- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
bende kendimi anlatayım yaşım 22 6 5 yıllık evliyim evlendiğm ilk ay gebe kaldım oğlumusezeryanla doğurdum aradn 2 yıl geçti 2 aylık hamileyken düşük yapım tekrra aradan 1 yıl geçti geb ekladım dış gebelik oldu ikizdi hem rahimde hem tüpteydi iksinide aldıla riç kanam geçirdim bi rtüpümde aldıla rmalesef ameliyatn 2 ay sonrada gebe kaldım oda kimyasal oldu oda düştü 10 ay oldu daha gebe kalmdım çok isityorum oğlumun krdeşi olsun benim böyl eALLAHH isteyen herkese versin bizede
hg canım tamam seninki azsekerlii
çok sağol canım benim..ellerine sağlıkopuyorumnanaktanbenim beklenen adet tarihimde 18 haziran :hulya:listeye eklersen sevinirim tırtılımŞenizŞenizinşallah listemiz hamişlerle dolar...amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:
bende kendimi anlatayım yaşım 22 6 5 yıllık evliyim evlendiğm ilk ay gebe kaldım oğlumusezeryanla doğurdum aradn 2 yıl geçti 2 aylık hamileyken düşük yapım tekrra aradan 1 yıl geçti geb ekladım dış gebelik oldu ikizdi hem rahimde hem tüpteydi iksinide aldıla riç kanam geçirdim bi rtüpümde aldıla rmalesef ameliyatn 2 ay sonrada gebe kaldım oda kimyasal oldu oda düştü 10 ay oldu daha gebe kalmdım çok isityorum oğlumun krdeşi olsun benim böyl eALLAHH isteyen herkese versin bizede
tırtıl kurabiye tşk ederim listeye emek verip beni eklediğin için
ske canım sanada tşk ederim , evet kızımda da olmuştu bulantı . hatta o dönem demiştim ikincide ilk 3 ayı yaza denk getircem ilk 3 ay çalışamam evde olmalıyım diye ama kısmet böyleymiş.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama bende mi böyle bilmiyorum ama hakkaten 2. çocuğu ben kızım için , kızım kardeşsiz olmasın sonra ileriki yıllarda neden doğurmadım demeyim diye istedim. ama kızımı ihmal etmekten çok korkuyorum. kim ne derse desin sonuçta insanın evdeki zamanı ikiye bölünecek belkide hatta büyük ihtimal küçüğe daha çok zaman gerekecek , emzir , alt değiştir , uyut derken... kaliteli zaman önemli fazla zaman değil bunu her ne kadar bilsemde sanki kızıma haksızlık olacak gibime geliyor. bugün sorduğum iki çocuklu arkadaşlarımdan biri de , ben gece olduğunda büyükte küçükte uyuduğunda büyüğün yanında yatıp , gün içinde ona ayıramadığım zaman için çok ağladığımı bilirim diyerek beni bitirdi. biraz da hamileliğin verdii duygusallık sanrım , kızıma çok düşkünleştim , birlikte yatar olduk , şimdiden bu pikolojiye girmek demek beni bekleyen kötü günler demek....
arkadaşlar inşallah forumda ikinci hamişler artar da , bunları hisseden var mı daha detaylı konuşuruz. hepiniz dilediğiniz güzel haberi en kısa ve hayırlı zamanda alın inşallah
slm kızlar bu ararda birden girdim ama
ske oğlun kaç yaşında cnm?
ske slm cnm, dr ye gitcekmişsin hadi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?