2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba güzel anneler yasemincim çok geçmiş olsun canım sakın kendini ihmal etme senin sağlılğın önmeli bebekte gelir inşalahh ben kızımın fotolarını albüm bölümüne ekledim bakarsınız artık hepiniiz öpüyorum

FERHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT kırkbir kere maşallah tatlım.yerim ben o elleri,o burnu,,,,çok güzel bir kızın var tatlım analı babalı büyüsün tekrardan.resimlerin altına yorum yapmak istedim ama bir sorun var herhalde eklemedi,yalnız burdan herkese söyleyim bir bakın bu kara kıza

CANERA nasılsın tatlım,acele yazmışsın sanki....neler yapıyorsun.......yaa gittiğim doktorda söyledi bu sonuçları gören her doktor seni sabaha kadar gözlem altında tutar normal olarak yatıralım mı yatırmayalım mı diye,ama sen başına birdaha böyle birşey gelirse kardiyoloğa gittiğini söylersin dedi:26::26::26::26:ne bileyim anacım,gelmiş geçmiş olsun inşseninde herşey gönlünce olsun canım

SEMRAAAAAAAAAAAAAAA canım hem merak ediyorum demişsin hem yoksun:44::44::44::44:iyimisin tatlııım ben merak ediyorum şimdide

AYŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kurs nasıl gidiyor

Şükür kavuşturana..

Canım benim çoooook çok çok geçmiş olsun. demek literatüre geçecekmişsin he!!!
okurken öyle kötü oldum ki.. Oğlunda da kalple ilgili bişeymi vardı benmi yanlış hatırlıyorum. Korktum valla ne yalan söyleyim. Ama iyiymişsin buna çok sevindim. Yüce Rabbim sana öyle güzel bi huy ve yapı vermişki, sen her zorluğu yenersin Allah'ın izniyle.

BİLGİcim mesajı yazdıktan sonra farkettim, sonrada facede nasılsa görüyorum iyisin diye geri dönüp yazmadım.
Bu ara maşallah paylaşımlar hızla devam ediyor:))

YASEMİN canım dün evde yoktum,, gezmelerdeydim:) telefonum bozulmuştu servisteydi onu almaya gittik, alışveriş filan yaptık.. Yeğenimin doğum günüydü akşam annemlerde onu kutladık:)
VE bu sabah farkettimki telefonumun değişen tuş takımı çalışıyor ama rakamlar ekrana çıkmıyor(( Offf yine iş çıktı bana((

GÜNAYDIIIIIN FISTIKLAR

HAKİKATTEN ŞÜKÜR KAVUŞTURANAmerak etmiştim gerçekten bende,neyse iyisinsabah sabah ne güzel iltifatlar aldım mest bir durumdayım yani,ağzım kulaklarımda teşekkür ederim canımsende çok çok ama çok tatlısın
ayşede bir ses verseydi,inş toplamıştır kendini biraz
beril ne yaptı acaba doktora gitti mi ki:26::26:bir ikiz daha geliyormu merak ettim:44::44::44:
mommy adet oldun mu?belki stres yaptığın için gelmemiştir canım,ama inş geç döllenmedir de hemen çıkmamıştır idrarda....bi haber etsen
bu arada benimde yumurtlama günlerim çook çalışmam lazım çoook:78::78::78::78::78::78:annem incir reçeli yapmış büyük bir kavonoz,eşimede evde ne kadar çerez varsa içine kırdırıp macun yaptırdım bakalım yumoşlara etki edecek mi:44::44::44:tabii ilk aydan hemen bir kalite beklemiyorum ama ilk başta da biraz bal tarçın çörekotu yapmıştım.......ayın 22 si gibi görürüz artık neler olacak.....şöyle bir ikizde bana gelsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

İNŞALLAH İNŞALLAH.. Rabbim ikiz versin sana inşallah. . . . .

Son düzenleme:
inşaallah semracım inşşşşşşşşşşş

kızlar birşey dicem yaaa,ben bu hormon hapını kullanıyorum zaten yan etkisi kilo(iştahı açıyor)birde demir hapı kullanıyorum,o da iştah açıyor:44:bugün kaçıncı yemeğimi yiyorum inanamazsınız,ben abur cubur çok tüketmem,sulu yemek severim zaten,,,,,ama iki gündür kendimi şu olsada yesem diye hayal edertken buluyorum sonrada kalkıp yapıp yiyorum.....tombalak bir bayan olmak istemiyoruuuuuum:95::95::95::95::95:kilom boyuma göre iyi napıcam ben:84::84::84::84::84::84::84::84:her istediğini yemiyeceksin diyebilirsiniz ama benim bünyem biraz hızlı,acıktım mı birşeyler yemezsem elim ayağım kesiliyor ama bu kadarıda fazla

