- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
günaydın millettt ben geldim aklinialirimsmile
9 haziran benim tarihim cnm yap tablonu hazırla listeni tatlım
günaydın canım..bende varım opuyorumnanaktan 3,5 yaşında kızım var..2 senedir istiyorum ikinci bebişi ama olmadı..boshayallersmileinşallah bu topik uğurlu gelir canım benim..topiğin hayırlı olsun..olumunekankayizsmileŞeniz
Kahve selülit yapıyormuş kızzzz içmem ben :roflol:
hoşbulduk canııımm..ben az şekerli alayım kahvemi:1hug:a.s.
kızzlaarrr ben geldim.6 yıllık evliyim v 1oğluşum var 2. bebişimizi istiyoruz allah izin verirse.iişşşşaaaallllaaahhh bu topik hamişten yıkılır dolup taşar.
benim kahvem çok şekerli olssunn canım:hulya:
hg canım aramıza allah bagısdlasın oğlusunu rabbim gönlmüze göre versinnnnnnnna.s.
buda kahvennnnnnnnnnnn
merhabalar
benim temmuzda 4 yaşını dolduracak bir kızım var ve 10 haftalık hamileyim yine. çok kötü günler geçiriyorum. bulantı bulantı bunaltı................ yerde mi gökte miyim bilmiyorum , sadece bu günler bir an önce geçsin istiyorum, çalışmaksa ayrı eziyet bu günlerde , sürekli uyumak istiyorum. isteyerek hamile kaldım ama içim sıkılıyor şu halimden. oysaki böyle yaza girilen zamanlarda nasıl neşeli enerjik olurdum. daha mı geç olsaydı diye düşünmeden edemiyorum. sonrada geçen her güne seviniyorum bu kötü günleri inşallah kızıma sağlıklı bir kardeş doğurduktan sonra bir daha yaşamayacağım
kahve ben almayım canım, teşekkürler. bebek isteyen herkese tez zamanda güzel haberler diliyorum
ayy canm benim sağol.moralim çok bozuk şimdi doktordan geldim klomen kullanıp gittim ama yumurtalarım büyümemiş çok üzgünüm:sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?