Bebek Beslenmesi 2 aylık oğlumda reflü çıktı yardım edin anneleerrrrr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ayaz6216

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
17
1
1
27
2 aylık oğlumu dün bursa yıldırım doruk hastanesine götürdüm evren hanıma ve oğlumda hırlama ve öksürük şikayeti olduğunu söyledim baktı ve reflüsü var dedi dondum kaldım el kadar bebeğimde reflüüüü korkma bu bi hastalık değil bebeğini çok iyi beslemişsin dedi ondan kusuyo ve hırlıyo dedi çünkü nefes borusuna takılıyo ve hırlama yapıyo dedi mamamıza reflü maması almamı söyledi ve ilaç olarak şurup verdi napmam lazım bunu yaşayan annlerrr yardım edin ilk anneliğim ve çok tecrübesizimmm :(((((

Öncelikle yatırır şekilde beslemeyin bebeğinizi.
Mamasını yedikten sonra 20 30 dk kadar dik tutmaya çalışın, kusmayı önlemek için.
Ayrıca yeteri kadar besleyin, fazlasını daima kusar.
Her beslenme sonrası mutlaka gazını çıkarın dik bir pozisyonda.
Uyurken de yatağın altına baş kısmına bir yükseltici koyun.
Benim bebeğimde de var, korkulacak bir şey değil reflü.

Oh :)) şöyle söyliyim fazla mama asla vermiyorum ne kadar yiyorsa o kadar veriyorum gazını çıkarırken kusuyo bazende kundağını açmaya çalışırken kendini fazla sıktığı için kusuyo ama yatırarak ve dik şekilde yediriyorum ve evde 15 dakika dik bir şekilde gezdiriyorum kucakta ama neden böyle oluyo anlayamıyorum hepte yan yatırıyorum

Back
X