Kızlar oğluşum 2.5 yaşında ve hiperaktif bir çocuk tombul olduğuna bakmayın:)) bir saniye yerinde durmuyorkaydirigubbakcemile
eşimle bu sene bodrum'a gidiceğiz.. ama bir yandan Yağız'sız nasıl yaparız diyoruz bir yandanda dinlenmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum.. çünkü oğlumu çok zor büyütüyorum doğduğu günden bu yana hergece sabaha kadar hiç susmadan ağladı akabinde gündüzde uyumaz enerji full çok yoruldum yardım eden kimsede olmadı mafoldumben eşim boşver gidelim çok yoruldun diyo tam kendimi alıştırıyorum ben onsuz yapamam hep üzüleceğim o olmazsa diyor o beni daha beter çıldırtıyor...
içim içimi yiyiyor götürsem bir dakika dinlenemeyeceğim peşinde koşturmaktan artık hızlı yemek yemekten ne yediğimi anlamaz oldum zaten ha düştü ha düşecek her merdivenin tepesinde.. götürmesem vicdan azabı çekeceğim.. bu arada bu hafta sonu 15 günlüğüne oğlumla başbaşa tatile çıkıyoruz onuda eğlendirmiş gezdirmiş olacağım bir haftada eşimle çıksam sizce olur mu??
Kızlar mesajımdaki gel-gitlerimden anladığınız kadarıyla kafam çok karışık:sinifsinif:
hem ona kıyamıyorum ama banada yazıkkk ayy biri bana akıl versin lütfennn napıyım ben yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?