Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilin sevgili, arkadasin da arkadas degilmis zaten. 2 ay gibi kisa bi sürede fark ettigin icin sanslisin.
asıl en çok beni vuranda bağrıma bastığım her daim yanında olduğum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım dediğim kişinin yapması çok koydu bana...
offf lanet olsund iyorum o sahne aklıma geldikçe delirecek gibiyim
kimi gebertim hıncımı alim şuan öyle öfkeli öyle öfkeliyim ki
Çok zor..
Nasıl yakaladınız ki ? Nasıl bir açıklama yaptı arkadaşınız size ?
o kadar oyorgun ve uykusuz mki sabah işe kalkıp gelmek çok zor oldu...
işin tuhaf yanı ne biliyonuzmu onları sahilde sarmaş dolaş gördüm yanımda ablamda vardı biran öyle salak gibi kalakaldım.ablam benı tutmasaydı belki o öfkeyle nçok şey yapabilirdim...
ama sadece karşılarına çıkıp öfke dolu bir bakış attım ve hızla oradan uzaklaştım..
kız arkadaşım hiç aramadı kimbilir utancına arayamıyordur ho arasa ne olabilirdiki artık ama erkek arkadaş bozuntusu telefonumu mesaj yağmuruna tuttu... tipik savunmalar yok aklımı çeldi yok bilmem ne
keşke onu hiç tanımasaymışım kankam dedsiğim insanla aramıza girmeseymiş...kendimemi üzilim napim arkadaşım böbrek hastası diyalize giriyor offf napıcam ne edicem bilemedim...
2 aylık birisi için arkadaşımımı silim hasta birisini yalnızmı bırakıp yoksa ALLAhından belanı bul deyip sineyemi çekeyim kafam öorba oldu
işin tuhaf yanı ne biliyonuzmu onları sahilde sarmaş dolaş gördüm yanımda ablamda vardı biran öyle salak gibi kalakaldım.ablam benı tutmasaydı belki o öfkeyle nçok şey yapabilirdim...
ama sadece karşılarına çıkıp öfke dolu bir bakış attım ve hızla oradan uzaklaştım..
kız arkadaşım hiç aramadı kimbilir utancına arayamıyordur ho arasa ne olabilirdiki artık ama erkek arkadaş bozuntusu telefonumu mesaj yağmuruna tuttu... tipik savunmalar yok aklımı çeldi yok bilmem ne
keşke onu hiç tanımasaymışım kankam dedsiğim insanla aramıza girmeseymiş...kendimemi üzilim napim arkadaşım böbrek hastası diyalize giriyor offf napıcam ne edicem bilemedim...
2 aylık birisi için arkadaşımımı silim hasta birisini yalnızmı bırakıp yoksa ALLAhından belanı bul deyip sineyemi çekeyim kafam öorba oldu
Gerçekten arkadaşın olduğuna emin misin??!! 2gün,2 ay,2 yıl ne fark eder senin sevgilinle sarmaş dolaş..arkadaş dediğin,sevgilin değil hoşlandığın adama bile bakmaz!!
Ayrıca suçun büyüğü arkadaşında.. Diyelim 2ayda adamı tanıyamadın (doğal olarak) adam pisliğin teki, arkadaşın ne demeli..Senin sevgilin olduğunu bile bile...YUH!! Diyecek bir şey yok..