- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.661
Şükür kavuşturana..kızlar merhaba uzun zaman oldu uğramayalıama şimdi buradayım geçen hafta birkaçgün işim vardı giremedim sonra cumartesi akşamı çok kötü rahatsızlandım ve acile gittim,yapılan tahlillerde kalp kaslarımda sorun olduğunu söyledi doktor ekg de çok kötü çıkınca bütün hastane telaşlandı yaşım genç diye,sonra kriz geçiren hastalarda bazı enzimler yükseliyormuş onun takibini yaptılar onlar yükselmedi bu seferde sen literatüre girersin bu durumda şuan kalp kaslarının hepsi tıkalı çıkıyor dediler:18::18::18:hastaneye yatırmadılar ama acil kardiyolojiye gitmemi söylediler,dün gittim tüm tahlillerimi yaptı korkulacak birşey olmadığını söyledi,yüksek çıkan değer benim yapımdan kaynaklanıyormuş,ekg de yine sorunlu çıktı buda senin kalp ritmin herkeste bir atmaz dedi,,,eko da herşey normal çıktı gayet sağlıklısın sadece çok kan kaybetmişsin ondan böyle birşey yaşamışsın dedi kan ilacı verdi.şimdi içim biraz rahatladı size yazayım dedim...bir doktora daha göstericem geniş bir zamanda iyice emin olmak için ama iyiyim çok şükür,,,,,,sizlerdde ne var ne yok
YASET canım çok geçmiş olsun ne denir şimdi bilmem ki kelimeler kifayetsiz kalıyor,vücut gelişme geriliği olan bebeği kabul etmiyormuş inş sağlıklı bir bebeğin daha olur tatlım,tekrardan geçmiş olsun
SEMRAAAAAAAAA burdayım geldim güzelim,sen nasılsın defne nasıl
FATOOOOOOOOŞ :80::80::80:
REYHAN,MOMMY,BERİİİL,AYŞE,EBRU adını yazamadığım arkadaşlar hepinizi öptüm
hanımm hanım hani benim adım nerde yinee
unutulduk mu nee??
semracıgımda sormamış beni zatii
yasemin canım çok şükür ki bi şeyin yokmuş ama sen yine ihmal etmee.
göster bi doktora daha tahlillerini :)))
HAKİKATTEN ŞÜKÜR KAVUŞTURANAŞükür kavuşturana..
Canım benim çoooook çok çok geçmiş olsun. demek literatüre geçecekmişsin he!!!
okurken öyle kötü oldum ki.. Oğlunda da kalple ilgili bişeymi vardı benmi yanlış hatırlıyorum. Korktum valla ne yalan söyleyim. Ama iyiymişsin buna çok sevindim. Yüce Rabbim sana öyle güzel bi huy ve yapı vermişki,sen her zorluğu yenersin Allah'ın izniyle.
BİLGİcim mesajı yazdıktan sonra farkettim, sonrada facede nasılsa görüyorum iyisin diye geri dönüp yazmadım.
