Sevgili Estel ne alakası var acaba yalnız tatile çıkmayla bu söylediklerinizin.sengözlerimebaksanab
ne demiş ebru şallı önce ben sonra kocam en sonada çocuğum gelir.çok doğru bi söz.ayrıca dengelemek lazım herşey çocuğa göre yapılamaz yapılmamalıa.s
yoruma yorum yapmayalım lütfen.herkes fikrini söylemede özgürdür.kuzum un da dediği gibi arada nefes almak lazım.ayrıca benim özel hayatım sizi ilgilendirmez.ne düşündüğümde buraya herkes fikir sunar.kimse bunu örnek alamazsın şunu söyleyemezsin diyemez.polemik yaratmayalım.buyrunnnnnnnnn
yoruma yorum yapmayalım lütfen.herkes fikrini söylemede özgürdür.kuzum un da dediği gibi arada nefes almak lazım.ayrıca benim özel hayatım sizi ilgilendirmez.ne düşündüğümde buraya herkes fikir sunar.kimse bunu örnek alamazsın şunu söyleyemezsin diyemez.polemik yaratmayalım.buyrunnnnnnnnn
neden polemık yapıldıgını dusuncesıne kapıldınız anlayamadımyoruma yorum yapmayalım lütfen.herkes fikrini söylemede özgürdür.kuzum un da dediği gibi arada nefes almak lazım.ayrıca benim özel hayatım sizi ilgilendirmez.ne düşündüğümde buraya herkes fikir sunar.kimse bunu örnek alamazsın şunu söyleyemezsin diyemez.polemik yaratmayalım.buyrunnnnnnnnn
bence en güzeli bi pedagoga sorarak bi karar alınmalı, şahsen bu durumda ben olsam pedagoga sorup çocuğumun psikolojisinde olumsuzluk yaşanıp yaşanmayacağını öğrenip ondan sonra bir karar vermeyi yeğlerdim
canım uzmanlığım çocuk psikolojisi üzerine değil ancak psikoloji okurken bu kadarcığınıda öğretiyolar..
ben yukarda yazdım bilirkişi olarak uygun değil bi çocuğun annesinden bu kadar uzun kalması uygun değil diye ama benden uzman ebru şallı varmış...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?