2 aylık sevgilimi kankam dediğim insanla bastım

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
48
kızlar şuan çok kötüyüm saat kaç olmuş sinirden başıma ağrılar girdi :2::2::2::2::2::2:

Sevgilin sevgili, arkadasin da arkadas degilmis zaten. 2 ay gibi kisa bi sürede fark ettigin icin sanslisin.

Sevgilin sevgili, arkadasin da arkadas degilmis zaten. 2 ay gibi kisa bi sürede fark ettigin icin sanslisin.

asıl en çok beni vuranda bağrıma bastığım her daim yanında olduğum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım dediğim kişinin yapması çok koydu bana...
offf lanet olsund iyorum o sahne aklıma geldikçe delirecek gibiyim
kimi gebertim hıncımı alim şuan öyle öfkeli öyle öfkeliyim ki

asıl en çok beni vuranda bağrıma bastığım her daim yanında olduğum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım dediğim kişinin yapması çok koydu bana...
offf lanet olsund iyorum o sahne aklıma geldikçe delirecek gibiyim
kimi gebertim hıncımı alim şuan öyle öfkeli öyle öfkeliyim ki

Maalesef dünya böyle insanlarla dolu. Takma demekle olmuyor biliyorum ama, senin kafana takmanin zarari sadece sana...
Düsünme bence o sahneyi, getirme aklina. Ikisini de bir an önce cikar hayatindan. Sakin "intikam alayim" filan diye onlara zaten hakettiklerinden fazla verdigin degeri tekrar verme. Bu tarz insanlar zaten mutlu olamazlar.
Kendi hayatina bak. Bence hemen yarin icin güzel bir plan yap kendine, alisverise git, sinemaya git, arkadaslarinla eglenmeye git. Zaten unutman icin tek faydali olacak sey zaman.

İyi yanı 2.ayda patlak vermesi.
Kötü yanı:yakın arkadaşının seni aldatması olmuş bana kalırsa :44:

Cok agir..
Dusundum, kendimi senin yerine koydum da..
"yok yapmazlar ya" diyorum kendi kiz arkadaslarim icin ama kim bilir? Dunyanin binbir turlu hali var. Insanlarda "baci, abi" kavrami gelismemis ki.. Herkes herkese alici gozuyle bakar olmus. Cok kotu cok uzuldum..

Size sabir diliyorum.

Çok zor..
Nasıl yakaladınız ki ? Nasıl bir açıklama yaptı arkadaşınız size ?

İki iğrenç insandan kurtulmuşsun.. Bu devirde gerçek arkadaş mumla aransa bulunamaz valla... :ssz: :ssz:

Bırak ne halleri varsa görsünler. Birbirlerini aldatarak farklı kombinasyonlar deneyerek devam eder bunlar. Bir bakarsın baldızına sarkmış bir bakarsın diğeri eniştesine. Bırak oldukları çukurda debelensinler. İnsan bile denmez böylelerine. Dua et Allah iyileri çıkarsın karşna.

Allah büyük yarına bırakır yanına bırakmaz zaten sen şanslısın aslında gerçek yüzünü görmüşsün hem arkadaşının hem sevgilinin. Adam hem senle takılıyor hem arkadaşın ile arkadaşın daha karaktersizmiş böyle insanlar zaten mutlu olamazlar bırak Allah'a havale et.

bu devirde kimseye güven olmuyor boş ver canım tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş 2 tane karaktersiz insandan kurtuldun buna sevin arkadaşım sen hayatına bak hayatını yaşa

Allahın sevdıgı kuluymussun

Çok zor..
Nasıl yakaladınız ki ? Nasıl bir açıklama yaptı arkadaşınız size ?

