çocuklarımızı hayatımıza değil hayatımızı çocuklarımıza uydurmak zorundayız, eğer ki onları evimize buyur ettiysek bu böyle olmalı
kalimeroya aynen katılıyorum, muhalefet etmek olarak algılanmasın ama eğer artık 3 kişilik bir aileye sahipseniz her zaman 3 kişilik olmaya devam etmelisiniz, arada bir üyelerden birisini kenara bırakıp diğerine yada kendinize öncelik vermek bence ona haksızlık olur, yani canınız sıkıldı yorgun düştünüz psikolojiniz yıprandı vs diye geçici bi süreliğine de olsa bebeğinizi birilerine bırakıp da kendi canınızın istediğini yapmak bence bencillik, o bebeğe sahip olmaya karar verildiğinde onun hayatınızda her an yer alacağını kabullenerek bu yola çıkılıyor, duru m böyleyken de birkaç günden bişey çıkmaz canım, sonuçta kötü birisine emanet etmiyorsunuzz, bırakın biraz da kendiniz için yaşayın denmemeli bana göre, tabi şahsi fikrim, karşıı fikirlere de saygı duyarım, isteyen istedğini yapmakta özgürdür, ama dediğim gibi bana göre 3 kişilik çıkılan bu yolculuğa 3 kişiyle devam edilmeli ve sonunu da 3 kişiyle birlikte getirmeli
kızlar kötü anne ilan edilicem nerdeyse(
sanki oğlumu cami avlusuna bırakcakmışım gibi hissettim kendimi..
ne bileyim eşimle başbaşa bir tatil yapmak istememin bu kadar uçuk bir istek olduğunun farkında değildim..
ben anne olduysam romantik bir hafta tatilini ömür boyu birdaha yaşayamayacak mıyım?? buna hakkım yok mu artık???
daha 24 yaşındayım ve süpriz bir hamilelikle anne oldum eşime doyamadan bebeğimi kucağıma aldım birbirimize aynı evin içinde hasretiz.. hep özlem doluyuz.. tüm yoğunluğum oğlum ona hep daha iyisini verebilmek için uğraşıp duruyorum ondan ayrılamayacağım ve başkasının büyütmesine tahammül edemeyeceğim için öğretmenliğime en azından onu anaokulu çağına getirene kadar ara verdim.. ben bir gecede belkide 25-30 kere uyandım hiç bir insan dayanamazken ben of demedim yeri geldi yorgunluktan ağlama krizleri geçirdim ama yinede oğluma bunu yansıtmadım bir kere bağırmadım..
ki ben bunları tatile tek çıkın bari diyin diye yazmıyorum sadece evladıma dünyalardan çok değer verdiğimi bilin diye yazıyorum... bu 7 gün belki bu yorgunluğu biraz olsun atabilir miyim düşüncesiyle sizlere sorulmuştu arkadaşlar... zaten bende çok kararsızım..(
ne demiş ebru şallı önce ben sonra kocam en sonada çocuğum gelir.çok doğru bi söz.ayrıca dengelemek lazım herşey çocuğa göre yapılamaz yapılmamalıa.s
kızlar kötü anne ilan edilicem nerdeyse(
sanki oğlumu cami avlusuna bırakcakmışım gibi hissettim kendimi..
ne bileyim eşimle başbaşa bir tatil yapmak istememin bu kadar uçuk bir istek olduğunun farkında değildim..
ben anne olduysam romantik bir hafta tatilini ömür boyu birdaha yaşayamayacak mıyım?? buna hakkım yok mu artık???
daha 24 yaşındayım ve süpriz bir hamilelikle anne oldum eşime doyamadan bebeğimi kucağıma aldım birbirimize aynı evin içinde hasretiz.. hep özlem doluyuz.. tüm yoğunluğum oğlum ona hep daha iyisini verebilmek için uğraşıp duruyorum ondan ayrılamayacağım ve başkasının büyütmesine tahammül edemeyeceğim için öğretmenliğime en azından onu anaokulu çağına getirene kadar ara verdim.. ben bir gecede belkide 25-30 kere uyandım hiç bir insan dayanamazken ben of demedim yeri geldi yorgunluktan ağlama krizleri geçirdim ama yinede oğluma bunu yansıtmadım bir kere bağırmadım..
