor.
4 hafta 1 ay dersen.
Canım doktorlar senin son adet tarihine göre hesap yaptıgı için genelde gebelikler 40-41 hafta olarak hesaplanır 40 -41 haftalık gebelik zaten 9 ay 10 gün tam oluyo senin hesaplarda sıkıntı var sanırım

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bak 7 . haftanın başlangıcı 2. ayın başıdır.
10 . hafta nın başlangıcı ise 2. ayın bitimi.
şimdi son adet tarihine göre de hesaplarsan aslında ay olarak görürsün.
sat ne acaba sizin .
hayırlı olsun bu arada. sizi kırmak değil doğrusunu bilmeniz istediğim .
benim de 3 çocuğum var. 5 gebelik yaşadım. ben de siz gibi biliyordum başta da . sonra öğrendim doğrusunu.

4 hafta 1 ay dersen.
Bide doktorlar son adet tarihine göre gebelik haftasını hesaplar sonra ultrasonda bebek göründüğünde asıl hesaplar ortaya cıkar zaten bebek adet zamanı olmadığına göre yumurtlama zamanıda hemen döllenme olmayacagına göre bu detaylarıda göz önünde bulundurman lazım ona bakarsan benim son adete göre 9 bucuk haftalık doktor geç döllenme oldugunu söyledi 2 hafta geriden gidiyomusum yani anlayacagın bira karısık hesaplar kafanın karısması çok normal

Benimde 3. Hamileliğim canım tesekkür ederim bu arada kırılmak değil ben hesapları çok iyi bildiğim için o yüzden açıklama yapma gereği hissettim kendimde bende internette arastırdığım kadarıyla 8-9 hafta 2 ay bitmiş olduğu yazıyo zaten fark etmiyo bak senin yolladığın resımdede benim dediğim gibi 2 aylık olduğu yazıyo yani 2 ay bitmiş yada içinde fark etmiyo 2 aylık sonucta yani yine benim dediğim yere geliyo olay

http://www.gebelik.org/dosyalar/ay-ay-hamilelik-gebelik/index.html
neyse . boş ver sen . madem 3. gebelik . cinsiyeti önemli mi .ilk ikisi kız mı erkek mi. 3. ise gayet de sabırlı olmalısın beklemekte.

http://www.gebelik.org/dosyalar/ay-ay-hamilelik-gebelik/index.html

neyse . boş ver sen . madem 3. gebelik . cinsiyeti önemli mi .ilk ikisi kız mı erkek mi. 3. ise gayet de sabırlı olmalısın beklemekte.
Bu arada unutmustum hangi takvim olduğunu arkadasa sordum söyledi kameri aya göre hesap yağışıyo hamilelikte .Aynen bencede canım benim diğer ikisi düşükle sonuçlandı malesef bu ilk doğumum olucak. İlki erkekti ikincisi kızdı diye tahminde bulunmustu doktorum

Aynen bencede canım benim diğer ikisi düşükle sonuçlandı malesef bu ilk doğumum olucak. İlki erkekti ikincisi kızdı diye tahminde bulunmustu doktorum
öyle mi. kaç aylık düşük oldu diğerleri.
benim de düşüğüm oldu arada. biri kendi düştü 10+3 de
diğerini biz aldırdık . 2. bebekti ve ilk çocuk 2 yaşındaydı. çok da yaramazdı. ben de yorgunluk stres çocuk derken antidepresan kullanıyordum yaklaşık 2 yıl kullandım . tam bırakacaktım ki hamile olduğumu öğrendik. yan etkisi vardır diyerekten aldırdık 6 haftalık demişti doktor .
çok da pişman oldum . tamamen cahillik. .
3. çocuğumuz kaza ile oldu ama aynı hataya düşmedik . kızımız oldu şükür .

senin tahlillerin yapıldı mutlaka demi. 8 haftalık baya büyümüş annesi.

2 ay bitmişti diğer düşüklerde doktor işinin ehli olduğu için tahmini söylemişti. Evet canım baya büyüdü çok şükür ama hiç tahlil yapılmadı henüz doktor ne derse onu yapıyoruz sanırım birdaha ki gitmemde yapıcak

tahliller diğer düşüklerinin nedenini öğrenmen için
onu anlamak için sormuştum.
rutin tahliller de ikili tarama üçlü tarama olur onun da zamanı yaklaşıyor senin .

tahliller diğer düşüklerinin nedenini öğrenmen için
onu anlamak için sormuştum.
rutin tahliller de ikili tarama üçlü tarama olur onun da zamanı yaklaşıyor senin .
Haa pardon canım yanlış anlamışım tabiki yapıldı genetik arastırmaya aldışar hem kanımda pıhtılaşma varmış onun için coraspin kullanıyorum şimdi bide hiç hamile kalmadan önce rahim perdesi olduğunu söylemişlerdi rahim filmi cekilmiştim o zaman küçük bişey ama bişey olmaz etkilemez diyolardı doktorlar almamıza gerek yok diyodu trabzonda bi doktora gittim operatif histeroskopi ameliyatı yaptı perdeyi aldılar hemen hamile kaldım çok şükür iyi ilerliyoruz doktor iyi gittiğini söyledi allah razı olsun o doktordan valla iyiki o ameliyatı olmusum

perde dediğin şey düşüğe neden oluyormuş sanıyorum
arkadaşım vardı benim de 3-4 düşüğü oldu bi çok doktor anlamadı .meger rahmi kalp şeklindeymiş .
seninle aynı şey mi bilmiyorum. dediğin gibi küçük bi operasyon ile halletti.
ve 2. çocuğu oldu 2. çocuğu 2 yaşında falan şu an . darısı başına inşallah

Evet canım tekrarlayan düşüklere sebep oluyomuş (abortus) doktorların deyişiyle benim ki kalp seklinde değildi küçücük bi perdeydi sadece ama o bile etki ediyomus bebeğin yerleşeceği yeri o perde kaplıyomus bebekte tutunamayıp düşüyomus işte inşallah canım alla hayorlısını nasip etsin hepimiz için

Benim 9 haftalikken kız gibi dedi 13 haftalikken gittim doktor çıkıntı var erkek gibi dedi bugün başka bu doktora gittim 14+5 günlük erkeğe benzetti yine :/

Benim 9 haftalikken kız gibi dedi 13 haftalikken gittim doktor çıkıntı var erkek gibi dedi bugün başka bu doktora gittim 14+5 günlük erkeğe benzetti yine :/
Ayy ne güzel allahım hayırlısını nasip etsin canım bende dört gözle bekliyorum cinsiyetini öğrenecegim günü yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…