2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bende kendimi anlatayım yaşım 22 6 5 yıllık evliyim evlendiğm ilk ay gebe kaldım oğlumusezeryanla doğurdum aradn 2 yıl geçti 2 aylık hamileyken düşük yapım tekrra aradan 1 yıl geçti geb ekladım dış gebelik oldu ikizdi hem rahimde hem tüpteydi iksinide aldıla riç kanam geçirdim bi rtüpümde aldıla rmalesef ameliyatn 2 ay sonrada gebe kaldım oda kimyasal oldu oda düştü 10 ay oldu daha gebe kalmdım çok isityorum oğlumun krdeşi olsun benim böyl eALLAHH isteyen herkese versin bizede

Cnm çok çekmişsin gerçekten .. İnşallah yeni bebişin gelecek. Ve bu mutluluğu hep beraber yaşayacağız. zemuszemus

cok geçmiş olsun canım inşallah burdan hepimiz bebeişlerimizi alırız kucagımıza

canım hem hamişliğin verdiğipsikloji hemde kızının yasının biraz küçük olusu ilgiye ihtiyac duydugu zamanlar oludugu için bunları hissetmen cok nomrla ama irde söyle düşün yaş farkı olmaysı nedeniyle paylaştıkları cok olucak cocuklarının
bende bundan dolayı hep erteledim 2 bebeği oğlum şimdi 9 yasında eger bebegim olursa 10 yaş fark olucak
cok sey paylaşamayacaklar belki ama kerdes duygusunu özlemini bitecek sonraları anlarlar bir birlerinin kıymetini sen iyi bir zamanda hamile kalmıssın benim şimdili düşüncelerim olsa arayı bu kadar açmazdımmmmopuyorumnanaktan

merhabalar hepinize merhaba.bak tırtılım canım hayatım bak yine kimsecikler yok.anladım bende bi tuhaflık var herhalde,neyse cnm
bilge 38 inan seni okadar iyi anlıyorumki kızına haksızlık yaptığını düşünmen bence çok doğal ama bide şöyle düşün cnm kızının hayatta hep arkasında bi kardeşi olucak ve ne zaman birbirlerine ihtiyaç duysalar bir arada olucaklar iyi veya kötü zamanlarda. hayatta biz anne ve babaların başına ne geleceği belli değil ve bizler olmasakta kuzularımız yanlız kalmayacak diye düşünüyorum ben.bu durumun gelip geçici canım kucuşuna aldıktan sonra unutuluyo be cnm sabret.

kızlar bugün 4 de doktora gidicem.yumurtalarım büyümüşmü diye bakılıcak bana dua edin nolur.klomen kullanıp gitmiştim 2 gün önce ve yumurtam büyümemişti 10na 10du bakalım bugün ne olucak çok tedirginim hem bir an önce saat gelsin istiyorum hemde çok korkuyorum sonuçla yüzleşmekten.yaa bide çok acıyo vajinal ultrasyon içeride çevirdikçe canım çok yanıyo

canım ben 6 yıllk evliyim ve 1 oğluşum var.(ayy kurban olur annesi onu verene) 2. bebişimizi istededik ama bazı sorunlar çıktı canım ben pko luyum ve troidlerim az çalışıyo.şu an yumurta takibindeyim .
sende durumlar nasıl cnmzemuszemus

benim için dua et cnm bugün 4 de gidicem bakalım rabbim hayılısını versin inşallah

cnm sanırım çıktın konuyu 1 kullanıcı okuyo oda benim herhalde neyse yine gelirim ben

tırtılım bak yine yalnız takılıyorum kimsecikler yok...............................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…