2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar szi çok şanslısınız dokotr imkanlarınız var orda burda hiç bişey yok koca hastanede 2 ultrason va rbid eeski bizde özele gidiyoruz mecburi tahlil falanda yok bend ediyar bakıra gidiyorum 5 saatlik yol off çok zor

ayşecm allah sana kolaylık versin cnm 5 saat demişsin.çok zor bir durum ama sonuca değer dimi

hayır cnm yapılmadı.
doktora ben sordum kullanıyımmı diye oda kullan dedi
eşim aldı sağolsun ama henüz kullanmaya başlamadım
cnm hamileykende kullanılabilirmi?

evet canım onu ihmal etme bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo düşüğü önlüyo
folbiol verdi bana
folikplus kullnıyordum bennnn

bende dış geblikten sonra folik asit içim ama artık içmiyorum herşey doğal olsun diyorum hayırlıs annelrimizdmi folikasitle biiz doğurdu ben oğlumdaykende hiç içmedim

kılzar benim belirtilerim bi va rbi yok anlamdım mesela adetime 4 gün varken karnım şiş olurdu sivilcem çıkardı canım ttalı isterdi şimdi yok

bende dış geblikten sonra folik asit içim ama artık içmiyorum herşey doğal olsun diyorum hayırlıs annelrimizdmi folikasitle biiz doğurdu ben oğlumdaykende hiç içmedim

canım folik asit hamile kalmayı bile kolaylaştırıyo sen hiç omuriliği olmayan bebekleri gördünmü spina pifina tanılı
onları bir görsennnnn ne oldugu anlarsın canım
kolay değilll öyle hersey dogal olsun keşke dememk için
yapacagın tek sey

a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…