o kadar oyorgun ve uykusuz mki sabah işe kalkıp gelmek çok zor oldu...:(
işin tuhaf yanı ne biliyonuzmu onları sahilde sarmaş dolaş gördüm yanımda ablamda vardı biran öyle salak gibi kalakaldım.ablam benı tutmasaydı belki o öfkeyle nçok şey yapabilirdim...
ama sadece karşılarına çıkıp öfke dolu bir bakış attım ve hızla oradan uzaklaştım..
kız arkadaşım hiç aramadı kimbilir utancına arayamıyordur ho arasa ne olabilirdiki artık ama erkek arkadaş bozuntusu telefonumu mesaj yağmuruna tuttu... tipik savunmalar yok aklımı çeldi yok bilmem ne
keşke onu hiç tanımasaymışım kankam dedsiğim insanla aramıza girmeseymiş...kendimemi üzilim napim arkadaşım böbrek hastası diyalize giriyor offf napıcam ne edicem bilemedim...
2 aylık birisi için arkadaşımımı silim hasta birisini yalnızmı bırakıp yoksa ALLAhından belanı bul deyip sineyemi çekeyim kafam öorba oldu

işin tuhaf yanı ne biliyonuzmu onları sahilde sarmaş dolaş gördüm yanımda ablamda vardı biran öyle salak gibi kalakaldım.ablam benı tutmasaydı belki o öfkeyle nçok şey yapabilirdim...
ama sadece karşılarına çıkıp öfke dolu bir bakış attım ve hızla oradan uzaklaştım..
kız arkadaşım hiç aramadı kimbilir utancına arayamıyordur ho arasa ne olabilirdiki artık ama erkek arkadaş bozuntusu telefonumu mesaj yağmuruna tuttu... tipik savunmalar yok aklımı çeldi yok bilmem ne
keşke onu hiç tanımasaymışım kankam dedsiğim insanla aramıza girmeseymiş...kendimemi üzilim napim arkadaşım böbrek hastası diyalize giriyor offf napıcam ne edicem bilemedim...
2 aylık birisi için arkadaşımımı silim hasta birisini yalnızmı bırakıp yoksa ALLAhından belanı bul deyip sineyemi çekeyim kafam öorba oldu

"2 aylık biri icin arkadaşımı mı sileyim?" Senin arkadaşın hic masum değil ki? Adam kendi kendine mi sarılıyordu sahilde? Arkadaşın bence utanmıyor ki; utansa en yakın arkadaşının sevgilisiyle uluorta gezmezdi. Ha bu demek değil ki gizli saklı gezsin?

2 aylık 2 günlük 2 saatlik süresi farketmez senin sevgilin olan adama yan gözle bakabilecek kadar adileşebiliyorsa sana her türlü kötülüğüde yapabilir demektir. Uzzak dur derim hakaret etmeye bile değmez

O arkadaşın yarın öbür gün sen evlendiğinde evine girip çıkarken senin için rahat edecekse affet.

Gerçekten arkadaşın olduğuna emin misin??!! 2gün,2 ay,2 yıl ne fark eder senin sevgilinle sarmaş dolaş..arkadaş dediğin,sevgilin değil hoşlandığın adama bile bakmaz!!

Ayrıca suçun büyüğü arkadaşında.. Diyelim 2ayda adamı tanıyamadın (doğal olarak) adam pisliğin teki, arkadaşın ne demeli..Senin sevgilin olduğunu bile bile...YUH!! Diyecek bir şey yok..

Son düzenleme:
Gerçekten arkadaşın olduğuna emin misin??!! 2gün,2 ay,2 yıl ne fark eder senin sevgilinle sarmaş dolaş..arkadaş dediğin,sevgilin değil hoşlandığın adama bile bakmaz!!

Ayrıca suçun büyüğü arkadaşında.. Diyelim 2ayda adamı tanıyamadın (doğal olarak) adam pisliğin teki, arkadaşın ne demeli..Senin sevgilin olduğunu bile bile...YUH!! Diyecek bir şey yok..

aklım o kadar karışık ki...neden kimseeye güvenemez olduk

Back
X