- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
1 aylık etkisi mi bu yani vavCanim agirliklarla yaparsan ust bacaklarin sa kalinlasiyor
Asil etkisi kalcaya zaten dolgunlastiriyor dumduz goruntusunden dolgun goruntuye kavusturuyor daha geriye dogru
Eki Görüntüle 1430709
Pro'larda çıkıyo buohh sefam olsun öpücüğe doydum. bu smiley yok bende
Adracim hoş geldin canimSelam ahali.
WuwwwCanim agirliklarla yaparsan ust bacaklarin sa kalinlasiyor
Asil etkisi kalcaya zaten dolgunlastiriyor dumduz goruntusunden dolgun goruntuye kavusturuyor daha geriye dogru
Eki Görüntüle 1430709
Selam ahali.
hıh pro değiliz diye eziklemePro'larda çıkıyo bu
Adracim hoş geldin canim
Hoşbuldum canım.Pro'larda çıkıyo bu
Adracim hoş geldin canim
Hoşbuldum.Wuwww
Hoşgeldin
Ovvv benim toto zaten böyle,kim kardaşyana rakip olmak istemiyorumCanim agirliklarla yaparsan ust bacaklarin sa kalinlasiyor
Eki Görüntüle 1430709
Fotoşoooookkkkk yaaaaaaaaaaaaaa hahahaWuwww
Hoşgeldin
Oyle yaziyo eger dogruysa sıkı calismistir demekki1 aylık etkisi mi bu yani vav
Hele bi o leslieyi yapmaa3 mill Lesliyi yapıcam şimdi, en sonra senin koyduğun videoları yapıp geliyorum pinkommmmm
Başladın mı diyete?Hoşbuldum canım.
Hoşbuldum.
Demi ya, gerçek olamayacak kadar iyiFotoşoooookkkkk yaaaaaaaaaaaaaa hahaha
Kalca kucultmeye birebirdir tatlimOvvv benim toto zaten böyle,kim kardaşyana rakip olmak istemiyorumben bunu nasıl küçültebilirimmm sen bu işlerden anliyosun tatlim yardim et bana
Oyle squatlar paylasirmki burda sabaha kadar yaparsiniz ahahaBaşladın mı diyete?
Demi ya, gerçek olamayacak kadar iyi
ben de 1 ay çalışsam yeter demekki öyle kocaman bişşey istemiyorumOyle yaziyo eger dogruysa sıkı calismistir demekki
Bende de fark var 1ayda go zle gorulur sekilde aslinda bu sekilde degisimde mumkun gibi geliyor bana
Totom aşağı sarkmaz dimiKalca kucultmeye birebirdir tatlim
Tabiki :)slm kızlar bende aranıza kattılabılırmıyım
diyetten ziyade spor paylaşımınıza bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?