2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

test yapmayı düşünmüyorum adetimin geçmesini bekleyecem belirtilerde çok ama hayal kırıklığın auğramak istemiyorum mecburen bekleyecem

canım bencede biraz bekle adetin geçsin.opuyorumnanaktan.sonra sonuç negatif çıkınca zor toparlanıyoz:sinifsinif:..en iyisi biraz beklemek..inşallah güzel haberlerini alırız canım beniimm..ŞenizŞenizolumunekankayizsmile

hoş geldin canım haber olarak az kaldıya adetew belritler takılıyoruz canım enin kızınmı vardı oğlunmu bid ekaç yaşında

canım kusura bakma yazını yeni gördüm..bilmiyorumkismilebenim 3,5 yaşında kızım var teyzesi..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

yok canım kalamadım malesef.:sinifsinif:.zaten kızımada tedaviyle hamile kaldıma.s..pco var bende yumurtlama problemim var,adetlerim düzensiz.:çok üzgünüm:.bir ara tekrar tedaviye gittim hamile kalamadımboshayallersmile..ama haziranda tekrar gidecemopuyorumnanaktan ..inşallah bu sefer tutar hayırlısıyla..:Saruboceq::Saruboceq:

ayşecim tam 10 dk seni bekledim gelmeyince çıktım cnm.yaa biz bir türlü buluşamıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

idilcim yaptığın örgüleri gördüm ve kıskandım cnm ellrine sağlık ççççoooooooookkkkkk güzel olmuşlar.
bayıldım yani,bende yakada başlama bir yelek yapıyorum şuan elimde.eğer bir kızım olursa bende yapmaya çalışırım eğer tarif edersen cnm

kızlarrrrrr MÜJDE test yaptım ÇıFT ÇıZGı YANı HAMıLEYıM.ÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK.................................DARISI ıSTEYEN HERKESE

aaaaaaaaaaa
cok sevindim canmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilksen kaldın bak bizden beraber ilerleriz inşallah bizlerde sevinçli haberleri veririzzzzzzzzzz

allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin:sm_cool::sm_cool:

ederim tabi canım
cok tesk ederim begenmene cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmzemuszemus

suzan çok sevindim ama senin adetine daha 12 gün va rnasıl çıkmış idrramı kanmı yaptın darısı bizimde başımıza

suzancım sana bişey diyecem yanlış anlma ama sanki iğneden dolayı poziif çıkmış giib yeni ymrtlam dönemin biit gebe klasanda yeni rahme yerleşmiştir ve teste çıkmaz çok erken ben oğlumdayken adetim 5 gün geçmişti çıkmadı kanda anca çıktı ama işalahhh vardır

ske çok sevindim senin adına..Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin..hamişlerin duası kabul olur dua et bizim içinnnnnn

ske senin regi günün 13 haziran evde kendin mi yaptın da çıktı bu kadar erken çıkıyo mu..ya da sen üstüne görmemi yaşadın ..bilgilendirir misin bizii

slm kızlar doktorum beni yarı kontrole çağirmıştı varmı gebelik diye ve ben sabredemedim idrar testi yaptım pozitif çıktı ve çok sevindim hemen sizlerlede paylaşmak istedim.sonra da 4 de doktorumu aradım oda yüzde elli hamiş olabilirsn dedi yada iğnenin etkisiyle pozitif olabilir dedi.bakalım hakkımda hayırlısl

canıımm çok sevindiiimm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantebrik ederim Şenizinşallah yarın dr da onaylar hamiş olduğunu:Saruboceq::Saruboceqzaman dahada seviniriz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyytopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…