Bu ara maşallah paylaşımlar hızla devam ediyor:))
YASEMİN canım dün evde yoktum,, gezmelerdeydim:) telefonum bozulmuştu servisteydi onu almaya gittik, alışveriş filan yaptık.. Yeğenimin doğum günüydü akşam annemlerde onu kutladık:)
VE bu sabah farkettimki telefonumun değişen tuş takımı çalışıyor ama rakamlar ekrana çıkmıyor(( Offf yine iş çıktı bana ((
GÜNAYDIIIIIN FISTIKLAR
HAKİKATTEN ŞÜKÜR KAVUŞTURANAmerak etmiştim gerçekten bende,neyse iyisin sabah sabah ne güzel iltifatlar aldım mest bir durumdayım yani,ağzım kulaklarımda teşekkür ederim canım sende çok çok ama çok tatlısın
ayşede bir ses verseydi,inş toplamıştır kendini biraz
beril ne yaptı acaba doktora gitti mi ki:26::26:bir ikiz daha geliyormu merak ettim:44::44::44:
mommy adet oldun mu?belki stres yaptığın için gelmemiştir canım,ama inş geç döllenmedir de hemen çıkmamıştır idrarda....bi haber etsen
bu arada benimde yumurtlama günlerim çook çalışmam lazım çoook:78::78::78::78::78::78:annem incir reçeli yapmış büyük bir kavonoz,eşimede evde ne kadar çerez varsa içine kırdırıp macun yaptırdım bakalım yumoşlara etki edecek mi:44::44::44:tabii ilk aydan hemen bir kalite beklemiyorum ama ilk başta da biraz bal tarçın çörekotu yapmıştım.......ayın 22 si gibi görürüz artık neler olacak.....şöyle bir ikizde bana gelsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşaallah semracım inşşşşşşşşşşş
kızlar birşey dicem yaaa,ben bu hormon hapını kullanıyorum zaten yan etkisi kilo(iştahı açıyor)birde demir hapı kullanıyorum,o da iştah açıyor:44:bugün kaçıncı yemeğimi yiyorum inanamazsınız,ben abur cubur çok tüketmem,sulu yemek severim zaten,,,,,ama iki gündür kendimi şu olsada yesem diye hayal edertken buluyorum sonrada kalkıp yapıp yiyorum.....tombalak bir bayan olmak istemiyoruuuuuum:95::95::95::95::95:kilom boyuma göre iyi napıcam ben:84::84::84::84::84::84::84::84:her istediğini yemiyeceksin diyebilirsiniz ama benim bünyem biraz hızlı,acıktım mı birşeyler yemezsem elim ayağım kesiliyor ama bu kadarıda fazla
Tombalak bi bayan hee.. seni hiiiiç öyle düşünemiyorum:)
bol bol su iç canım.. acıktığında yada bişey yemek istediğinde sakız çiğne..
yada yersende ekmeksiz ye.. yaptığın yemeklerin yağ oranını 0'a indir..
şimdilik bunlar geldi aklıma..
Ben çalışırken bi ara yemek yaparken soğanı filan kavurmuyordum, tencereye su koyup öle pişmesini sağlıyordum hafiften yağ döküyordum üzerine minnacık.. ve hiiiç kilo alma problemim olmuyordu. sonra sonra yağda yapmaya başladım ve bende yağ bağladım(((((
MERHABA GÜNAYDIN KIZLARR ... 16 AYLIK BİR KIZIMM VAR .. ÖĞRENDİMKİ KARDEŞŞ GELİYOO
merhaba güzel aneler iyisinizdir inşallah anca gelebildim spinal sezeryan oldum doğum rahat geçti ama sonradan anesteziden dolayı çok şidetli bel ağrısı yaşadım bebeği emziremedim sütümde gelmedi 2 gün sonradan sarılık oldu hastanede yatıık çok ağrım oldu mama verdik sonradan sütüm geldi bu seferde yara oldu hep gelen giden derken geçirdik şimdi iiyiz dünyalar tatlısı bir kızım var abisi çok değişti kıskanıyor ama seviyor gibide yapıyor 2 dakika bile yanlız bırakamıyorum kucağına almak istiyor sıkıyor ana sınıfınada verdim babasıyla bebeği sevemiyoruz onun yanında kıskanıyor keşeke ben debebk olsaydım enid edaha çok severdiniz diyor çok değişti hareketleri falan bir yandanda onunl auğraşıyorum bu arada kızımın adı evrim oldu darısı hepiniizn başına inşşallhhh
akkaya arkadaşım planlımıydı sürpriz mi çalışıyor musunbenim de 16 aylk kızım var
e hadi hayırlısı bakalım..maşallah
merhaba güzel anneler yasemincim çok geçmiş olsun canım sakın kendini ihmal etme senin sağlılğın önmeli bebekte gelir inşalahh ben kızımın fotolarını albüm bölümüne ekledim bakarsınız artık hepiniiz öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?