Tombalak bi bayan hee.. seni hiiiiç öyle düşünemiyorum:)
bol bol su iç canım.. acıktığında yada bişey yemek istediğinde sakız çiğne..
yada yersende ekmeksiz ye.. yaptığın yemeklerin yağ oranını 0'a indir..
şimdilik bunlar geldi aklıma..
Ben çalışırken bi ara yemek yaparken soğanı filan kavurmuyordum, tencereye su koyup öle pişmesini sağlıyordum hafiften yağ döküyordum üzerine minnacık.. ve hiiiç kilo alma problemim olmuyordu. sonra sonra yağda yapmaya başladım ve bende yağ bağladım(((((

bende kendimi öyle düşünemiyorum:))))düşünmek dahi istemiyorum aslındaeşim bile söylüyor 10 günde sen kilo aldın sanki diye,birde demir hapı hafta başından berioyyy oy oy dadımdan yenmez benim gari((((60:sakız sigara içerken çok çiğniyordum sigarayla birlikte sakızı da bıraktım:26:şimdi ağzıma attım mı çenem ağrıyor sanki,o yüzden hiiiç canım istemiyor....aklıma meyve geldi,yıkayıp bol bol elimin altına koyarsam belki daha iyi oluryağı evet düşürsem iyi olur,çok yağlı yemek sevmezler bizim evde ama arada kızartma falan çok kaçıyor ona dikkat etmem lazım,,ekmeği de azalttık mı,bir de oğlan okula ben yürüyüşe olursa olur bu iş herhalde:44::44::44::44::44::44::44::44::44:çok çalışmam lazım çooooooook

maşallah allah analı babalı büyütsün... darısı bizlerin başına..inşallah

akkaya arkadaşım planlımıydı sürpriz mi çalışıyor musunbenim de 16 aylk kızım var

canım aslında aralarının az olmasını istiyordum malum annelik çok sabır isteyen insanın hayatını önemli ölçüde değiştiren bi durum.. Bundan 4 5 sene sonra aynı şeyleri tekrar yaşama cesaretim yoktu açıkçası .. Ama şu an olması biraz sürpriz oldu.. Rabim sağlık versin ikisi birden büyüyüp gider inşallah..

merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli..

ya ben nasıl oluyor bilmiyorum ama şu sıralar hiç ama hiç vakit bulamıyorum netle uğraşmaya eskiden en azından bir cöö deyip bakabiliyordumda:)

yasemincim çok geçmiş olsun hayatım rabbim tekrarını yaşatmasın ama aksatma bir yada iki doktora daha çık mutlaka kalp şakaya gelmez Allah korusun

ama sitrese girdiğin dönemlerdede etkilenebilirsin şuan iyisin değilmi?yakışıklın napıyor okulunuz nasıl gidiyor:)

arkadaşlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir isimlerinizi tek tek yazmıyorum herkes üstüne alınabilir:)

beni merak eden olursa iyiyim Allaha şükür sadece çok yoğunum kış geldi böyle oldu yani artık geldi sayılır bizim evler buz kesiyor:)zaten kış aylarında öyle olurum genelde:)

hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

ayşee maşallah çok şeker ama yaa yumuk yumuk elleri gözleri rabbim sağlıcakla büyümesini nasip etsin inşallah...

selam kizlar nasilsiniz hayirsiz arkadasiniz gelemiyor bir türlü simdide griple ugrasiyorum.haber verdik ailemize hepsi sasti.kayinvalidemin tabana bir iple sis kadum yemekte kadin yazik soka girdi insallah oglan olur diye dualar ediyor ay dayanamadim agladim aglastik hepimiz.benim kizlar pek hos karsilamadi kiskanclik damarlari tuttu zamanla alisirlar herhalde ha onlarda kiz istemiyormus esyalarini hatta eskilerini bile vermezlermis okulda yardim etmezlermis tehditin bini bir paraya benim sukur ne bulantim nede baska bir rahatsizligim var sanirim raporsuz doguma gidecem yanliz sogana karsi bir hassasiyetim basladi kavrulmus sogan kokusu deli ediyor beni,
sali gunu dr.kontrolum var kanamam hala devam ediyor dr.korkma diyor progestorana devam ediyoruz.

sizler nasilsiniz kizlar yeni haber varmi

Kızlar ben gecikmeli de olsa
adet oldum,moral sıfır

bu aydan itibaren hiç takmıyorum artık olursa olsun hatta olmasa daha da iyi
çünkü dedim ya doğum yaz aylarına gelsin istemem

off offf neyse

Berilcim hadi inşallah bu defa şehzade anası olursun canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…