Çocuk Hastalıkları 2 aylik kizima bitki cayi verebilir miyim?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sehazal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
127
97
28
40
Slm herkese burada daha oncede konu acmistim..kizim 1 aylikken bronsiolit gecirdi abisi grip olmustu ondan kapmisti ve bronsiolite cevirmisti..simdi oglum yine grip olmus ve kizima bulasir diye cok korkuyorum kizim 2 aylik oldu ona ihlamur icirebilir miyim?gribe karsi onlem olsun diye..ya da bildiginiz baska birsey var mi? Yardimci olursaniz cok mutlu olacam..

6 aya kadar verilmemesi önerilir. yani sağlık bakanlığı ve sağlık örgüteri der ki anne sütü ya da devam sütü hericinde hiç bir şeyi bebeğin ağzına sürmeyin. Ama siz içip sütünüzden geçirebilrisiniz tabii. Onunda etkisi vardır. Birde devam sütünün içine bir çay kaşığı kadar bbekler için çaylar var milupanın gece çayı vardı bizde ondan koymuştum hem gazına iyi geldi hem de uyuttu ama ben 6 ay sonrası verdim.

Bebeklere ilk 6 ay çay önerilmiyor. Doktorlar aktardaki çayları hiç kulanmayı diyor 1 yaşına kadar. Bebeklere özel Milupa'nı filan çayları var onlar belki verilebiliyordur doktorunuza sorun isterseniz.

Ben buyuk kizima grip asisi yaptirdim
Birde hasta insanlarla kesinlikle gorusmuyorum
Bebegime kimseye opturmuyorum
Eve gelen herkese once ellerini yikatiyorum
7 aylik 1 kere nezle oldu
Abisi hasta olunca ayni odada bulundurmayin
Birde ketil a su ve okaliptus yagi damlatip kaynatin odaya buhari dagilsin hastalanmayi engelliyormus

Valla gecen sefer abiyi odasina hic sokmadim ben bile ellerimi yikayip alkolle temizleyip maske takip oyle giriyordum odasina ama kapti o zaman dr ayni evde olmalari yetiyor demisti...insallah bu sefer o kapmadan atlatabiliriz..gorusleriniz icin de ayrica tesekkur ederim..

Valla gecen sefer abiyi odasina hic sokmadim ben bile ellerimi yikayip alkolle temizleyip maske takip oyle giriyordum odasina ama kapti o zaman dr ayni evde olmalari yetiyor demisti...insallah bu sefer o kapmadan atlatabiliriz..gorusleriniz icin de ayrica tesekkur ederim..
alkol maske gorunce benden beteride varmis dedim:KK70:
Elinden geleni yapmissin zaten

Slm herkese burada daha oncede konu acmistim..kizim 1 aylikken bronsiolit gecirdi abisi grip olmustu ondan kapmisti ve bronsiolite cevirmisti..simdi oglum yine grip olmus ve kizima bulasir diye cok korkuyorum kizim 2 aylik oldu ona ihlamur icirebilir miyim?gribe karsi onlem olsun diye..ya da bildiginiz baska birsey var mi? Yardimci olursaniz cok mutlu olacam..
2 aylık bebeğe ıhlamur verilmez diye biliyorum nasıl besliyorsunuz bilemedim ama eğer mamaysa aptamil kullanın içindeki prebiyotik lifler bağışıklığı güçlendiriyor bende kullanıyorum ikizlerde çok şükür hiç hasta olmadılar 1-2 burun akıntısı oda birşey değil

Back
X