2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

burdayım canım ben dış gebelik yaşadım bebek hem rahimdeydi hemde tüpte olmuştu tüp patladı aldılar ve şimdi tek tüpüm var

sonra bi ara klomen kullanmıştım klomenle gebe kalmıştım ama malesf dış gebelik oldı iç kanam geçirdim ölümden döndüm

benim yumrtalrım koloımen çok çabuk cevap veriyor sonra yin ekullandım 5 ay önce bu seferde çok yumrta oldu kiste çevirdi hatta bir tanesi patladı artık kolmenden nefert ediyorum eşim şimdide tedavi olmammı istemiyor bakalım n eolacak

sonra bi ara klomen kullanmıştım klomenle gebe kalmıştım ama malesf dış gebelik oldı iç kanam geçirdim ölümden döndüm

yaaa cnm sen baya acı şeyler yaşamışsın geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasn cnm.dedimya moralini hiç bozma ek tüple hamiş olan bir sürü kadın var cnmzemuszemus

hayırlısı cm inşallah inşallah oğluşuna bir kız kardeş verir rabbim.eşin de sıkıntıya girmiştir cnm senin yaşadığın acıları görünce dayanamamıştır onda şimdilik sıcak bakmıyo olabilir.erkek piskolojisi bide

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl amasyaya gidiyorum şimdi gelince görüşrüz iyiy hafta sonları öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zaten doktorun dediğin egöre diğre tüpümde sorun yok ama yinede korkuyorum evet genelde zaten bebek bi tüple oluyor her ay bakalım o şans n ezaman beni bulacak sen oğlundan sonra korundunmu yoksa olmadımı bidesorunmu va rgaliba sen çatlam iğnesi olmusun bide oğlun normal doğumlamı oldu

cnm biz hiç normal yolu denemeden kendimizi tedavinin içinde bulduk.biraz tuhaf ama böyle.oğlumda 12 saat sancı çektim bebek düşmedi aşağı ve sezeryan oldum

ayy bende aynnen 112 saat sancı çektim hemde suni ve rahim açılmadı ve bebk aşağıya gelmedi sezeryan oldum keşke ilk o acıları çekmeden sezeryan olsamışım diyorum ahh

biz 2 ay öncesine kadar korunduk sonra ben kistlerim için özel doktora gittim ve o arada eşim 2. bebeşimizi yapalım deyince,doktora bebiş istediğimizi söyledik oda 1 ni seçin ya kist tedavisi yada bebek biz bebeği seçtik ve hemen beni yumurta takibine aldı.aslında normal yolu deneseydik diyorum bazen kendi kendime.oğlumda ise karar verdiğimiz ay hamileydim.allahın izniyle tabi cnm biraz uzun oldu sanırımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…