ki ben bunları tatile tek çıkın bari diyin diye yazmıyorum sadece evladıma dünyalardan çok değer verdiğimi bilin diye yazıyorum... bu 7 gün belki bu yorgunluğu biraz olsun atabilir miyim düşüncesiyle sizlere sorulmuştu arkadaşlar... zaten bende çok kararsızım..(
ne demiş ebru şallı önce ben sonra kocam en sonada çocuğum gelir.çok doğru bi söz.ayrıca dengelemek lazım herşey çocuğa göre yapılamaz yapılmamalıa.s
arada tatil bizimde hakkımız çocuk oldu diye tamamen çiftler kendini 2. plana atmamalı.a.s dinlenmiş huzurlu mutlu anne ve baba çocuğuna daha iyi bakar zaten gitmeden önce anneannesine bırakacaktın oda en iyi şekilde bakar yani.sonra büyüdüğü zaman çocuk anne iyiki tatile gitmemişsinmi diyecek sanki hayır demez.sonuç itibari ile kötü birşey yapmıyorsunuz
tatil sizinde hakkınız tabi başbaşa ne romantik :asigim:annenize bırakabilirsiniz anneniz iyide bakar sonuçta torunu.çocuk oldu diye tamamen çocuğa odaklanmak yanlış olur sonra eşler birbirini ihmal etmemeli dimi ne kadar gideceksiniz tatile bilmiyorum ama 1 hafta tatil yapsanız hiç fena olmaz:jeyyar:gençliğin tadını çıkarın.hiçte vicdan azabı çekme gayet normal eşinizle tatil yapacaksınız bunda bi kötülük
yok.
lütfen abartmayalım alt tarafı 1 hafta tatile gitse ne olur.:sm_confusednunda canı var demi.sanki çok kötü bişey yapmış gibi vicdanen rahatsızlık duyacak ne var.:1closedeyes:eşiyle tatil yapacak 1 haftasınıda hep beraber geçirir olur biter kaydirigubbakcemile5
siz gidin tatile ucunda ölüm yokya.seninde en doğal hakkın çocuk oldu diye anne babaya tatil yapmak harammı sanki çocuk senin çocuğun biryere kaçmıyor. en fazla 1 hafta hem özlemiş olur sizi 1 haftada onunla doyasıya tatil yaparsınız açık kapanır eşitlenmiş olurkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
arada tatil bizimde hakkımız çocuk oldu diye tamamen çiftler kendini 2. plana atmamalı.a.s dinlenmiş huzurlu mutlu anne ve baba çocuğuna daha iyi bakar zaten gitmeden önce anneannesine bırakacaktın oda en iyi şekilde bakar yani.sonra büyüdüğü zaman çocuk anne iyiki tatile gitmemişsinmi diyecek sanki hayır demez.sonuç itibari ile kötü birşey yapmıyorsunuz
bebeğimin olmasına karar vermeden önce etraflıca düşündüm..çünkü özgürlüğüne ve rahatına düşkün biriyimdir...
ok kararımı verdim bebeğim doğdu rabbim verdi şimdi anne olma zamanı..
eşimle evlilik yıldönümüzde onun ve benim doğumgünümde oğlumu anneme bırakırız diye düşünmüştük ama sonradan düşündükki biz istedik ve her mutluluğumuza ortak olmalı..
yani bebeği canımı sıkınca yada bana engel olunca bırakılabilecek bişey olarak görmüyorum....
bu konuda eğitimli biri olarak kabul ederseniz fikrim bebeğinizi 2 geceliğine bile kimseye bırakmayın büyüyene kadar uyku düzeni yeme dzeni güven sorunu bunların hepsi problem olur..
ayrıca bende merak ettim bebeğiniz gerçekten mi hiperaktif...uzman teşhisi mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?