Kilonu yaz artık o zaman :))Kendi çapımda.Yavaş yavaş artık.
Tamamdır. Işleyişi görmüşsündür, günlük menü ve sporlarımızı yazıyoruz.şuan ve 1 senedir 69,9 um
Alırızaranıza yeni kişiler alır mısınız ?
Nasıl yapılıyormuş?Squattt:))
Hayir sıkı dururTotom aşağı sarkmaz dimi
Alfabetik sırayla gittim karışıklık olmasın diyeEn başa da beni yazmış ya şimdi gördüm.
Haklisin ben de bir ayda mekigin ve squatin inanilmaz etkisi gordumbu arada bir ay diyip geçmeyin benim bir aylık spora gitmem yanlarımdaki löplöp yaglardan kurdtulmama dümdüz bir karın olmasada göbeğimin şekillenmesine basen ve baldırlarımın kas yapmasına yaradı ben o kadar çalışmayla bu hale geldiysem az daha totoyu zorlayıp böyle olmak çookk normal
Çok fena kilo almışım.Kilonu yaz artık o zaman :))
Bildirim günü geldi neredeyse
Yap o zaman senin fistiktan zaman bulursan:)ben de 1 ay çalışsam yeter demekki öyle kocaman bişşey istemiyorum
inşallah :)ben bir ayda 10 kg verdim 80 kiloydum yani ama çok şükür almadım akşama kadarda yiyorum sayılır ama bende anlamadım daha ne aldım ne verdim 1 yıldır tabi diyet ve sporda hak getiretekrar bir on kilo vermek istiyorum sizinle veririm inşllah
70.8 kilom 58-60 arası olmak istiyorum ama ben başka bi diyet yapabilir miyim acaba ?Alırız
Kilonuzu yazmanız yeterli :))
Gözlerimi kapattım yaz bakim :)Çok fena kilo almışım.En şişkonuz benim. Şok olmayın sonra.
Olur. Günlük yazarsın yediklerini, bizde nasipleniriz :)70.8 kilom 58-60 arası olmak istiyorum ama ben başka bi diyet yapabilir miyim acaba ?
anlaştık o zamanOlur. Günlük yazarsın yediklerini, bizde nasipleniriz :)
inşallah :)
Yavaşlama dönemine mi girdin ki. 1 sene uzun aslında aynı kiloda kalmak için, ama güzel vermişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?