- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
test yapmayı düşünmüyorum adetimin geçmesini bekleyecem belirtilerde çok ama hayal kırıklığın auğramak istemiyorum mecburen bekleyecem
hoş geldin canım haber olarak az kaldıya adetew belritler takılıyoruz canım enin kızınmı vardı oğlunmu bid ekaç yaşında
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrr MÜJDE test yaptım ÇİFT ÇİZGİ YANİ HAMİLEYİM.ÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK.................................DARISI İSTEYEN HERKESE
idilcim yaptığın örgüleri gördüm ve kıskandım cnm ellrine sağlık ççççoooooooookkkkkk güzel olmuşlar.
bayıldım yani,bende yakada başlama bir yelek yapıyorum şuan elimde.eğer bir kızım olursa bende yapmaya çalışırım eğer tarif edersen cnm
kızlarrrrrr MÜJDE test yaptım ÇİFT ÇİZGİ YANİ HAMİLEYİM.ÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK.................................DARISI İSTEYEN HERKESE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?