2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bende 5 yıllık evliyim bir kızım var eşimi 2. bebege ikna edemiyorum napcam bennnnnn bense 2. bebegi çok istiyorum

merhabalar benide listenize alırmısınız 4 yaşında oğlum var ve kardeşi olsun istiyorum adet tarihim 4 haziran olacak işlalah uğur getirir

:sm_cool:nilsu 78 hoşgeldin canım aramıza hemen umutsuzluga kapılma erkeler daha zor ikne oluyor 2 bebek için ama bol bol konus kardes özlemini anlat
benim eşimde oğlum küçükken ılılmlı yaklaşmıyordu ama
oğlum artık kardeş türksü tutturmaya başlayıncaaaaaaaaaaaaa

merhabalar benide listenize alırmısınız 4 yaşında oğlum var ve kardeşi olsun istiyorum adet tarihim 4 haziran olacak işlalah uğur getirir

hg canım tabiki ekleriz listaya ama boş bırakma topiğimizi hergün beklerizzzzzzzz
inaşşalah ugur getirir burda hepimiz bebeişlerimizi alırız kucagımızaa.s.

Merhabalar kızım haziran sonunda 3 yaşını dolduracak ve ben 2. konusunda kararsızım, bazen evet diyorum kızıma kardeş lazım, bazen de göze alamıyorum zorlukları. Bir karar verebilsem ekle beni de listeye diyeceğim ama, galiba şimdilik sizi takip etmekle yetineceğim galiba.

bende 5 yıllık evliyim bir kızım var eşimi 2. bebege ikna edemiyorum napcam bennnnnn bense 2. bebegi çok istiyorum

canım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.ilerde kızımız yalnız kalacak de ne bilin biribirlerine destek olurlar de kızına dayanamaz bence fikrini değiştirir.
canım bizdede tam etrsi eşim geç bile kaldık 2 sene önce karar vermemiz gerekirdi diyo
o da beni ikna etmeyi başardı.yaa tabi bened 2. yi istiyordum ama oğlum 1. sınıa başlasın diyordum

kızlar benide eklermisiniz listeye.adet tarihim 13 haziran.dedimya işşşaaalllaaah bu topik hamişten yıkılır

canım kızın daha küçükmüş bende küçkken göze alamıyordum aradan biraz zaman geçince kendisi kardes isteyecektir bekleriz her zaman sohbeteolumunekankayizsmile

selam kızlar ben geldimm.ama kimsecikler yok.tırtılkurabiyem iyi dileklerin için sağol cnm.
bilge 38 tebrikler cnm allah sağlicakla kucagına almayı nasip etsin inşallah. ahh o mide bulantıları yokmu insanı mahvediyo ben 6 ay boyunca öldüm öldüm dirildim.1. kuzucunda da olmuşmuydu cnm mide bulantın?

33 yasındayım oĞlum dogduktan sonra ev hanımı oldum 9 yasında oĞlusum var
en bÜyÜk zevkım ÖrgÜ Örmek cok gÜzel bır blogum var yerınde duramayan bır yapıya sahıbıbm
2 bebeĞe kara verdık bakalım allah nasıp ederse yarıŞmacı arkadaŞlara basarılar dılerımmmm

tırtıl kurabiye tşk ederim listeye emek verip beni eklediğin için
ske canım sanada tşk ederim , evet kızımda da olmuştu bulantı . hatta o dönem demiştim ikincide ilk 3 ayı yaza denk getircem ilk 3 ay çalışamam evde olmalıyım diye ama kısmet böyleymiş.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama bende mi böyle bilmiyorum ama hakkaten 2. çocuğu ben kızım için , kızım kardeşsiz olmasın sonra ileriki yıllarda neden doğurmadım demeyim diye istedim. ama kızımı ihmal etmekten çok korkuyorum. kim ne derse desin sonuçta insanın evdeki zamanı ikiye bölünecek belkide hatta büyük ihtimal küçüğe daha çok zaman gerekecek , emzir , alt değiştir , uyut derken... kaliteli zaman önemli fazla zaman değil bunu her ne kadar bilsemde sanki kızıma haksızlık olacak gibime geliyor. bugün sorduğum iki çocuklu arkadaşlarımdan biri de , ben gece olduğunda büyükte küçükte uyuduğunda büyüğün yanında yatıp , gün içinde ona ayıramadığım zaman için çok ağladığımı bilirim diyerek beni bitirdi. biraz da hamileliğin verdii duygusallık sanrım , kızıma çok düşkünleştim , birlikte yatar olduk , şimdiden bu pikolojiye girmek demek beni bekleyen kötü günler demek....
arkadaşlar inşallah forumda ikinci hamişler artar da , bunları hisseden var mı daha detaylı konuşuruz. hepiniz dilediğiniz güzel haberi en kısa ve hayırlı zamanda alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…