2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ayy bende aynnen 112 saat sancı çektim hemde suni ve rahim açılmadı ve bebk aşağıya gelmedi sezeryan oldum keşke ilk o acıları çekmeden sezeryan olsamışım diyorum ahh

aynen katılıyorum sana ama bide şu var en azından normal yolu denedik içimiz rahat yani keyyfi değil anladınmı cnm

ben ALLAH kısmet edres gebe kalsm normal doğumu yin edeneyecem çok istiorum ama hayırlıs bi hamile kalayımda

yok canım bende hiç kist yoktu ama ben klomen kullandığımda çok yumurta oldu çatlamdılar ve kste dönüştüler 2 ay yasmin kullandım ve soğan suyu içtim hemen giiitler daha doğrusu soğan suyula giiit benim kistim

cnm kolmenden sonra çatlatma iğnesi olmuşmuydun sen

bu topik bugün bana sana kaldı kimseler yok çünkü benim bu ay belirtim çok ama bilemiyorum piskolojikte olabilir

yok klomnden sonra çatlama iğnesi yapmadım 22mm olmuştu doktor bugün yarın çatlar dedi ama çatlamdı ben sonunda çatladım

annemin zoruyla 10 gün anca içebildim soğan suyunu,içemedim çokkk kötü tadı var eeeeeeeeeeeee

yok klomnden sonra çatlama iğnesi yapmadım 22mm olmuştu doktor bugün yarın çatlar dedi ama çatlamdı ben sonunda çatladım

bana dün bakıldı 18mm di iğneyi yaptı bakalımhayırlısı cnm.snn yumuşu n baya büyükmş cnm iyi bak.kistler bende ağrı yapmıyo fazla

eve tcanımk çok etkilidir soğan suyu rahmi temizliyor kistleri yok ediyor çok iiy hamile kalmyı kolaylaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…